Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Левски не бърза с договора на Йовов

Мнениеот shotgun blues » 28 апр 2011 12:24

ЙОВОВ на колкото и години да е пак е по-добър от 90 % от футболисите на Левски
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

voinata
Контакти:

Мнениеот voinata » 28 апр 2011 12:36

Нищо против Йовов и Кривия , но е краино време да се започне нещо ново и начисто . Другия вариант е ...Мечо и Топчо пак са свободни агенти т.е. без пари.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 апр 2011 12:39

Red_Pride написа:и Бижутера ли ще го изхвърляте като мръсно коте?

Поне няма да го бием!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 апр 2011 13:18

Йовов няма вече въздух да играе.Дано това да му беше последния полусезон в Левски като футболист.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 28 апр 2011 13:22

Captain Stottlemeyer написа:
FCH написа:Да ги продават и двамата запасняци - Бижутеро на Своге, а Кривака - на Ботев Пд!

Ако двамата "запасняци" не бяха на Великден на терена в Стара Загора, "Берое" щяха да ни опердашат. Ако някой от "Левски" (според моето скромно мнение) трябва да си ходи, това трябва да стане с влака за Лом. ;)

Огнянов последните мачове се съвзема,играе горе долу добре,мисля,че още ще си подобрява иргата.Кривия и Йовов(които дълбоко уважавам) и 2-та трябва да останат,просто за мен са класа,кой каквото иска да ми говори,Кривият е невероятен тича като за 5-ма,Йовов и на мен ми е късал нервите,но никой неможе да отрече,че е класа,глупоста беше да го слагат,като дефанзивен халф от там му поспадна формата.Дано и на двамата им удължат договорите,поне с още 1 година,а после да се обучават и в любимият отбор отново,я като скаут или помощник тренери,за главни още им е прекалено рано! ;) ;) ;)

ПП:Някой трябва да си ходи,но кой...надявам се да не направят грешен избор.И 2-та са на години но това,не би трябвало да е пречка,винаги трябва да има по 1-2 опитни в отбора,да нахъсват по-младите.Матондо...може и да вкара с/у Берое,но все още е голяма въпросителна за мен...
Последна промяна от n0_FeArBG на 28 апр 2011 13:24, променено общо 1 път.
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2011 13:23

"Левски не бърза с договора на Йовов"
И правилно!!!Какъв договор,какви 5лв.?И Йовов,и Кривалдо-в пенсия!Заради тях някои младежи търкат пейката.Губим скорост!Тъкмо си мисля,че ще направим бърза контра и оп-а-а-а-топката е в Йовов...
Кривия много тичал.Ми той напоследък само това прави-тича!И си говори с тъчреферите!Мерси.Да е направил асистенция напоследък?Освен гола срещу Берое,да е вкарал на някой друг?

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 28 апр 2011 14:12

Тези които трябва да си ходят са Иса,Огнянов,Младенов,Митрев,Станчев,Видович,Тасевски и Дембеле.
Задължително трябва да се вземе поне един центр.защитник,двама центр.нападателя,ляв и десен бек,крило и плеймейкър.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Мнениеот Каракочев » 28 апр 2011 14:31

Да му се каже да погледне във форума какво мислят феновете за него за да няма сърдити.Благодарим му но вече няма качествата да играе при нас.Нямаме нужда от човек който цял мач да проваля бързи атаки и ако вкара един гол да обере овациите.Успех в следващия му клуб.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2011 14:53

Georgiev11 написа:
Каракочев написа:Да му се каже да погледне във форума какво мислят феновете за него за да няма сърдити.Благодарим му но вече няма качествата да играе при нас.Нямаме нужда от човек който цял мач да проваля бързи атаки и ако вкара един гол да обере овациите.Успех в следващия му клуб.

Абе майка му да еба кой центрира на Матондо ,кой вкра първият гол ,кой вторият ,кви млади ,всеки мисли за курви и искотеки
за това толкова играят.....

Докато Йовов и Александров са в отбора,забрави за бързи контраатаки!Вкарал първия и центрирал за третия!А колко провали?Във всички мачове,в които игра?Тях не ги броиш...Щото го гледах срещу Ч.море и видях какво играе.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 28 апр 2011 15:01

на Сашо и Бижутера ще им продължат договотите споко,те все още имат какво да дадат на Левски и на какво да научат младите в отбора
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Левски”