Трансферното недоразумение Матондо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Трансферното недоразумение Матондо

Мнениеот dxl » 02 апр 2011 09:56

Гледам говорите за Сашо Киров - абе той попринцип не е ли нападател? Или в България всичи атакуващи футболисти могат и по фланговете да играят? До колкото знам и Дани Младенов попринцип не е крило, а втори нападател. Всичките му голове или опасни положения, които е създал са били от тази зона (на втори нападател). Нито има бързината за крило, ното дрибъл, нито може да центрира...

Иначе и мен ми се ще да виждаме повече Сашо Киров. То реално няма кво толкова да губим, ако го пускаме. Обаче ми прави впечатление, че когато влезе резерва за 10-на минути играе. (Сещам се конкретно за мачовете със Спортинг и със Славия), а когато му се дава повече време, нещо се лигави. (На Герена с Калиакра (мисля) направо не знаеше къде се намираше).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 02 апр 2011 13:49

Днеска вкарва пет гола и си чупи кръста от танци :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2011 08:56

"Собственикът на Левски Тодор Батков ще се опита да мине тънко това лято, що се отнася до селекцията на отбора. Спортният директор Георги Иванов вече е разговарял с адвоката по този въпрос.
Двамата са се разбрали за сумата, която Левски ще задели за две от траснферните си цели - Тодор Христов от Берое и Антон Карачанаков от Пирин.
"Сините" ще пробват да спазарят двамата играчи за общата сума от 150 000 лева. Това е цената, която Батков може да си позволи да плати на Берое и Пирин.
На "Герена" очакват по-скъп да излезе Тодор Христов. Причината е, че крилото доби известност през настоящата кампания в "А" група заради силните си игри през есента.
По време на зимната пауза той бе пред трансфер в ЦСКА, но в последния момент отказа да подпише договор с "червените".
Левски следи и друг футболист от родното първенство - Милен Василев от Миньор. За "българския Гарет Бейл" обаче официално запитване все още няма."
Първите двама-добре!
Третия е на принципа:който вкара гол на ЦСКА,го взимаме в Левски.Съмнително...

Върни се в “Левски”