Бардон: Готов съм да стана треньор на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: Бардон: Готов съм да стана треньор на Левски

Мнениеот сини богове » 07 мар 2011 16:07

THE G.A.M.E написа:Няма смисъл от длъжноста спортно-тех. директор !
Представете си само, че случайно бъде назначен Стефан Грозданов за треньор ... та тоя ерудиран човек ще трябва да е подчинен на "Гонзо" ! ? ... :shock:

Това е излишна длъжност в българският футбол ...

Така е. Ако Грозданов е назначен, трябва техническо лице което да се грижи за трансферите, които Грозданов е поискал. Да осигурява екипировка, топки, да следи за състоянието на терена, съблекалните и т.н.. НЕ ДА ДИРЕКТОРСТВА. Това е едно техническо лице. Аз съм за такава структура.

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 08 мар 2011 05:04

Thsmith написа:Какво е направил илиев за тия 6-7 години ? За какво се е борил ? Борил ли се е изобщо за нещо различно от оцеляване в А група или игра в Б? Водил ли е отбор от който се очаква да напада, а не да играе "грабвайте телата" ? Да би чавдар етрополе и спечели някаква купа за това... Браво! Значи вече е научен треньор и е готов за нас ?
Има 3 сезона освен този в елита доколкото виждам ... два с черно море през който е завършил 8 и съответно от 30 и 28 мача е реализирал 15 и 17 загуби ... Евала бре 28 мача 17 загуби... тамън за нас е .. Миналата година в "големия" му сезон завърпва 10 ти с 10 победи 8 равни и 12 загуби...
Чудни са му активите.. може за берое и етк да са добри, но добри ли са за Левски ?

Щото тактиката да се нареди в защита и да чака в Левски не върви.. няма и да работи с 20 човека който нямат 2 лв в джоба и единствения им шанс е да седят и да слушат всичко...
Единственото което ще стане ако дойде е да сме му училище за ръководство на водещ отбор....

Извинявайте,не е по-темата,но не мога да се сдържа да не напиша:
ПЪРВО-Илиан досега винаги е бил пожарен вариант и се е оправял със куцо и сакато,а в Берое не само куцо и сакато,ами дори и младо и от село.

ВТОРО-не си гледал май много мачове на Берое."Грабвайте телата" беше само срещу лидерите защото очевидно са по-класни.Тактиката според съперника.Това също е белег за треньорска класа.Повярвай ми не е много лесно с голобради селянчета да играеш дори дефанзивно!!!!

ТРЕТО-срещу Рапид,въпреки загубата във Виена с 3:0,аз лично не бях виждал български отбор от доста време да играе толкова грамотно тактически като гост.Нямаше и помен дори от дефанзивното.А в София само съдията спаси австрийците от сигурна загуба.А да не ти казвам как беше скалъпван отборът на Берое 3 седмици преди мачовете с Рапид. От плажовете в Равда ходеха да ги събират разни момчетий дето в София ще прескачат релсите,ако ги докараш.
Мисля,че доводите ми бяха достатъчно силни!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2011 11:25

Факт е, че Илиан прави от нищо - нещо в Берое ...
Но трябва да забравим за него, докато е това ръководство на Левски !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

go6obebeto
Контакти:

Мнениеот go6obebeto » 08 мар 2011 16:56

Стига експерименти...
Единствения правилен вариант е един измежду тримата: В. Грозни, Л. Петрович, С .Муслин.

пп.
Друг е въпроса че от тримата май само Люпко би приел в момента.
LEVSKI FOREVER
"......няма, няааама вече цска има само ЛЕВСКИ СОФИЯ..."

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 мар 2011 17:59

Evailo написа:Извинявайте,не е по-темата,но не мога да се сдържа да не напиша:
ПЪРВО-Илиан досега винаги е бил пожарен вариант и се е оправял със куцо и сакато,а в Берое не само куцо и сакато,ами дори и младо и от село.

ВТОРО-не си гледал май много мачове на Берое."Грабвайте телата" беше само срещу лидерите защото очевидно са по-класни.Тактиката според съперника.Това също е белег за треньорска класа.Повярвай ми не е много лесно с голобради селянчета да играеш дори дефанзивно!!!!

ТРЕТО-срещу Рапид,въпреки загубата във Виена с 3:0,аз лично не бях виждал български отбор от доста време да играе толкова грамотно тактически като гост.Нямаше и помен дори от дефанзивното.А в София само съдията спаси австрийците от сигурна загуба.А да не ти казвам как беше скалъпван отборът на Берое 3 седмици преди мачовете с Рапид. От плажовете в Равда ходеха да ги събират разни момчетий дето в София ще прескачат релсите,ако ги докараш.
Мисля,че доводите ми бяха достатъчно силни!

За какво бяха достатъчно силни? За да му кажа браво справя се с берое и изпълнява грандиозната им цел оцеляване в групата с ограничен потенциал? За това ли са достатъчни доводите ти ? :lol:
Ето ти един пресен пример Рой Ходжъс... човека си водеше добре среден отбор от Англия със силно ограничен бюджет. Пускаше си резерви в Европа къде с късмет къде с друго постигна резултати... взимат го в голям отбор където нещата са други и трябва да взима всеки мач, да състави колектив от "звезди", да гради играта във всеки мач и кво направи? Взрив с гръм и трясък... Дел Нери същото... навремето вкара Киево в Серия А играеха си супер футбол след това води и доста други отбори със добри и прилични резултати... отива в гранда на италианския футбол и BOOOM... Примерите са безбройни...
Явно не можеш да разбереш, че разликата в това да водиш отбор без цели и амбиций и борещ се само за оцеляване и отбор който ако не победиш само в един мач стават трагедий и те слагат на плаца за разстрел са огромни. Разликата в това както ти каза да накараш едно селянче да играе за теб и да изпълнява всичко което кажеш все едно си бог и да накраш национал който има всичко което може да има в БГ да го прави е съвсем различно... Изобщо нищо общо няма. Всичко това ще е ново за такъв човек, а това ще значи че ще му трябва време да се учи. В Левски време няма. Резултатите се искат вчера, а и не сме училище...

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 08 мар 2011 18:53

Thsmith написа:За какво бяха достатъчно силни? За да му кажа браво справя се с берое и изпълнява грандиозната им цел оцеляване в групата с ограничен потенциал? За това ли са достатъчни доводите ти ? :lol:
Ето ти един пресен пример Рой Ходжъс... човека си водеше добре среден отбор от Англия със силно ограничен бюджет. Пускаше си резерви в Европа къде с късмет къде с друго постигна резултати... взимат го в голям отбор където нещата са други и трябва да взима всеки мач, да състави колектив от "звезди", да гради играта във всеки мач и кво направи? Взрив с гръм и трясък... Дел Нери същото... навремето вкара Киево в Серия А играеха си супер футбол след това води и доста други отбори със добри и прилични резултати... отива в гранда на италианския футбол и BOOOM... Примерите са безбройни...
Явно не можеш да разбереш, че разликата в това да водиш отбор без цели и амбиций и борещ се само за оцеляване и отбор който ако не победиш само в един мач стават трагедий и те слагат на плаца за разстрел са огромни. Разликата в това както ти каза да накараш едно селянче да играе за теб и да изпълнява всичко което кажеш все едно си бог и да накраш национал който има всичко което може да има в БГ да го прави е съвсем различно... Изобщо нищо общо няма. Всичко това ще е ново за такъв човек, а това ще значи че ще му трябва време да се учи. В Левски време няма. Резултатите се искат вчера, а и не сме училище...

Харесвам аргументираните мнения и в известна степен съм склонен да приема логиката,която следваш НО проследи сега моята следваща препратка:
-Приемаме,че Илиан е перфектният вариант в конюктурата - отбор голобради селянчета,оцеляване,"пари нема,действайте",но е една голяма въпросителна във отбор с голяма кошница и големи цели,с македонски и малийски национали и холандски перли,при това капризни. ОБОБЩЕНО Е ТОВА,КОЕТО КАЗВАШ ТИ,НАЛИ?
-Обаче ако Илиан е голямата въпросителна,която стои на края на изречението,то (Не)Ясен Петров или Бардон са една цяла книга съставена само от въпросителни.Още повече след пресните провали на Ясенчо в предходните години и то в много комфортни отбори за един млад треньор-хем финансово подсигурени,хем без много високи цели.
ЕДИН УЧЕНИК ГО ИЗПРАЩАШ НА ОЛИМПИАДА ПО МАТЕМАТИКА,САМО АКО Е НАЙ-ДОБРИЯТ В ГИМНАЗИЯТА ПО МАТЕМАТИКА,НАЛИ?
А НЕ ПРАЩАШ ТАМ ХОРА,КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЗНАЯТ ПИТАГОРОВАТА ТЕОРЕМА!!!!!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 мар 2011 21:30

аз не споря, че трудно може да се намери по-некадърен от Ясен и че илиев вероятно е по-добър вариант от него... Но ладата също е по-добра от москвича, но не е ауди... Просто аз смятам, че в Левски трябва да се привличат опитни треньори работили в такава обстановка който имат на какво да научат играчите ни...

A.Pinochet

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 08 мар 2011 23:03

Thsmith написа:аз не споря, че трудно може да се намери по-некадърен от Ясен и че илиев вероятно е по-добър вариант от него... Но ладата също е по-добра от москвича, но не е ауди... Просто аз смятам, че в Левски трябва да се привличат опитни треньори работили в такава обстановка който имат на какво да научат играчите ни...

С това също мога да се съглася приятелю,виждам чи ти искаш най-доброто за любимият отбор.Лошото е че "Аудито" в България не можем да го намерим.Тук се въртят едни и същи стари муцуни с малко(по мое мнение) остарели методи.Затова лобирам за Илиан.
И тъй като нямаме пари за да си внесем "Аудито" отвън,можем спокойно да се задоволим с една добре тунингована Лада като Илиев,която с малко пробег във по-високи октани може да се доближи до реномираните марки.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 мар 2011 20:45

Кво значи нямаме пари за Ауди и да се задоволим с лада ? Значи не може да се даде 300-350 хил евро годишна заплата за един треньор и трябва да се пести 250 хил от това, но може да се дават подобни суми на Слори, Бензукан и етк... Ще си спестим един такъв и ето ги парите ако са такъв проблем да се намерят 250 хил евро в повече... Защото един качествен треньор ще е в пъти по-полезен за отбора от колктото един играч...
Да не споменавам, че някой като Люпко примерно ще се навие и за 120-30 хил евро на година да води отбора.. А може и заплатата да се залага с % от постъпленията...
Тук не става въпрос за милиони който трябва да се отделят за заплата всяка годиан за тоя треньор, че да излиза толкова майка си и баща си... Просто все решаваме да минем тънко и накрая сметката излиза през задника направо

A.Pinochet

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 мар 2011 23:57

wilge написа:
bluegabrovo написа:Стига с тези измислици за Бардон.Като играч Бардон даде много на ЛЕВСКИ ,но като треньор едвали има с какво да помогне.

Като играч Гонзо също даде много на Левски, но това не значи, че като директор трябва да го съсипе. Всеки си има ниво на компетентност. Когато заеме длъжност, която надвишава нивото му е нормално да се провали. Визирам случая с настоящият директор. Той за това се изживява като онбашия. Зад демонстрацията на прекалено самочувствие и наглост дори се крие липса на необходимото за длъжността му самочувствие, комплексарщина, неудоволитволена селска амбиция, неувереност в собствените възможности и болезненото осъзнаване, че това не е хапка за неговата уста. Преди да реагирате с раздразнение веднага ви давам пример с обратното. Спомнете си Наско Сираков как изпълваше с присъствие, с тежест, с превъзходство. Той има ореол на силен, знаещ, можещ и превъзхождащ околните ръкодовител. Вярно, че е играч. Но когато си донесъл над 7 млн. евро на собственика ако му лизнеш един не е голям проблем. Проблемът ще проличи сега, тази година, с тези "ръководители". Батков ще разбере, но ще бъде твърде късно. Така е като сравнява беневреци с дънки.

Да ама Наско има мозък. И той се пробва за треньор, ама като видя че не става и спря. А бат Гонзо...

Върни се в “Левски”