Левскари почистиха паметника на Гунди и Котков на Витиня

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левскари почистиха паметника на Гунди и Котков на Витиня

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2011 11:07

football.total написа:СУПЕР! Само едно нещо ме издразни малко... Доколкото знам "котето" е бил локомотивец. Просто трябваше да го нарисувате в червено-черен екип а не в син. Пред паметта на големи български футболисти нека няма клубни пристрастия! Иначе наистина чудесна идея и постъпка!

Гунди е минал и през Ботев.Според теб,него с каква фанелка трябваше да го изрисуват?Синьо-жълта,може би?Дрън-дрън...
Двамата загинаха като футболисти на Левски и такива ще останат в паметта на феновете на Левски.Никой не оспорва,че Котков е бил локомотивец.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 мар 2011 11:09

football.total написа:СУПЕР! Само едно нещо ме издразни малко... Доколкото знам "котето" е бил локомотивец. Просто трябваше да го нарисувате в червено-черен екип а не в син. Пред паметта на големи български футболисти нека няма клубни пристрастия! Иначе наистина чудесна идея и постъпка!

Защо да не е със синя фанелка? Нали е бил играч на Левски като е починал (лека му пръст).
Иначе графитите са много добри! Евалата на нашите момчета...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 28 мар 2011 13:21

Дълбок поклон пред ВСИЧКИ подпомогнали това мероприятие !!! За съжаление бях на работа тогава и не успях да отида ...
ИзображениеИзображение

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 28 мар 2011 14:11

Принципно не съм фен на български отбор, но в случая това няма особено значение.
Чудесно е когато уважението към легендите се изразява по подобен начин.
Инициативата е страхотна,работата която сте свършили също.
Крайно време е да направим нещата около нас по-добри или поне да опитаме.
Изглежда много красиво. Поздравления.

ПС: Искрено се надявам, че няма да има олигофрени, които да "кроснат" и да замърсяват по някакъв начин.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 мар 2011 15:35

loko1 написа:
MoNteSo написа:

Попринцип е така, но къде са локомотивци в случая ? В крайна сметка би трябвало и те да са заинтересовани :roll:

Къде ли този паметник хич не е паметник в памет на някой, а е синя пропаганда, сини емблеми, екипи и т.н.

Вечна памет на хората трябва, а не еФтин пиар.

Котков е починал като играч на Левски. Син играч. Възпят е като играч на Левски. По илюстрации и етк винаги е бил със синия екип... Какво искате ? Фенове да Левски да рисуват играч с екип на един от старите му отбори, а не с екипа на последния му и техен отбор ? И Защо аджеба?

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yyPnp2kKBTk&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WnpsyotIJ_0[/youtube]

Изображение[/center]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
psiho
Контакти:

Мнениеот psiho » 28 мар 2011 16:46

delqnski47 написа:Браво наистина,но това трябваше да стане от доста време насам!Паметникът тънеше в боклуци и ако не бяха медиите,които алармиха за този проблем,май така щеше да си остане...

Изобщо медиите не са помогнали грам за това. Организацията се създаде преди около месец и нещо. Имаше една медия, която направи клип по въпроса, благодарение на това, че чете къде какво се пише. :!:
Аз не ще го предада
за нищо на света
за Левски аз на всичко съм готов

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 29 мар 2011 10:59

Thsmith повлиян си от еФтиния пиар. Благодарете на БКП че насила ни обединяват със Славия то да се докоснете до Котков. Силния ни отбор от 60-те яко е бъркал в сметките на синьо-червената БКП вихрушка. Затова всячески са пречели и крадяли. Вие Котков, ЦСКА Пенев и националния е бил начело с 5 футболисти от Локомотив.

Изображение

Изображение
http://topsport.ibox.bg/comment/id_384100002

Изображение

Изображение

ето само в синя фанелка, срамно е но точка от мен.

ВЕЧНА ПАМЕТ НА ЧОВЕЦИТЕ.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 мар 2011 12:00

Жалко, че се намериха хора да са недоволни. Вие въобще хора ли сте? На всички, които са отделили време и средства едно голямо, много голямо БРАВО!
Последна промяна от Rivaldo10 на 29 мар 2011 12:16, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 29 мар 2011 12:05

евалата ! трябва да се оважават и помнят тези хора и наистина неотиваше на това място да прилича на поредната кочина и сметище ... минавам доста често от там и просто е срамота ! едно голямо БРАВО !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 29 мар 2011 16:25

Само поклон пред хората отделили от личното си време и средства да направят нещо нормално в тая скапана държава.

Аз "ефтиния буфер" мога само да съм тъжен, като ви е толкова важно, че е локомотивец ми вземето му сложете един паметник на мястото, а не да остроумничите по чужди форуми.

П.П. И се пише еВтин ........
Изображение

Върни се в “Левски”