Parmalat написа:ИИИ имам чувството че ако Литекс стане шампион хората от народа ще умрът от яд.т.е 2/3 от България.То бива избиване на комплекси и заяждане ама това вече мина всякакви граници.Левскари научете се да губите и да свиквате да не печелите трофеи.Даже и калъфки няма да имате.Днес чета че ЦСКА и калъфката иска да ви вземе.А догодина влизат и Лудогорец и те вървят по пътя на Литекс нищо чудно още първата година и те да станаш шампиони като ловчанлии,а по другата и възродения Ботев Пловдив.И те ще искат да са в тройката.С толкова много отбори с претенции нищо чудно от мечтаната титла да останете и извън Европа следващите години.
Едно изречение няма смислено... То бива глупости да ръсиш, ама ти не ме хвърли в тъч, ами направо ме запрати извън стадиона. Какво означава искали? Момче, всички искат, ама малцина го постигат. цска искали калъфката да ни взимат, Лудогорец и те искали нещо, Ботев пък изведнъж от В група се превръща в Барса и почвали да трепят наред... Момче, ти това сънува ли го или ходи на гадателки? Защо не кажеш нещо за твоя дрийм-тийм от Бургас, нещо гадателките не ти ли подхвърлиха? И между другото ти не беше ли отвратен от нашето първенство и не даваше ли обещания, че повече няма да пишеш, а мъжки? Ама сега си много смел и правиш някакви напъни и аз не знам какви. Смешна, черноморска история!