ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА [02.04.2011, 21.00]

Мнениеот LSFC 1914 » 02 апр 2011 22:42

THE G.A.M.E написа:Та ние се мъчихме ... и мъчим в момента срещу абсолютно всеки един български съперник !

Това не е нормално ...

Това е част от играта. Днес Реал как загубиха от 15-я в класирането и то на Сантиаго Бернабеу ... ;)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Българският футбол за мен приключи

Мнениеот storm » 02 апр 2011 22:44

Ми кат прключи си гледай Шампионската лига !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 02 апр 2011 22:45

Не е мечешка услуга...Дават им се точките,класират се за евротурнирите и взимат парите от класирането(май са милиони),така Левски си закърпва бюджета и има за високите заплати на футболистите,пък и я видат в Европа някой от наште и го купат(това пак са пари за клуба),а и в Лигата идва и повече публика (ето ти от билети).Така,че всичко е логично,на никой не му пука,че ще се изложат в Европа,важното е да стигнат безпроблемно дотам ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 апр 2011 22:45

Абе назнам ...
Опитвам се от началото на пролетния полусезон да преброя от всичките ни голове, колко са от игра ... и все стигам до цифрата = > 1 ! ... :shock:
Този измъчения на Гарра, срещу Локо Сф.

Ето още нещо, което не е нормално ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 апр 2011 22:46

Мое мнение от първото повторение дузпа имаше,но от второто не.Абе по-скоро браво на съдията

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 02 апр 2011 22:46

storm написа:Само аз ли видях , че играчът на Видима по случайност наистина докосна топката с ръка ?

Не ве човек, искам да видиш след мача второто повторение, което показаха. когато коментаторът каза, че нямало логика ръката на играча на Видима да е там. Демек с умисъл играл. Та замисли се скачаш да играеш за висока топка, ама трябва да станеш от дивана и да се засилиш, инстиктивно ръцете ти се вдигат за да пазиш равновесие. Та виж на повторението как и двете ръце на защитника са еднакво разперени. Всеки безпристрастен човек ще види, че топката се удари случайно и то в рамото на футболиста. точно две повторения показаха, от второто се видя ясно, незнам откъде някой други съфорумци са видели 5 повторения и са видели абсолютна дузпа :o
иначе вторият гол си беше редовен, ако това ви успокоява :)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 02 апр 2011 22:46

storm написа:Немога да ви разбера ... Да, от началото на полусезона играем много зле, но като се замисля за мачовете без първия бяхме по добрия и стойностен отбор във всички мачове.. С Локо второто полувреме си имахме положения, почти сигурен гол на ГАра спряха със засада.. С Черноморец създадоха поне 5 чисти положения , сега отново с Видима макар и тиквениците да са последни пак положения, в защита сме допуснали само 3 гола за 4 мача ... и то в един мач..

я ме кажи харесва ли ти това което гледаш ? искаш ли такъв Левски ? аз не искам както и повечето хора тук ;) значи не стават тези хора за този отбор .

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 02 апр 2011 22:47

THE G.A.M.E написа:
storm написа:Добре, разбирам че ЯСен не е най подходящия треньор, но така да го храните човека не е хубаво... Я ми кажете от колко време небяхте изживявали емоция с Левски в Европа ? От 2006 нали ? .. Ами тази година аз изпитах на няколко пъти футболен оргазъм от мачовете на Левски .. Друг е въпроса ,че нямах търпение да дойде мач на Герена и да гледам голове ... И говорите за защита ,като от началото на полусезона само "Цска" ни вкара .. Вярно ,че акули и локомотивци са ботуши в момента, но такива са повечето отбори..

Ами какво има да се обсъжда ?
Мачовете от Л.Е. бяха по скоро - инцидентни !
И то на Герена ...

Ти освен тия мачове, сещаш ли се за друг силен и качествен мач на Левски ?
Та ние се мъчихме ... и мъчим в момента срещу абсолютно всеки един български съперник !

Това не е нормално ...

Победите над Локо Сф, Миньоро, Пирин , Берое на Герена са били мъчителни .. ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 02 апр 2011 22:48

Снимка Ето вие си спорете, аз ще си догледам 2-рото полувреме на дербито в Милано.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Левски”