Пръкна се най-малкия Левскар

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

boichev76
Контакти:

Re: Пръкна се най-малкия Левскар

Мнениеот boichev76 » 22 фев 2011 20:01

честито да ти е жива и здрава :) :) :) а за събота 7:2 е резолтат най велик на този свят :lol: :lol: на здраве :) :) :)

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 22 фев 2011 20:12

Честито да сте живи и здрави цялото семейство. Сега полей радоста ама гледай до събота да изтрезнееш и да си на стадиона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 22 фев 2011 20:19

Поливай радостта ,дербитата между ЦСКА и Левски се играят по 2 пъти на 1 сезон,а децата не се раждат по 2 пъти през 1 сезон :mrgreen: :mrgreen: Напий се яко! :) АЙДЕ

Потребителски аватар
sadface
Контакти:

Мнениеот sadface » 22 фев 2011 21:02

Да ти е жива и здрава :)
681 – Оттук започва България ;
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 22 фев 2011 21:35

Да ти е жива и здрава,но още от малка и даваш грешен пример :lol: :lol: :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 фев 2011 23:42

Да ти е жива и здрава, пич! Ние женските татковци все се оправдаваме, че сме по-големи майстори! :lol: Роди се една българка, каква ще стане?! Ще видим! Щото 100% в началото ще е славистка ( ми обикновенно такива са памперсите).....преди година на един приятел цесекар му се роди внуче, ами отначало си беше славист!.... А после приятеля ми скъса един ахилес, те па да вземат да го гипсират със син гипс, мани, мани, ма това друга история..... :lol: Да ти е живо и здраво, детето и родителите му и много да го слушат! )))))))))

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 23 фев 2011 00:00

Колега да ти е жива и здрава...
Моята е вече на 3 месеца,няма по голямо щастие.
Ето я моята принцеса http://www.facebook.com/home.php#!/phot ... 31&theater

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 23 фев 2011 06:21

Да е жива и здрава.Аз моите синове ги преспивах със химна на ЛЕВСКИ.А сега го пеят вече на лягане и ставане дъщерями е на 10г.големият ми син е на 5 , малкият на 2.Водих ги на всички контроли тук във Кипър ,станаха любимци на Дембеле снимахасе кадето се видят в Аг.Напа и на контролите.Да ти са живи и здрави децата и децата на всички левскари по света това ще е бъдещата синя лавина. ;)
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 23 фев 2011 10:37

Да ти е жива и здрава и само да те радва! Заглавието е Унизително :!: Думата пръкна се използва когато казваш на някой който ти е досаден абе ти откъде се пръкна :?: И да слагаш фенски пристрастия и то в мъжки род на новородено момиче е не по-малко унизително :!: А ако няма пристрастия към футбола или недай си боже стане за друг отбор кво прайм? На улицата ли ще я изхвърлиш :?: Засрами се и оправи заглавието на Роди се втората ми дъщеря :!: ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 фев 2011 11:09

runnersa написа:Да ти е жива и здрава и само да те радва! Заглавието е Унизително :!: Думата пръкна се използва когато казваш на някой който ти е досаден абе ти откъде се пръкна :?: И да слагаш фенски пристрастия и то в мъжки род на новородено момиче е не по-малко унизително :!: А ако няма пристрастия към футбола или недай си боже стане за друг отбор кво прайм? На улицата ли ще я изхвърлиш :?: Засрами се и оправи заглавието на Роди се втората ми дъщеря :!: ;)

За потомствени левскари да си чувал? Според българският език, левскар може да се изпозлва за момиче/жена. Нещо като професор, колега и тн...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”