Я да види дедо поп-има ли в гърнето боб!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Я да види дедо поп-има ли в гърнето боб!!!

Мнениеот edmon_dantes » 26 апр 2011 21:17

Parmalat написа:ИИИ имам чувството че ако Литекс стане шампион хората от народа ще умрът от яд.т.е 2/3 от България.То бива избиване на комплекси и заяждане ама това вече мина всякакви граници.Левскари научете се да губите и да свиквате да не печелите трофеи.Даже и калъфки няма да имате.Днес чета че ЦСКА и калъфката иска да ви вземе.А догодина влизат и Лудогорец и те вървят по пътя на Литекс нищо чудно още първата година и те да станаш шампиони като ловчанлии,а по другата и възродения Ботев Пловдив.И те ще искат да са в тройката.С толкова много отбори с претенции нищо чудно от мечтаната титла да останете и извън Европа следващите години.

Едно изречение няма смислено... То бива глупости да ръсиш, ама ти не ме хвърли в тъч, ами направо ме запрати извън стадиона. Какво означава искали? Момче, всички искат, ама малцина го постигат. цска искали калъфката да ни взимат, Лудогорец и те искали нещо, Ботев пък изведнъж от В група се превръща в Барса и почвали да трепят наред... Момче, ти това сънува ли го или ходи на гадателки? Защо не кажеш нещо за твоя дрийм-тийм от Бургас, нещо гадателките не ти ли подхвърлиха? И между другото ти не беше ли отвратен от нашето първенство и не даваше ли обещания, че повече няма да пишеш, а мъжки? Ама сега си много смел и правиш някакви напъни и аз не знам какви. Смешна, черноморска история!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 апр 2011 21:50

Синьо сърце написа:
runnersa написа:Вглеждам се и виждам гостуването ви на Лаута където е доста пресилено да кажеж, че няма как да загубите точки след като ви биха с лекота на Герена ;)
Да не говорим, че дербитата на герена между Левски и Литекс когато са пряк мач за титлата обикновено свършват наравно! ;)

Ти чакай да го докараме до две три точки,аз ще ти обясня как ще бием на Лаута...А за Левски-Литекс-ами ние ако не ги бием всичко си остава без покритие!

Е то така и от Литекс ще ти обяснят как ще вземат гостуванията на Славия и Локо СФ дето се надяваш да загубят нещо и пак ще си останат 2-3 точки :twisted: Въпроса е ако всичко се играе феърплей няма да вземете гостуването там! ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 апр 2011 21:58

runnersa написа:
Синьо сърце написа:
runnersa написа:Вглеждам се и виждам гостуването ви на Лаута където е доста пресилено да кажеж, че няма как да загубите точки след като ви биха с лекота на Герена ;)
Да не говорим, че дербитата на герена между Левски и Литекс когато са пряк мач за титлата обикновено свършват наравно! ;)

Ти чакай да го докараме до две три точки,аз ще ти обясня как ще бием на Лаута...А за Левски-Литекс-ами ние ако не ги бием всичко си остава без покритие!

Е то така и от Литекс ще ти обяснят как ще вземат гостуванията на Славия и Локо СФ дето се надяваш да загубят нещо и пак ще си останат 2-3 точки :twisted: Въпроса е ако всичко се играе феърплей няма да вземете гостуването там! ;)

Не,Литекс не могат да вземат там по този начин-спомни си ти защо! :) :) :) Както и да е-цялата тема беше просто една неангажираща фреска...То и заглавието подсказва!Ако някой се е вързал насериозно-негов проблем!Но ми прави приятно впечатление,че червените изказват просто мнение,без ангажимент и си гледат тяхното...Всъщност кво ви боли наистина кой ще е шампион?Още повече шампионът е ясен?Но в Ловеч могат да потреперят малко,не мислиш ли? ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 апр 2011 22:04

Да не говорим, че дербитата на герена между Левски и Литекс когато са пряк мач за титлата обикновено свършват наравно! ;)[/quote]
Ти чакай да го докараме до две три точки,аз ще ти обясня как ще бием на Лаута...А за Левски-Литекс-ами ние ако не ги бием всичко си остава без покритие![/quote]
Е то така и от Литекс ще ти обяснят как ще вземат гостуванията на Славия и Локо СФ дето се надяваш да загубят нещо и пак ще си останат 2-3 точки :twisted: Въпроса е ако всичко се играе феърплей няма да вземете гостуването там! ;)[/quote]
Не,Литекс не могат да вземат там по този начин-спомни си ти защо! :) :) :) Както и да е-цялата тема беше просто една неангажираща фреска...То и заглавието подсказва!Ако някой се е вързал насериозно-негов проблем!Но ми прави приятно впечатление,че червените изказват просто мнение,без ангажимент и си гледат тяхното...Всъщност кво ви боли наистина кой ще е шампион?Още повече шампионът е ясен?Но в Ловеч могат да потреперят малко,не мислиш ли? ;)[/quote]
Бе според мен Славия и Локо СФ няма да ни спрят защото са слаби може да им се иска ама...Черно Море и Левски са много корави като домакини там очаквам загубата на точки, но няма да ви е достатъчна :)
Айде, че гледам Мана не ми са спори в момента за БГ ще поживеем ще видим :)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 27 апр 2011 17:14

runnersa написа:Да не говорим, че дербитата на герена между Левски и Литекс когато са пряк мач за титлата обикновено свършват наравно! ;)

Ти чакай да го докараме до две три точки,аз ще ти обясня как ще бием на Лаута...А за Левски-Литекс-ами ние ако не ги бием всичко си остава без покритие![/quote]
Е то така и от Литекс ще ти обяснят как ще вземат гостуванията на Славия и Локо СФ дето се надяваш да загубят нещо и пак ще си останат 2-3 точки :twisted: Въпроса е ако всичко се играе феърплей няма да вземете гостуването там! ;)[/quote]
Не,Литекс не могат да вземат там по този начин-спомни си ти защо! :) :) :) Както и да е-цялата тема беше просто една неангажираща фреска...То и заглавието подсказва!Ако някой се е вързал насериозно-негов проблем!Но ми прави приятно впечатление,че червените изказват просто мнение,без ангажимент и си гледат тяхното...Всъщност кво ви боли наистина кой ще е шампион?Още повече шампионът е ясен?Но в Ловеч могат да потреперят малко,не мислиш ли? ;)[/quote]
Бе според мен Славия и Локо СФ няма да ни спрят защото са слаби може да им се иска ама...Черно Море и Левски са много корави като домакини там очаквам загубата на точки, но няма да ви е достатъчна :)
Айде, че гледам Мана не ми са спори в момента за БГ ще поживеем ще видим :)[/quote]

Доколкото помня Славия и Локо Сф винаги скачат на кръв в домакинските си мачове с Ловеч.Миналата година Славия ги биха 2-1 на Овча купел.А пък Кокала е Левскар и ще иска да им вземе точки.Сега в събота Литекс направят ли некъв X с ЧМ ,първенството става много интересно...и като се има предвид че предстои мач на Герена...не ми се мисли.

П.П:На Чичовото му става абсолютно винаги нещо в края на сезона (преди 2 години).

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 апр 2011 19:58

Литекс ще бият Славия и на ходом, както го направихме ние. Та те са трагедия бе хора, най-слабият отбор от началото на пролетта - Черноморец ги биха в София. А Кокала да скача, да скача, колкото и да скача, освен да ръси глупости за друго не става.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 апр 2011 20:07

mistreated написа:Литекс ще бият Славия и на ходом, както го направихме ние. Та те са трагедия бе хора, най-слабият отбор от началото на пролетта - Черноморец ги биха в София. А Кокала да скача, да скача, колкото и да скача, освен да ръси глупости за друго не става.

"Литекс ще бият Славия и на ходом..."
Като си спомня мача в Ловеч,чак "на ходом" не беше...

Gerasimov
Контакти:

Мнениеот Gerasimov » 27 апр 2011 20:15

И с дедо поп и с такъв измислен съдия тоя път требе да има бой по Ловешките КАЧОРИ

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 27 апр 2011 20:32

mistreated написа:Литекс ще бият Славия и на ходом, както го направихме ние. Та те са трагедия бе хора, най-слабият отбор от началото на пролетта - Черноморец ги биха в София. А Кокала да скача, да скача, колкото и да скача, освен да ръси глупости за друго не става.

Кокала може да е всякакъв, но ще надъха своите момчета на макс.Видя се че в важните мачове Славия не се лигавят.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 апр 2011 08:26

george_speed75 написа:

Кокала може да е всякакъв, но ще надъха своите момчета на макс.Видя се че в важните мачове Славия не се лигавят.

Не разбирам защо изобщо гледате есенния полусезон, той няма нищо общо с това, което отборите играят през пролетта. Поне вие левскарите би трябвало да сте наясно с това. Славия имаше един мач срещу сериозен отбор (срещу ЦСКА) и изглеждаше меко казано комично (не си спомням имаха ли удар в рамките на вратата за цял мач). Вярвам, че и тогава Кокала е "надъхал своите момчета", ама то само с надъхване ако ставаше...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Левски”