Какво ще става с Герена?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Какво ще става с Герена?

Мнениеот Gonzi_407 » 18 апр 2011 13:22

Rivaldo10 написа:
Gonzi_407 написа:Прост отговор - за да можеш после да гледаш евро мачове требва да имаш клубна карта! Имаш ли такава ще ходиш и на бг мачовете защото вече си дал парите, желаещите се повишават от там и цените и готово, колелото се завърта повече приходи по-богати отбори по-добри футболисти и т.н.
За какво ни е 40 000 хил стадион който да се пълни само за 3-4 мача на година ( и то в добрите години) а през дугото време е паметник! Явно не ходиш много на Герена да "усетиш тръпката" на 3-те хиляди :(

Всъщност от няколко години съм с абонаментна карта за сектор Б, а тръпката да отидеш с още 3000 е леко пресилена от медиите, реално тази тръпка е от 1000 души. Да, 40 000 стадион ще е голям, но един 30 000 ще ни е супер, пък и не беше чак толкова далеч времето, когато освен с цска и с Литекс пълнехме стадиона, а и срещу някои други отбори имахме прилична посещаемост.Ако ще вървим нагоре, то групите в ЛЕ трябва да са задължителни, а целта ШЛ да се изпълнява поне един път на 3 години, иначе за какво развитие говорим? А това са предпоставки за по-голяма посещаемост.

Сам си отговаряш как ще изглежда картинката на 30 хил. при положение че сега герена е около 20!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 апр 2011 13:35

Gonzi_407 написа:
Blue_Lion написа:Между другото,Корона (нямат титли) и Заглебие (2 титли,1991 и 2007) не са от най-силните отбори в Полша на фона на Рух,Горник,Висла,Лех и Легия,но за сметка на това стадионите които вие показахте са в много по-добро състояние от нашите и се пълнят често...по едно 10 хил. има средно на мач,а и двата стадиона са с капацитет по 15-20 хил. ! Ако и тук се направят такива,но с по-голям капацитет (пр. 20 000 до 25 000)добре...,но има едно голямо АКО,а може и да се смени ударението и да се получи един миризлив резултат !

Gonzi,под "неразвит квартал" района на Герена не отговаря ли на това определение в такъв случай ? Иначе за всичко останало и аз съм с вас :)

Не развит визирах Не застроен :lol: защото предполагам си изпитвал удоволствията от паркиранията в квартала :)

Сега те разбрах...особено за частта с паркирането ;)
Изображение

moniiii
Контакти:

Мнениеот moniiii » 18 апр 2011 14:18

Момци аре да не се залъгваме ,а.
30000 стадион :shock: :shock: :shock:
Дори великия Ювентус събори Деле алпи(67000) и сега си прави за 40 000 .За Герена макс 20000 ,та дори да идват по 10000 да не изглежда съвсем празен :oops:

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 18 апр 2011 14:30

Blue_Lion написа:Наистина ще се сложат само нови седалки,ще се укрепи най-вече Сектор "Б" с изливане на нов бетон (както и клетката,която в момента се ремонтира) и евентуално ще се сложи нова козирка,но като цяло стадиона ще си запази същия вид :| Да,Герена има съблекални,модерно табло,хубаво тревно покритие,тоалетни (горе-долу) и т.н. и трибуните трябва да се пипнат,но това и аз не мисля,че струва 18 млн. лв. (по данни на автора) ! Мисля,че Баждека каза,че за Сектор "Б" са нужни около 400 хил. лева за изливане на бетон,тогава седалките и козирките колко струват ? Да не говорим колко още неща имат да се оправят по самия стадион ? Аз и много други сме на мнение,че той трябва да се събори и да се изгради на ново,но явно идеята за "модерни стадиони" в България си остава мираж,на фона на това да закърпим положението колкото да не ни глобят от УЕФА :evil: Друг е въпроса,че в София се строят два нови Мола които 100 % струват колкото един 20 000 стадион,подобен на този в Ловеч,но това е друга тема...Мен ме вълнува много повече въпроса със ст. "Раковски" и какво ще стане с него ??? Желанието ми (и на много други хора) именно той да стане наш дом,явно няма да се сбъдне,но също така там е и нашата школа - тя къде ще се премести - на Герена може би ? Много въпросителни...ясни отговори все по-малко,а и те най-вероятно няма да са задоволителни...

1 куб.м бетон струва между 80 и 90 лева с ддс.Баждека нещо друго е смятал, 5000 куб.м. е бетон за почти половин стадион...Незнам, искам да видя на есен какво са ремонтирали споменатите клубове и тогава ще си вадя изводи.А ако трябва да коментирам самото действие на държавата, мисля дори,че е закъсняло това реновиране на съоръженията.Надявам се да го правят без користни цели и да оползотворят всяка една стотинка и дай Боже да имаме няколко стадиона с лиценз и за финал в турнирите ;) .защо не
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 апр 2011 15:36

B__A__N__DA__TA написа:
Blue_Lion написа:Наистина ще се сложат само нови седалки,ще се укрепи най-вече Сектор "Б" с изливане на нов бетон (както и клетката,която в момента се ремонтира) и евентуално ще се сложи нова козирка,но като цяло стадиона ще си запази същия вид :| Да,Герена има съблекални,модерно табло,хубаво тревно покритие,тоалетни (горе-долу) и т.н. и трибуните трябва да се пипнат,но това и аз не мисля,че струва 18 млн. лв. (по данни на автора) ! Мисля,че Баждека каза,че за Сектор "Б" са нужни около 400 хил. лева за изливане на бетон,тогава седалките и козирките колко струват ? Да не говорим колко още неща имат да се оправят по самия стадион ? Аз и много други сме на мнение,че той трябва да се събори и да се изгради на ново,но явно идеята за "модерни стадиони" в България си остава мираж,на фона на това да закърпим положението колкото да не ни глобят от УЕФА :evil: Друг е въпроса,че в София се строят два нови Мола които 100 % струват колкото един 20 000 стадион,подобен на този в Ловеч,но това е друга тема...Мен ме вълнува много повече въпроса със ст. "Раковски" и какво ще стане с него ??? Желанието ми (и на много други хора) именно той да стане наш дом,явно няма да се сбъдне,но също така там е и нашата школа - тя къде ще се премести - на Герена може би ? Много въпросителни...ясни отговори все по-малко,а и те най-вероятно няма да са задоволителни...

1 куб.м бетон струва между 80 и 90 лева с ддс.Баждека нещо друго е смятал, 5000 куб.м. е бетон за почти половин стадион...Незнам, искам да видя на есен какво са ремонтирали споменатите клубове и тогава ще си вадя изводи.А ако трябва да коментирам самото действие на държавата, мисля дори,че е закъсняло това реновиране на съоръженията.Надявам се да го правят без користни цели и да оползотворят всяка една стотинка и дай Боже да имаме няколко стадиона с лиценз и за финал в турнирите ;) .защо не

Ние всички на това се надяваме,ама като погледнеш как се действа на парче тук и първата реакция на човек са съмненията,които в повечето случаи са основани...за съжаление !
Изображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 18 апр 2011 17:49

На тия наши далавераджии (собственици на клубовете ни) нито стотинка за ремонти на стадиони.Ако ще оправят стадионите ,то не трябва да се дават пари на собствениците ,а държавата след конкурс да намери фирми ,които да ремонтират стадионите ,тъкмо като са 5 стадионите ще има повече работа и ще има отстъпка от цената и ще бъде по-ефтино.Само ,че иска ми се ,когато се правят терени ,те да бъдат с отопление ,дренажи и напоителна система ,както е сега терена на Левски .

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 апр 2011 09:09

Нямате ли си друга работа, ами пишете простотии по форумите? Парите няма да се дават на бай Ганя или на Митко Гърнето. Ще се учреди дружество което ще разполага с отпуснатите средства, фактурите от строително- ремонтните работи ще се изпращат там и това дружество ще ги превежда на съответния изпълнител. Контролът на ремонта ще е на държавно ниво. Все пак сме в България. Министър Дянков не е наивник. И бате Бойко също. Никой никому няма да даде пари на калпак. Контрол ще има. След Великден ще има нова среща, тепърва ще се уточняват подробности , после ще се защитават проекти и чак на края иде ред на строително- ремонтната дейност. Все в БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ. Кога ще започне и кога ще свърши никой не знае. Това което сте видели на панчаревци е само проект. Но той щеше да съсипе Борисовата градина и няма да бъде осъществен. Доколкото знам , ще се работи по немски проекти за модерницация (побългарени естествено) които се реализират в Украйна и Полша в момента заради предстоящото ЕП в двете страни. По- евтино (на седалка) и доста по- атрактивно от микревските боядисани ламарини. Само че, няма да дават безплатно бира и кебапчета.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 19 апр 2011 16:32

Едно нещо не трябва да се пипа.Това са пистите, защото ако трибуните се доближат до терена, трудно ще има завършил мач или ако има то няма да е без пострадали съдии или футболисти на противника. Просто не сме дорасли за това. Трябва преди това да се направят железни закони и да се изринат изродите от стадионите. Иначе помнете ми думата-ще има и смъртни случаи на стадиона.

iskren_lv
Контакти:

Мнениеот iskren_lv » 19 апр 2011 16:47

И стадиона е 15 000 напълно достатъчен като се има предвид каква посещаемост има в България.

тук се търси и възможноста да се кандидатства и за европейско първенство,за това трябва да са минимум 30 000хил тези стадиони!
и първо ББ говори а чак тогава нещо се мисли!обикновенно всичко е PR.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 19 апр 2011 17:20

plamenst7 написа:Едно нещо не трябва да се пипа.Това са пистите, защото ако трибуните се доближат до терена, трудно ще има завършил мач или ако има то няма да е без пострадали съдии или футболисти на противника. Просто не сме дорасли за това. Трябва преди това да се направят железни закони и да се изринат изродите от стадионите. Иначе помнете ми думата-ще има и смъртни случаи на стадиона.

На стадиона в кв."Лазур" като няма писта да не са се изклали диванетата.Става и без писти ,но оградите да са по-масивни и по високи.

Върни се в “Левски”