blue avalanche написа:Не ми харесва как играе Левски,но измъчената игра на отбора НЕ Е ПАТЕНТ на Я.Петров!Мъка имаше и при Л.Петрович,и при Стоилов,и при Грозни...Сега,обаче,се изкарва,че при Ясен играем грозно и слабо,а при другите сме били "бразилци".Ето с това не съм съгласен.
Ами не съм съгласен много-много с това ...
Айде да се опитам да се обоснова ...
При предшествениците на Ясен, които изброяваш, също имаше слаби и тегави мачове - факт !
Но те бяха епизодични ...
Понеже имам претенциите, че съм гледал над 90 % от мачовете на Левски от 1990 г. насам, някои и на живо ...
Мога да кажа с чиста съвест, че при Грозни, Люпко и Стоилов грозните - мъчителните мачове ( не като резултат, а като игра ) ... бяха 1, макс - 2 на всеки 5 !
Сега от началото на пролетния полусезон, нямаме мач в който да не сме се мъчили !
А такива бяха и 90 % от мачовете ни през есента !
Значи, на мен не му пука с колко бием !
За мен обаче е важен начина по който бием, тоест - играта !
Нека бием с 1 - 0, ОК, няма проблем .... но да виждам, че ври и кипи пред съперниковата половина и врата !
А не както срещу Видима ... а и, срещу жалките ( поне тази пролет до тук ) Черноморец, също така посредствените -Локо Сф, Сливен, Калиакра ... да ми изглеждат равностойни на Левски ! ! !
Тук някъде искам да вметна, че и при Ясен игрехме страхотно ... и това беше в първите 2 месеца от работата му.
Месеците - Август и Септември миналата година бяха наслада за окото !
Значи можело ....
Но, какво се обърка, незнам !?
Но е факт, че тези футболисти показаха, че могат да играят силен - качествен футбол !
Нещото което аз виждам от онзи готин и силен период, който посочих е....
- Че с напредването на времето и работата и УЖ, свикването на Ясен с отбора, СЕ ВЛОШАВАТ НЕЩАТА !
Пак го пиша - Незнам защо е така !
Всеки да си прави изводите за себе си ....
Аз моите съм си ги направил !