Относно негативните мнения за Мариян Огнянов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Относно негативните мнения за Мариян Огнянов

Мнениеот Blue_Girl » 16 яну 2011 10:11

Огнянов има талант и смятам, че този полусезон ще го разкрие.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 16 яну 2011 10:31

Може проблема да е в позицията на която играе иначе е в групата при всички треньори значи има нещо дето ние МАСТИТИТЕ СПЕЦИЯЛИСТИ не виждаме.Помня че Наско Сираков беще казал за него,че има потенциял за Реал Мадрид

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 16 яну 2011 10:32

Да го махат тоя, не става за ОТБОРА НА НАРОДА ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Мнениеот gonzalves » 16 яну 2011 10:34

Сигурно Ясен Петров е виновен,че тези Балтанов и Огнянов не могат да се наложат.Като се замисля май наистина Ясен не може да им намери точното място.Всъщност на Балтанов вече му го намериха.В Калиакра ще пасне супер.Остава и на Мариян да му го намерят :)

uraser
Контакти:

Мнениеот uraser » 16 яну 2011 10:58

Хубава тема, чудя се как никой още не е оплюл инициатора на темата :)
Въпроса не е само за Мариян Огнянов, към който аз съм малко пристрастен, а важи за всички футболисти на ЛЕВСКИ. Щом са избрани да дойдат в отбора то значи имат качества, и ние като публика би трябвало да им дадем картбланш. Имаме право да ги критикуваме, имаме право да помним, че са били и в други отбори и какво са правили тогава срещу ЛЕВСКИ, имаме право да им прощаваме, имаме право да ги съдим за изявите им извън терена. Най-вече имаме право да имаме пристрастия към един или друг от тях. Но това от което трябва да се стараем да избягваме е особената злост с която се нападат едни или други играчи на собствения отбор.
За мен Георги Петков винаги ще си остане и малко Урсула, защото знам как се държал на терена срещу ЛЕВСКИ, но и винаги ще бъде вратаря който ни носи на гръб цели сезони.
Ники Димитров винаги ще бъде еталон за един от играчите, на който се даде най-много шансове в отбора, а единственият път, в който поне аз видях на терена да показва качествата, за които Арсенал го бяха поканили на проби е една контрола на Герена (и то само първото полувреме) срещу Черноморец, преди сезон 2009/2010.
Еньо ще си остане един от играчите с най-благозвучно име, което с удоволствие съм скандирал, но който обаче си остана едно голямо разочарование.
Лусио Вагнер винаги ще го помня като един от най-мързеливите бразилци които са били на Герена (поне в последните му два сезона на Герена), но пък правеше и страхотни пасове.
Жоазиньо няма да забравя как беше посрещнат на тренировъчното игрище (в контрола срещу Калиакра) в един от първите му мачове за Левски с обидни коментари за ръста му и за качествата му. Също така ще помня, че има както много добри мачове така и много слаби такива.
Лъчо Балтанов за мен бе дълго време вторият Ники Димитров, но в последният сезон се видя, че както треньорите на Левски не толерират никой така и самият играч показа някой много добри неща в отделни мачове (за справка ако ударът му с пета беше влезнал във вратата на Монтана можеше той да е номиниран за най-красив гол за 2010 г. от ФИФА а не някакъв скандинавец (Линус Халениус ако не се лъжа)с подобно изпълнение, който беше победен от Хамит Алтънтоп.
И така нататък и така нататък.
Много са играчите които имат и добри и лоши моменти и мнението за тях не може да бъде еднозначно, но не винаги публиката гледа с еднакво око на тях и понякога предпочита да си избере някой който да и е винаги виновен, винаги черен и най-нарочен.
П.С. Колкото до Мариян гледайте мача реванш с Калмар на Герена където в последните няколко минути той последователно участва във втория гол на Калмар в 84 мин. с едно глупаво нарушение (някой може да намерят негово участие и при първия гол на Калмар във 82-та минута) поднася на тепсия топката на Жоазиньо за четвъртия гол на Левски в 90+1 мин. и дава страхотен 30-40 метров пас на Дани Младенов, който с още по-хубаво центриране намира Иса за петия гол в 90+3 мин.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 яну 2011 11:10

Според мен темата трябва да е ''Има ли Амриян Огнянов място в Левски???'' и отговора е не!!!!Също като Балтанов,Тевия,Табаков...... Относно негативните мнения - това е форум и всеки има право на такова.... Негативно или не всеки е длъжен да се съобразява с чуждото мнение ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

dolubfs
Контакти:

Мнениеот dolubfs » 16 яну 2011 11:19

Как го наричат - циганин ли? Ами как да го наречеш, като е такъв - аржентинец, бразилец, ром?? Ти да си спомняш някой циганин да е оставил следа в Левски или въобще в българския футбол?? Ако от циганите ставаше футболисти, Индия щеше да е световен шампион!!!

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 16 яну 2011 11:32

В последните мачове игра добре,дори показа добра тактическа дисциплина - нещо което преди го нямаше при него.Трябва му още малко постоянство и самочувствие,но според мен е много добър футболист.Това го виждат и Ясен и Гонзо и затова е в Левски.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 яну 2011 12:14

Мариян Огнянов няма място в "Левски". Крайно време е да бъде преотстъпен някъде или още по-добре продаден. Друг е въпросът, че дори негативните мнения трябва да се изразяват културно, без обидни квалификации.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”