Как ще изглежда Левски през пролетта

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Как ще изглежда Левски през пролетта

Мнениеот Santiago Munezz » 10 яну 2011 19:02

Как ще изглежда Левски?Еми да се надяваме както каза Гонзо многократно,че ще сме по-добри от есента.
Иначе има още няколко въпросителни около състава и те са по десния фланг и в нападение от това дали Дембеле ще остане или ще бъде продаден зависят някой работи.
Базил Де Карвальо може и отдясно да играе поне срещу Черноморец с екипа на Локото игра като дясно крило и скри шапката на най-добрия ляв бек в БГ Старокин и ако Дембеле остане според мен Базил ще играе по-крилото а ако бъде продаден Гаррата Карвальо ще му е заместник и ще бъде привлечен още един футболист на поста десен външен халф.
Другата въпросителна е от това дали Минев ще бъде продаден,за момента няма конкретна оферта за него а май няма и да има,така че остава и напролет в Левски.
Грийн ще играе центр.защитник......е не е чак толкова лошо колкото изглежда все пак на мен ми хареса играта му срещу Лил,Гент и няколкото мача в "А" група,които направи,но и аз мисля че Бенжелюн би бил перфектния вариант за партньор на Милиев.Даже според моето скромно мнение и Живко Желев би ни свършил работа.
Аз очаквам единайсеторката през пролетта да изглежда така:

-----------------Митрев--------------------
Мулдер----Милиев----Грийн------Минев
------------Гаджев---Димов-----------
Де Карвальо-----Дарко-----Жоазиньо---
----------------Дембеле--------------------
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 10 яну 2011 21:24

Абе нищо, че сте тръгнали с голямата кошница, но пролетта ще глътнете водичка, та чак ще се задавите.
Искам Дембеле да остане да ви видя какво толко се силите

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 10 яну 2011 22:54

Силата на Грийн наистина е на позицията дефанзивен халф, там му е мястото и там трябва да бъде. Централната защитна двойка трябва да бъде Милиев и Иванов. Иво ще се представи много по-добре от есенния полусезон, абсолютно сигурен съм. Изигра не лоши мачове през есента. Може би заради този нелеп автогол се наби в очите на феновете с негативизъм. Има качества, вярвам в него. Плюс това е висок, което е много важно за един централен защитник.
От младите като че ли само Киров ми допада и се представя добре. Огнянов отдавна трябваше вече да е изгонен. Колко шансове ще му се дават вече? Не става и това е.
Йовов може да се пуска за едно полувреме по крилото или евентуално като заместник на Дарко. Има си техниката Бижутера, но е прекалено бавен вече, което е голям минус за крило.
Напред е ясно - Дембеле (ако не бъде продаден).
А не може ли да играем с двама нападатели - двете перли в нападение? Нещо от сорта на 4-4-2. Дарко за сметка на един от дефанзивните халфове. Защо не?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 10 яну 2011 23:15

pankin написа:Абе нищо, че сте тръгнали с голямата кошница, но пролетта ще глътнете водичка, та чак ще се задавите.
Искам Дембеле да остане да ви видя какво толко се силите

Гледай си мегаселекцията която правите и не се занимавай с нас.Водичка може да глътнем нормално е имаме между 16-18 мача няма да ги спечелим всичките това е повече от ясно,но на вас ще се постараем да ви напълним кошарата ;)
И вместо да се ядосваш и да злобееш тук влез в червения форум и коментирай със събратята си провалените трансфери на Старокин,Хайри,Галин Иванов,Дяков и взетите като вариант 2 и 3 нови футболисти както каза вашия любимец Емо Костадинов.
А и внимавай какво си пожелаваш за Дембеле :lol: :lol: :lol:
Разбирам те все пак не ти е лесно да гледаш как любимия ти отбор затъва и за това си тук та се пръскаш от яд и се молиш и палиш свещи да не сме шампиони тежко ти е не само на теб а на всички червни,но злобата е лошо нещо. ;)
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 10 яну 2011 23:18

Определено дясно крило ни трябва много.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 11 яну 2011 00:47

Santiago Munezz написа:Как ще изглежда Левски?Еми да се надяваме както каза Гонзо многократно,че ще сме по-добри от есента.
Иначе има още няколко въпросителни около състава и те са по десния фланг и в нападение от това дали Дембеле ще остане или ще бъде продаден зависят някой работи.
Базил Де Карвальо може и отдясно да играе поне срещу Черноморец с екипа на Локото игра като дясно крило и скри шапката на най-добрия ляв бек в БГ Старокин и ако Дембеле остане според мен Базил ще играе по-крилото а ако бъде продаден Гаррата Карвальо ще му е заместник и ще бъде привлечен още един футболист на поста десен външен халф.
Другата въпросителна е от това дали Минев ще бъде продаден,за момента няма конкретна оферта за него а май няма и да има,така че остава и напролет в Левски.
Грийн ще играе центр.защитник......е не е чак толкова лошо колкото изглежда все пак на мен ми хареса играта му срещу Лил,Гент и няколкото мача в "А" група,които направи,но и аз мисля че Бенжелюн би бил перфектния вариант за партньор на Милиев.Даже според моето скромно мнение и Живко Желев би ни свършил работа.

+1
Напълно съм съгласен с това мнение, а предложеният състав е възможно най-добрият. Според мен задължително Дембеле трябва да остане, въпреки че това е риск, но ако запази мотивацията си на 99 % ще бъдем шампиони. Грийн е перфектен футболист в средата на терена, просто е рядко бижу и това да се върне назад ще е в минус за отбора. Моето мнение е, че ни трябваше още един централен защитник. За Дани Младенов мога да кажа, че когато съм го наблюдавал в Пирин вършеше чудесна работа като лек нападетел, а на позицията дясно крило на която го мъчимне можем да го използваме пълноценно, не му е там мястото. Зад нападателя Младенов ще играе перфектно.
Не знам и се чудя защо недоразумението Огнянов е все още в отбора.
Някой ако може да ми отговори на този въпрос ще съм му благодарен ?

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 11 яну 2011 05:40

Highlander написа:
Santiago Munezz написа:Как ще изглежда Левски?Еми да се надяваме както каза Гонзо многократно,че ще сме по-добри от есента.

+1
Грийн е перфектен футболист в средата на терена, просто е рядко бижу и това да се върне назад ще е в минус за отбора.

Перфектен е в средата,ама като защитник,ако играе ще има кой да ни изнася топката.Пред него Гаджев и Димов и ще бъде интересно.Контраатаките ни ще се развиват по-бързо.Милиев също раздава точни пасове понякога,което е супер.Кой друг отбор в България има двама централни защитника,които могат да изнасят топката?...Само ние сме....Само Левски!:)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

apostola13
Контакти:

Мнениеот apostola13 » 11 яну 2011 10:42

Значи с 11те нещата стоят по следния начин
Митрев,Мулдер,Акалски,Гриин,Щърков(ако играе както със Спортинг то тогава Минев няма как да е титуляр) Гаджев,Систон!!!(това което видях от материала е повече от впечатляващо за този бразилец,утре идва пък да видим ,но твърдо до Гаджев)Тасевски,Жо,Карвальо-крило!!! и Дембеле.
Със този състав(да се дообиграе до лятото),си мисля че Левски ще е готов за повече от тази година в Европа,където тази година игра много добре бих казал 12 мача.

Карвальо трябва да се използва по крилото от дясно,тогава с дембеле в центъра нещата стават много опасни:))) най вече за цска другия месец:)))

Дано това което видях и четох за Систон се окаже вярно:)))но мисля че такъв футболист ни трябва в средата на терена,дава повече вариативност във въртенето на футболисти по постове или при контузии.
За резервите няма да говоря,но си е цяло богатсво да имаш опитни стари кучета като кривия и бижутера,все по половин час на високо ниво ще могат да изкарат

За Димов нищо незнам и не го коментирам(футболист от провинцията в Левски трябва да се пипа внимателно,справка Иво Иванов)
Мисля че отбора ще е готов за нещо повече през лятото,но има едно голямо но и то е да не продават Гара,това ако стане нещата стават много ама много различни,всички тия глупости за това как имало заместник и Левски може без него са глупости.Левски ако можеше и без Гунди щеше да играе едно време ама не нали
Гара е нещото което придава формата на Левски т.е. завършек на красив футбол или поне наченки на такъв в определени мачове.Колко гола още трябва да вкара,за да разберете,че трябва да седи тук поне още един цял ,след този!!!
Голям отбор се прави горе долу за около 2 години,когато футболистите са научени и могат а именно,гриин,мулдер,жо,дембеле,тасевски,карвальо,гаджев са хората,които просто трябва още малко да поиграят и всички ще видим неща дето не сте и сънували :))) аз съм ги сънувал.
Значи Тодоре за бога направи един път поне правилния избор.Изчакай малко,не бързай,Гара няма да избяга,нито ще спре да вкарва,Томе извинявай ама това ти изказване беше глупаво,та този футболист се нарежда до Гунди като присъствие на терена и като качества,след Гунди го слагам до Павел Панов и Наско Сираков.Нека си пазиме богатството и му се радваме.
Намерихме го,сега нека надграждаме с добри попадения в селекцията.Хареса ми едно изказване на Гонзо.....моите амбиции и тези на отбора са да вдигаме купи и печелим турнири а не само достойно представяне в лига европа и натам вървим:)))) е да де ама дембеле е 25 процента от едно такова цяло,сега с Карвальо ако са без контузии,направо не ми се мисли какво ще е отпред и то още срещу цска.да напълним герена и посрещнем както трябва футболистите.
само Левски

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 11 яну 2011 11:04

Защо толкова не харесвате Дани Младенов ? За мен той изнесе много силен сезон и вкара много важни голове за Левски ;)
Изображение
Изображение
Изображение

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 11 яну 2011 11:33

---------------------Димов-----------
-----Гаджев-------------------------Жоазиньо---
--------------------- Дарко------------------------
--------Де Карвальо--Дембеле--------------

на мен така ми изглежда добре,Ясен във всичките си отбори е налагал схема диамант в средата на терена така,че.....

Върни се в “Левски”