PFC Litex написа:Santiago Munezz написа:Дано не са само празни приказки а наистина го направят.А ония двамата всезнайковци(литекса и кашчей).... ей Баждека определено е много по-информиран от вас и за потъването на секторите и за покритието им,а вие сте просто на "всяка манджа мерудията".
Запознати сте със всичко няма тема под,която да не философствате![]()
Явно ти е трудно да водиш нормални дискусии.
Лично аз адски много се радвам когато някой прави нещо, но прави, а не само да говори, защото Батков още 2006 почна да строи стадион, след една седмица е 2011, та пет години само приказки, а дела никакви.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=47837
Дано това което сподели Баждеков стане реалност, а не отново да остане само на приказки.
В статията пише и за трибуните и колко средства са нужни за да се закрепи положението, като гаранции отново няма.
Вместо Батков да хвърли сили и да получи Раковски и там да се направи нещо наистина хубаво, те ще кърпят, поговорката за съдраните гащи я знаете, колкото и да ги кърпиш те все се късат.
Проблема с паркингите защо всеки подминава не зная, но за лиценз се изисква и паркинг.
Аз дискусия с такива дето плямпат баластра приказки и разбират уж от всичко не искам да водя!Казах ви само,че ако почнат ремонт ще реконструират и секторите ще се справят с потъването им няма как просто да си дадът така милионите.Но вие нали веднага да се направите на големите инженери и почнахте "първо да се справи с потъването на секторите" спокойно ръководството е запознато с тоя проблем и ако наистина почнат ремонта ще го оправят и него.
И не съм казал,че някой е дал гаранции,че ще реконструират "Герена"