Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Re: Левски не бърза с договора на Йовов

Мнениеот Каракочев » 29 апр 2011 02:03

would написа:Не, гледах последния мач на Левски на живо и той ми направи най-силно впечатление.

Гледай го с Ловеч и ще се съгласиш с мен.

scooool
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот scooool » 29 апр 2011 08:14

И аз гледах мача,Гочев,Ангелов и Коен ми харесаха,но и те все още са далеч от истината.Централния защитник дето го викаме в първия отбор също ми хареса 24 номер играеше.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2011 09:06

scooool написа:И аз гледах мача,Гочев,Ангелов и Коен ми харесаха,но и те все още са далеч от истината.Централния защитник дето го викаме в първия отбор също ми хареса 24 номер играеше.

Попадийн?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2011 09:08

PFC Litex написа:Изгледах целия мач и моето скромно мнение е, че от тези които играха за Левски не видях нито един които наистина да блести за да има шанс за първият отбор.
Разликата от юношеския и мъжки футбол е адски огромна.

Щом от юношите на Левски никой не ти е харесал,значи отборът на Литекс-направо да го закриват.
Последна промяна от blue avalanche на 29 апр 2011 14:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 апр 2011 09:56

FCH написа:Променете заглавието!
Всекидневна около Левски.... (МУСТАК ВЪРВИ СИ!)

Ти ли ще издържаш Левски тогава? Във форума всеки може. Помисли си ТИ с какво и с колко си помогнал на клуба.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 апр 2011 10:50

Юношестките групи по схемата на пртедставителният отбор ли играят,не съм наясно пък това е много важно за една бъдеща интеграция на младите.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 апр 2011 10:54

milen.hristov написа:Юношестките групи по схемата на пртедставителният отбор ли играят,не съм наясно пък това е много важно за една бъдеща интеграция на младите.

Принципно старши треньора на мъжете ( в случая Ясен ) ... би трябвало да следи за тези неща.
Всеки ден трябва да виси на главите на треньорите младша и старша възраст ...
Да дава насоки, предложения, дори и да съставя програми по които да се тренира.

Така би трябвало да е.
И сега да не ме обвинят пак, че след като не съм видял нещо, критикувам ...
Няма да е лошо, тези които следят тренировките и на младите да кажат, като как са нещата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2011 11:08

Гледам,че често се занимават с младежите.Най-вероятно дават някакви указания.Само,че,ако на един треньор непрекъснато му бръмчат на главата,че след някой и друг месец ще си ходи,какъв му е интереса да "разработва" схеми за игра в ДЮШ?

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 29 апр 2011 11:09

Така и така доиграваме първенството.....според мен трябва да се пускат възможно най-много млади състезатели от школата до края на сезона.
Чесно казано в школата има много мърша(визирам треньори и най-вече Хаздаи-корумпираната свиня)
Иначе има няколко добри момчета около 4-5 които са ми направили впечатление,другото е пълнж и е много срамно това да е школата на Левски.И ако не се вземат радикални мерки ще нагазваме все повече в батака.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Re: Левски не бърза с договора на Йовов

Мнениеот n0_FeArBG » 29 апр 2011 11:14

blue avalanche написа:
Georgiev11 написа:
Каракочев написа:Да му се каже да погледне във форума какво мислят феновете за него за да няма сърдити.Благодарим му но вече няма качествата да играе при нас.Нямаме нужда от човек който цял мач да проваля бързи атаки и ако вкара един гол да обере овациите.Успех в следващия му клуб.

Абе майка му да еба кой центрира на Матондо ,кой вкра първият гол ,кой вторият ,кви млади ,всеки мисли за курви и искотеки
за това толкова играят.....

Докато Йовов и Александров са в отбора,забрави за бързи контраатаки!Вкарал първия и центрирал за третия!А колко провали?Във всички мачове,в които игра?Тях не ги броиш...Щото го гледах срещу Ч.море и видях какво играе.

Надали проблемите на отбора идват от тях,кой слага Йовов да играе на непривичен пост?Като им се даде шанс на младите какво направиха?Станчев се осра(мин година му се даваха шансове),а срещу Гент не ми се коментира?Иса какво е направил толкова,вкара два гола на ония аматьори ирландци и полетя в небето?Киров,през есенния полу-сезон ако не греша,няколко пъти му се дава шанс,както като титуляр така и като резерва и за мен,поне...а пък и няма нужда Кривия и Йовов да се махат от отбора,после чорбата що ни се подиграва,че си гоним сърцатите играчи(впрочем наистина са със сини сърца),могат много да помогнат на младите(лично мнение)!!!!!!!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Върни се в “Левски”