would написа:Не, гледах последния мач на Левски на живо и той ми направи най-силно впечатление.
Гледай го с Ловеч и ще се съгласиш с мен.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
would написа:Не, гледах последния мач на Левски на живо и той ми направи най-силно впечатление.
scooool написа:И аз гледах мача,Гочев,Ангелов и Коен ми харесаха,но и те все още са далеч от истината.Централния защитник дето го викаме в първия отбор също ми хареса 24 номер играеше.
PFC Litex написа:Изгледах целия мач и моето скромно мнение е, че от тези които играха за Левски не видях нито един които наистина да блести за да има шанс за първият отбор.
Разликата от юношеския и мъжки футбол е адски огромна.
FCH написа:Променете заглавието!
Всекидневна около Левски.... (МУСТАК ВЪРВИ СИ!)
milen.hristov написа:Юношестките групи по схемата на пртедставителният отбор ли играят,не съм наясно пък това е много важно за една бъдеща интеграция на младите.
blue avalanche написа:Georgiev11 написа:Каракочев написа:Да му се каже да погледне във форума какво мислят феновете за него за да няма сърдити.Благодарим му но вече няма качествата да играе при нас.Нямаме нужда от човек който цял мач да проваля бързи атаки и ако вкара един гол да обере овациите.Успех в следващия му клуб.
Абе майка му да еба кой центрира на Матондо ,кой вкра първият гол ,кой вторият ,кви млади ,всеки мисли за курви и искотеки
за това толкова играят.....
Докато Йовов и Александров са в отбора,забрави за бързи контраатаки!Вкарал първия и центрирал за третия!А колко провали?Във всички мачове,в които игра?Тях не ги броиш...Щото го гледах срещу Ч.море и видях какво играе.
Потребители, разглеждащи този форум: Djack_84, LoveAndPeace, noo, Ventsi1999 и 26 госта