Пръкна се най-малкия Левскар

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Пръкна се най-малкия Левскар

Мнениеот runnersa » 23 фев 2011 11:20

bigbonusprize написа:
runnersa написа:Да ти е жива и здрава и само да те радва! Заглавието е Унизително :!: Думата пръкна се използва когато казваш на някой който ти е досаден абе ти откъде се пръкна :?: И да слагаш фенски пристрастия и то в мъжки род на новородено момиче е не по-малко унизително :!: А ако няма пристрастия към футбола или недай си боже стане за друг отбор кво прайм? На улицата ли ще я изхвърлиш :?: Засрами се и оправи заглавието на Роди се втората ми дъщеря :!: ;)

За потомствени левскари да си чувал? Според българският език, левскар може да се изпозлва за момиче/жена. Нещо като професор, колега и тн...

Ами ако момичето не го влече футбола въпреки всичко какво? А думата пръкна ти би ли я използвал за собствената ти дъщеря :?: Едно заглавие Роди се дъщеря ми не мислиш ли, че е малко по - уместно в случая :?: :roll:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 фев 2011 11:25

runnersa написа:Ами ако момичето не го влече футбола въпреки всичко какво? А думата пръкна ти би ли я използвал за собствената ти дъщеря :?: Едно заглавие Роди се дъщеря ми не мислиш ли, че е малко по - уместно в случая :?: :roll:

И дъщерята си е негова и избора как да изрази радостта си също. :) Не мисля, че е наша работа. Колкото до футбола - със запален баща няма как да не те влече :) Някое от момичетата във форума сигурно ще потвърди.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 фев 2011 11:29

bigbonusprize написа:
runnersa написа:Ами ако момичето не го влече футбола въпреки всичко какво? А думата пръкна ти би ли я използвал за собствената ти дъщеря :?: Едно заглавие Роди се дъщеря ми не мислиш ли, че е малко по - уместно в случая :?: :roll:

И дъщерята си е негова и избора как да изрази радостта си също. :) Не мисля, че е наша работа. Колкото до футбола - със запален баща няма как да не те влече :) Някое от момичетата във форума сигурно ще потвърди.

Така е най-важното е да му е жива и здрава другото сега не е важно :!: Има време да мисли за тея неща важното е да стане достойна гражданка на България и да радва много баща си! ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 фев 2011 12:40

Да ти е жива и здрава!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 23 фев 2011 13:12

Честито,да те радва много малкото слънце!Жива и здрава!!!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 24 фев 2011 13:13

ЧЕСТИТО! Да те радва много! :roll: :roll: А що се отнася до спора малко по-назад - Абе вие нямате ли си друга работа... и тази тема ос*ахте... пууу начи! Хайде малко се стегнете! Едно пожелание е достатъчно... вие пък се правите на "професори" :lol: Въй! Ма ко'ши праим сЪ без тех бе... Въййй! :lol:
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 24 фев 2011 13:58

Повече такива теми да има.Всички тук сме едно голямо семейство ! Жива и здрава да ти е,много поводи за радости да ти носи.

САМО ЛЕВСКИ ! :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 фев 2011 16:00

levski30 написа:ЧЕСТИТО! Да те радва много! :roll: :roll: А що се отнася до спора малко по-назад - Абе вие нямате ли си друга работа... и тази тема ос*ахте... пууу начи! Хайде малко се стегнете! Едно пожелание е достатъчно... вие пък се правите на "професори" :lol: Въй! Ма ко'ши праим сЪ без тех бе... Въййй! :lol:

Ний са правим на професори пък ти с тоя правопис на къв са правиш? :lol: Думата пръкна не ми звучи добре особено за собственото ти дете кво толкоз ако се смени на роди? Както и да е иначе пожеланията са ясни: Да е жива и здрава и много да радва баща си! ;)

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 25 фев 2011 21:54

runnersa написа:
levski30 написа:ЧЕСТИТО! Да те радва много! :roll: :roll: А що се отнася до спора малко по-назад - Абе вие нямате ли си друга работа... и тази тема ос*ахте... пууу начи! Хайде малко се стегнете! Едно пожелание е достатъчно... вие пък се правите на "професори" :lol: Въй! Ма ко'ши праим сЪ без тех бе... Въййй! :lol:

Ний са правим на професори пък ти с тоя правопис на къв са правиш? :lol: Думата пръкна не ми звучи добре особено за собственото ти дете кво толкоз ако се смени на роди? Както и да е иначе пожеланията са ясни: Да е жива и здрава и много да радва баща си! ;)

[offtopic]Крайното ми изречение е ирония. ;)[/offtopic]
[offtopic]Не се правя на професор и супер умния![/offtopic]
[offtopic]Думата не ти звучи добре за твоето дете?! Еми явно на него му звучи добре, но за какво изобщо го поправяш?[/offtopic]
[offtopic]Не съм от Бургаз!<< Offtopic 1[/offtopic]
Пожеланията наистина са си ясни ;)
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 фев 2011 00:22

levski30 написа:
runnersa написа:

[offtopic]Крайното ми изречение е ирония. ;)[/offtopic]
[offtopic]Не се правя на професор и супер умния![/offtopic]
[offtopic]Думата не ти звучи добре за твоето дете?! Еми явно на него му звучи добре, но за какво изобщо го поправяш?[/offtopic]
[offtopic]Не съм от Бургаз!<< Offtopic 1[/offtopic]
Пожеланията наистина са си ясни ;)

[offtopic][/offtopic] Ок Братле да прекратим този спор съгласявам се с 3те ти оффтопика, но това за Бургас/з не го разбрах! Какво искаш да кажеж с това и на кого? :? Всъщност ясно поясняваш офтопик 1! Както и да е съгласявам се със забележките ти имаш право и нека повече да не отклоняваме темата както каза модератора! ;)
Последна промяна от runnersa на 26 фев 2011 11:30, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”