Спокойни ли сте за бъдещето на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nicke
Контакти:

Re: Време ли е за промяна в Левски?

Мнениеот nicke » 10 апр 2011 18:13

Ако ти искаш кокала и Боримиров да са начело на Левски,половината форум ще ти се смее!Кокала е дал не малко на Левско,но си мисля че трябва да се потруди още доста за да стане трньор на Левски отново.Боримиров беше добър играч,но според мен,като човек и управник не го бива и си мисля,че повечето хора ще по подкрепят в това?Дайте да ги утрепеме тия играчи сега,като не вкараха.Всички пропускат и това е неуспоримо.Винаги съм бил за това да се сравняваме с големите отбори и в случая,както ти пишеш(Барселона).....но ние нямам Меси,Шави,Иниеста!

Потребителски аватар
Каракочев
Контакти:

Re: време ли е за промяна в Левски?

Мнениеот Каракочев » 10 апр 2011 18:26

Синият Болярин написа:0:0 при 5 положения, които в 80%-90% от случаите са голове. Видя се, че имаше умора и от Ловеч и играта беше бавна, но положенията ги имаше, а пропуските бяха просто непростими. След този мач мисля, че е време да се търси нов треньор.

Двете крила бяха пълна дупка.

Треньора ли да им мести краката?Просто крилата са за смяна.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 10 апр 2011 18:48

Къде е Milen.hristov
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 10 апр 2011 18:52

blue avalanche написа:
Blue_Lion написа:А някой пита ли Илиев,Сираков и сие дали искат да работят в Левски,и най-вече при ловеца на капиталистически агенти "Ейджънт Тара 007 и половина" :roll:

Сираков така е "огладнял" в момента,че ще работи и ушите му ще плющят.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Мислиш ли,аз пък мисля,че Батков е по-гладен.И сега ако му предложат 4-5 млн. евро, ще ги вземе и повече няма да погледне назад
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 10 апр 2011 18:55

vladitol написа:
Ако Бяха,Щяха неща,които не са станали !

НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ ! писна ми от нулеви години :!:

това ли е най- лошото на текущата ситуация... нулевата година???
За мен най- лошото е, че няма бъдеще отбора.. че няма перспектива, че не играем добре.... създаванеот на положения ен са целият футол а само един компонент от играта..
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 10 апр 2011 18:56

Гонзо реди отбора , Гонзо прави смените ,Гонзо е слънцето и луната в Левски . Ясен е безличен и няма думата . Ще е много лицемерно Ясен да бъде изгонен ,а Гонзо да остане като цял сезон го командва... ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 10 апр 2011 18:56

Blue Mind написа:Гонзо реди отбора , Гонзо прави смените ,Гонзо е слънцето и луната в Левски . Ясен е безличен и няма думата . Ще е много лицемерно Ясен да бъде изгонен ,а Гонзо да остане като цял сезон го командва... ;)

и теб ли те нареди Гонзо.. ?? да не им светиш на двамата, че си толкова информиран или си фен на най- слабото звено в тая държава.. журналята!?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 10 апр 2011 19:01

NIKSANA написа:
Blue Mind написа:Гонзо реди отбора , Гонзо прави смените ,Гонзо е слънцето и луната в Левски . Ясен е безличен и няма думата . Ще е много лицемерно Ясен да бъде изгонен ,а Гонзо да остане като цял сезон го командва... ;)

и теб ли те нареди Гонзо.. ?? да не им светиш на двамата, че си толкова информиран или си фен на най- слабото звено в тая държава.. журналята!?

Ти вярваш ли ,че Ясен взима сам решенията ? И дори да ги взима сам харесват ли ти решенията му ?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 10 апр 2011 19:03

Neron написа:
george_speed75 написа:Сираков+Илиев=ШЛ и 1/2 финал

Подкрепям мнението.Това е точния отговор на моментната ситуация.

Аз си мисля,че Андрей Желязков и Илиян Илиев биха били един страхотен и успешен тандем! :idea:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 апр 2011 19:05

За съжаление , втора поредна безлична година :(
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”