THE G.A.M.E написа:Та ние се мъчихме ... и мъчим в момента срещу абсолютно всеки един български съперник !
Това не е нормално ...
Това е част от играта. Днес Реал как загубиха от 15-я в класирането и то на Сантиаго Бернабеу ...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Та ние се мъчихме ... и мъчим в момента срещу абсолютно всеки един български съперник !
Това не е нормално ...
storm написа:Само аз ли видях , че играчът на Видима по случайност наистина докосна топката с ръка ?
storm написа:Немога да ви разбера ... Да, от началото на полусезона играем много зле, но като се замисля за мачовете без първия бяхме по добрия и стойностен отбор във всички мачове.. С Локо второто полувреме си имахме положения, почти сигурен гол на ГАра спряха със засада.. С Черноморец създадоха поне 5 чисти положения , сега отново с Видима макар и тиквениците да са последни пак положения, в защита сме допуснали само 3 гола за 4 мача ... и то в един мач..
THE G.A.M.E написа:storm написа:Добре, разбирам че ЯСен не е най подходящия треньор, но така да го храните човека не е хубаво... Я ми кажете от колко време небяхте изживявали емоция с Левски в Европа ? От 2006 нали ? .. Ами тази година аз изпитах на няколко пъти футболен оргазъм от мачовете на Левски .. Друг е въпроса ,че нямах търпение да дойде мач на Герена и да гледам голове ... И говорите за защита ,като от началото на полусезона само "Цска" ни вкара .. Вярно ,че акули и локомотивци са ботуши в момента, но такива са повечето отбори..
Ами какво има да се обсъжда ?
Мачовете от Л.Е. бяха по скоро - инцидентни !
И то на Герена ...
Ти освен тия мачове, сещаш ли се за друг силен и качествен мач на Левски ?
Та ние се мъчихме ... и мъчим в момента срещу абсолютно всеки един български съперник !
Това не е нормално ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта