Левски ще разкара каръшкия жълт екип?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Левски ще разкара каръшкия жълт екип?

Мнениеот Thsmith » 21 фев 2011 17:18

Martinho написа:
Thsmith написа:абе добре ще е да са белички ... само червено хич не ми се иска да има

--
ето едно мое творение за 2 мин с фотошопа :0 не е нещо особено ама все пак рекох да го споделя :0 Изображение

От всички предложения,това за резервен екип най ми допада.... :)

изчервих се :)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 фев 2011 10:24

Лично на мен много ми харесва предложението на Thsmith. Признавам, че и на мен ми се върти от доста време подобна идея в главата: титулярен син екип с подчертани елементи във бяло около рамената, отстрани на фланелката и гащетата. Сини чорапи с елементи във бяло. Резервен екип - огледален на титулярния: бели екипи с подчертани елементи в синьо. Чорапите биха могли да останат същите.
Не бих имал нищо против и вариант на първия екип на "Левски" в жълто и червено. Както много правилно забелязва един колега, ние сме съществували доста преди панчаревци и ще съществуваме и когато тях вече няма да ги има на футболната карта. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Tray
Контакти:

Мнениеот Tray » 16 апр 2011 03:28

Две предложения за екип:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 апр 2011 07:36

Captain Stottlemeyer написа:Лично на мен много ми харесва предложението на Thsmith. Признавам, че и на мен ми се върти от доста време подобна идея в главата: титулярен син екип с подчертани елементи във бяло около рамената, отстрани на фланелката и гащетата. Сини чорапи с елементи във бяло. Резервен екип - огледален на титулярния: бели екипи с подчертани елементи в синьо. Чорапите биха могли да останат същите.
Не бих имал нищо против и вариант на първия екип на "Левски" в жълто и червено. Както много правилно забелязва един колега, ние сме съществували доста преди панчаревци и ще съществуваме и когато тях вече няма да ги има на футболната карта. :)

"титулярен син екип с подчертани елементи във бяло около рамената, отстрани на фланелката и гащетата."
Нещо подобно?
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 апр 2011 18:18

горното мяза на екипа на Галатасарай... иначе според мен червено не трябва да има на екипа ... и изобщо такива шарении
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 16 апр 2011 18:35

Да взимаме цветовете на резервния на Челси-в момента играят с него срещу Уест Бромич,красива работа...Иначе си мисля,че по-нагоре предложената бяла фланелка със сини гащета или черни,също много ще ни ходят.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 апр 2011 19:23

blue_ power1 написа:Да взимаме цветовете на резервния на Челси-в момента играят с него срещу Уест Бромич,красива работа...Иначе си мисля,че по-нагоре предложената бяла фланелка със сини гащета или черни,също много ще ни ходят.

А,къде е синьото в екипа,дето много щял да ни "ходи"?Освен в буквата Л?

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 16 апр 2011 19:34

blue avalanche написа:
blue_ power1 написа:Да взимаме цветовете на резервния на Челси-в момента играят с него срещу Уест Бромич,красива работа...Иначе си мисля,че по-нагоре предложената бяла фланелка със сини гащета или черни,също много ще ни ходят.

А,къде е синьото в екипа,дето много щял да ни "ходи"?Освен в буквата Л?

Говорим за резервен екип пич,синьото го има достатъчно в титулярния,ама тези изгъзици тук с червено-жълтото райе да не са по-добри.Резервните екипи на Барса,Челси,Ливърпул да не се дублират със титулярните им или пък да ги имат цветовете в емблемите си???

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 16 апр 2011 19:38

Thsmith написа:абе добре ще е да са белички ... само червено хич не ми се иска да има

--
ето едно мое творение за 2 мин с фотошопа :0 не е нещо особено ама все пак рекох да го споделя :0 Изображение

Говорех за тази фланелка-това на вниманието на БЛУ АВАЛАНЧ,че нещо много се горещи...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 апр 2011 21:50

blue_ power1 написа:

--

Говорех за тази фланелка-това на вниманието на БЛУ АВАЛАНЧ,че нещо много се горещи...

Има още една бяла фанелка с черни гащета!Откъде става ясно,за коя ТОЧНО говориш?Имам претенциите да чета и пиша добре на български...

Върни се в “Левски”