Спокойни ли сте за бъдещето на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спокойни ли сте за бъдещето на Левски
съгласен съм с човека над мен
- blue avalanche
- Контакти:
Ivanskiq написа:Хайде и аз да си кажа моето мнение, като трето поколение левскар. Не ми е за победите или загубите. Винаги ще бъда за Левски и ще си подкрепям отбора. Има само един фактор, който според мен хвърля петно върху нашия клуб. Говоря за подлите душици, агенти на ДС. Всичко друго мога да преживея, но докато тези мръсни душички, които хвърлят сянка върхи целия имдиж на клуба, неговата цяла история и ценности, не си тръгнат от Левски, аз няма да съм спокоен. Просто така. Левски е не просто футолен клуб. Всеки може да си създаде футболен клуб и да печели титли. Дори и един човек от Микре. Виж, историческа идентичност, не се купува. Тя е коефициент на времето, традициите и ценностите. Това е нашия най-голям капитал. А иначе на поддръжниците на тезата, че Батков давал пари на отбора, затова трябва да остане, май трябва да предложа цяла тема дали тоя селянин дава пари за Левски. Нека престане да пере...и да си вдига чукалата от Левски. Аз казах.
Интересно,всички тези,дето са страшно "анти-ДС" по отношение ръководството на Левски,дали са също толкова "анти-ДС",когато става въпрос за България?Щото те,ДС-то,са навсякъде.Само,че не виждам някой да се е вдигнал по площадите да ги маха!Иначе по форумите е лесно:"Тоз да се маха,онзи да си събира партакешите..."
Спокоен съм - феновете подкрепят отбора си.Сините вчера изиграха най-добрия си мач от началото на пролетния полусезон.Добро впечатление ми направиха Пламен Илиев и Иса,дано израстват още повече.Така че,според мен, няма нужда от излишно напрежение.Успех на Левски в Перник.
- фифи перото
Както казах в една друга тема-
Вярвам в бъдещето на Левски..в настоящето-не!
Вярвам в бъдещето на Левски..в настоящето-не!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
-
- Контакти:
Сравнително спокойни и умерено-оптимистични.За момента.
Миналия сезон вече писах : ФК Левски не е нито президента , нито директора , нито треньора , дори и нито играчите.
За разлика от други софийски отбори Левски е създаден от феновете и принадлежи на феновете.А те - Феновете изтърпяха всичко миналия сезон и не рязаха греди , не биха футболистите си , не бойкотираха отбора.Те - Феновете изтърпяха гаврата в 16 кръг на Герена , те бяха и в Ловеч.
Сезонът не е нулев ...Литекс може би ще стане шампион и носител на купата , но какво от това?
Левски , а и Цска втора година подред играят в Лига Европа (затова не дадоха нужния отпор на Осъм).
Лига Европа - това трябва да е целта на нашите грандове,Затова УЕФА я оптимизира - да се срещнат третите,четвъртите и петите от Зап.Европа с грандовете на Средна и Източна Европа.
Чакам жребия за евротурнирите....първенството се доиграва за Левски.
За разлика от други софийски отбори Левски е създаден от феновете и принадлежи на феновете.А те - Феновете изтърпяха всичко миналия сезон и не рязаха греди , не биха футболистите си , не бойкотираха отбора.Те - Феновете изтърпяха гаврата в 16 кръг на Герена , те бяха и в Ловеч.
Сезонът не е нулев ...Литекс може би ще стане шампион и носител на купата , но какво от това?
Левски , а и Цска втора година подред играят в Лига Европа (затова не дадоха нужния отпор на Осъм).
Лига Европа - това трябва да е целта на нашите грандове,Затова УЕФА я оптимизира - да се срещнат третите,четвъртите и петите от Зап.Европа с грандовете на Средна и Източна Европа.
Чакам жребия за евротурнирите....първенството се доиграва за Левски.
Спокоен съм, разбира се. Футболът не е от днес за утре, така че трябва да се остави този екип да работи за да се чакат резултати за вбъдеще. Плюс това, ако сега приемем, че сме в криза (с чудесно участие в Европа и в момента втори в класирането), то какво да искаме повече. Значи, когато излезем от тази "криза" би трябвало да нямаме никакви проблеми.
А и нека отдадем заслуженото и на останалите ни конкуренти, които не спят и също търсят развитие, което допълнително усложнява задачите.
А и нека отдадем заслуженото и на останалите ни конкуренти, които не спят и също търсят развитие, което допълнително усложнява задачите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
ehh написа:Значи, когато излезем от тази "криза" би трябвало да нямаме никакви проблеми.
Ама тази криза е вече половин година бе човек !
Един добър наставник принципно би си извадил отбора след 1-2 месеца макс от кризата ..
Обаче, ние деградираме !
Да, точно така ... от края на месец Септември на миналата година, ние се сриваме, не толкова като резултати, а още по лошо - като игра ...
Ще съм спокоен когато на Герена се завърнат Мъри и Наско
THE G.A.M.E написа:ehh написа:Значи, когато излезем от тази "криза" би трябвало да нямаме никакви проблеми.
Ама тази криза е вече половин година бе човек !
Един добър наставник принципно би си извадил отбора след 1-2 месеца макс от кризата ..
Обаче, ние деградираме !
Да, точно така ... от края на месец Септември на миналата година, ние се сриваме, не толкова като резултати, а още по лошо - като игра ...
Къде я видя тази половин година, като Ясен няма толкова игрови месеца, както се казва?
Аз виждам лек спад в настроението на отбора след зимата, за което обвинявам до някъде и тази три месечна идиотска зимна пауза.
Който ми каже, че Левски бил в криза през есента, значи вече наистина говори наизуст.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!