Evailo написа:Извинявайте,не е по-темата,но не мога да се сдържа да не напиша:
ПЪРВО-Илиан досега винаги е бил пожарен вариант и се е оправял със куцо и сакато,а в Берое не само куцо и сакато,ами дори и младо и от село.
ВТОРО-не си гледал май много мачове на Берое."Грабвайте телата" беше само срещу лидерите защото очевидно са по-класни.Тактиката според съперника.Това също е белег за треньорска класа.Повярвай ми не е много лесно с голобради селянчета да играеш дори дефанзивно!!!!
ТРЕТО-срещу Рапид,въпреки загубата във Виена с 3:0,аз лично не бях виждал български отбор от доста време да играе толкова грамотно тактически като гост.Нямаше и помен дори от дефанзивното.А в София само съдията спаси австрийците от сигурна загуба.А да не ти казвам как беше скалъпван отборът на Берое 3 седмици преди мачовете с Рапид. От плажовете в Равда ходеха да ги събират разни момчетий дето в София ще прескачат релсите,ако ги докараш.
Мисля,че доводите ми бяха достатъчно силни!
За какво бяха достатъчно силни? За да му кажа браво справя се с берое и изпълнява грандиозната им цел оцеляване в групата с ограничен потенциал? За това ли са достатъчни доводите ти ?
Ето ти един пресен пример Рой Ходжъс... човека си водеше добре среден отбор от Англия със силно ограничен бюджет. Пускаше си резерви в Европа къде с късмет къде с друго постигна резултати... взимат го в голям отбор където нещата са други и трябва да взима всеки мач, да състави колектив от "звезди", да гради играта във всеки мач и кво направи? Взрив с гръм и трясък... Дел Нери същото... навремето вкара Киево в Серия А играеха си супер футбол след това води и доста други отбори със добри и прилични резултати... отива в гранда на италианския футбол и BOOOM... Примерите са безбройни...
Явно не можеш да разбереш, че разликата в това да водиш отбор без цели и амбиций и борещ се само за оцеляване и отбор който ако не победиш само в един мач стават трагедий и те слагат на плаца за разстрел са огромни. Разликата в това както ти каза да накараш едно селянче да играе за теб и да изпълнява всичко което кажеш все едно си бог и да накраш национал който има всичко което може да има в БГ да го прави е съвсем различно... Изобщо нищо общо няма. Всичко това ще е ново за такъв човек, а това ще значи че ще му трябва време
да се учи. В Левски време няма. Резултатите се искат вчера, а и не сме училище...