Батков обяви: Няма да излезем срещу Литекс

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Батков обяви: Няма да излезем срещу Литекс

Мнениеот vaskonti » 19 дек 2010 19:13

veseo написа:
vaskonti написа:Просто ми е интересно защо някои хора тук смятат, че ако Левски не се яви на тоя мач не трябва да бъдат санкционирани.
Впрочем разбирам защо така смятат. Как наказаха Левски заради финала със Славия през 1996?

Кой казал, че НЕ ТРЯБВА :shock:

Thsmith написа:Както и да е ... Левски ако се стигне до там да не излезе в даден мач изобщо няма да се стигне до отнемане на точки и тн... просто бфс ще падне още на другия ден...

Ок, изразът не е "не трябва", а "няма". Намираш ли принципна разлика?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 19 дек 2010 19:13

PFC Litex написа:
Linky написа:Това е един от малкото пъти в които ще си направя труда да защитя Батков, но ... ти луд ли си?

Вероятно има и луди, но не зная къде са, та до сега защо от Левски не поискаха чужди съдии, при положение, че след всеки мач говорят едно и също, линкове искаш ли да ти дам в доказателство за думите ми?

Мача на Герена дето свърши 2:2 - от сега нататък ще искаме чужди съдии за мачовете с Литекс

Мача в Ловеч 3:0 за нас след мача въпреки боя, ще искам чужди съдии за мачовете с Литекс

Е защо само говорят, а до сега не поискаха чужди съдии?

Мога се басирам, че и за следващите два мача няма да бъдат викнати чужди съдии и отново ще се гледа на къде отива течението.

Аз не мога да ти кажа защо не ги искат , но мога да ти кажа, че е в пълното им право да го искат!И ако го направят , то нека Литекс се съгласят за да веднъж завинаги оправдаят всички писания около тях (особено ако бият). Че е почти сигурно, че Батков си приказва само - така е. Но се надявам да поиска съдий..ако Литекс се съгласят - супер , ако не - Да извади отбора.. като фен на Левски го подкрепям в случая.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 19 дек 2010 19:14

Миналия сезон излезнахте и пак 3-0 за нас, по-добре спестете сили от свръх натоварения си график и не излизайте..и без това срещу Литекс прошка няма ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 19 дек 2010 19:20

Е каот не излязат 3-0 за литекс служебно и готово.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 дек 2010 19:21

Бай Ганя си говори глупости само :lol: По наредба трябва и Литекс да са съгласни за чужд съдия, а ако Левски не иска да излезе - толкова по-зле за тях, ще загубят служебно и няма да участват за Купата в следващото издание на турнира. Така че това е опит за оказване на натиск и помпане на мускули, но доста неуспешен според мен :lol:
А и според мен и с чужд съдия Литекс спокойно може да тресне Левски , факт е и обаче, че ловчанлии бяха безобразно подпирани този полусезон :!:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 19 дек 2010 19:22, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 19 дек 2010 19:35

напълно подкрепям Бтаков за това,дано и останалите клубове като Цска ,Славия,Чермоморец,Локо-Сф и всички останали които имаха оплаквания от ловешката хунта да се присъединят към тази кауза.Не на литекс,не на уреденте мачове !
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 дек 2010 19:43

batmanlive написа:напълно подкрепям Бтаков за това,дано и останалите клубове като Цска ,Славия,Чермоморец,Локо-Сф и всички останали които имаха оплаквания от ловешката хунта да се присъединят към тази кауза.Не на литекс,не на уреденте мачове !

Да на безкрайната синя честност и мозъчните удари на Батков :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 19 дек 2010 19:45

Сега като паднат ПАК от Литекс, и при чуждия съдия и след това за първенството ще има "Или аз свиря мача, или не излизаме на терена" :lol: :lol: :lol: :lol: Голям клоун е тоя.... Същия олиго като Борисов и Лупи :)
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 дек 2010 19:54

Отново вой до небесата за думи, които са отражение на истината. И всеки е зяпнал в паницата на другия. Господа "ядящи супа"-вашият отбор е дупка отвсякъде, дори се чуват мнениея, че преди да умрете някъде във В-група ще завлечете още 4-5 отбора с вас. Откъде накъде, пък и преди Коледа намирате сили да говорите глупости-може би това са ви последните останали силици-заради такива като вас се надявам това да е така! Жалко за свестните ви фенове при такова стечение на обстоятелствата. Тоя па Литекс-умирали сме от страх. Значи всички искат честен футбол, но когато някой от Левски го поиска всички скачат против него!!! Дай да подискутираме на тази принципна тема-дали е прав Батков? Дали не променя класирането фактът, че в поредица от мачове се бута фрапантно вашият отбор? Срещу вас скочиха от Славия, Левски, Локо Сф и цска. Вероятно и други... Сигурно, за да спрат да подпират вашият отбор трябва да скочи цялата А-група, а? Как изобщо фенове на този измислен и изсмукан изпод ноктите си отбор могат да си отварят устите... Всички знаем какъв отбор бяха Осъм и как десетилетия си беше в Б-група, защото това беше реалността преди изкуствено да се налеят пари в него. Отбор без манталитет и без публика. Изведнъж почнали да мачкат и т.н. Съдбата си знае работата-радвайте се, защото скоро няма да можете. А ние, както винаги ще си се борим против нечестният футбол! Да, свалихме комисия на БФС, но тя се замени с още по неадекватна-ще се смени и тя-ние го можем, защото сме силни и сме много! Кое е по-добро е много относително казано-аз лично предпочитам честният футбол, дори и да ни накажат! Аз не съм фен на успехите на всяка цена-фен съм на играта, а красотата и се губи, когато всичко е предрешено и най-вече, когато не се решава на игрището или се решава там, но от хора, които трябва само да са декор, а не режисьори на даден мач! Лъв, не спря с плюенето си против Батков-човече, на 10 места съм предложил дискусия на такива като теб, но не те видях да пишеш там, а продължаваш да си плюеш по човека!!!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 19 дек 2010 19:57

parvanoff написа:Отново вой до небесата за думи, които са отражение на истината. И всеки е зяпнал в паницата на другия. Господа "ядящи супа"-вашият отбор е дупка отвсякъде, дори се чуват мнениея, че преди да умрете някъде във В-група ще завлечете още 4-5 отбора с вас. Откъде накъде, пък и преди Коледа намирате сили да говорите глупости-може би това са ви последните останали силици-заради такива като вас се надявам това да е така! Жалко за свестните ви фенове при такова стечение на обстоятелствата. Тоя па Литекс-умирали сме от страх. Значи всички искат честен футбол, но когато някой от Левски го поиска всички скачат против него!!! Дай да подискутираме на тази принципна тема-дали е прав Батков? Дали не променя класирането фактът, че в поредица от мачове се бута фрапантно вашият отбор? Срещу вас скочиха от Славия, Левски, Локо Сф и цска. Вероятно и други... Сигурно, за да спрат да подпират вашият отбор трябва да скочи цялата А-група, а? Как изобщо фенове на този измислен и изсмукан изпод ноктите си отбор могат да си отварят устите... Всички знаем какъв отбор бяха Осъм и как десетилетия си беше в Б-група, защото това беше реалността преди изкуствено да се налеят пари в него. Отбор без манталитет и без публика. Изведнъж почнали да мачкат и т.н. Съдбата си знае работата-радвайте се, защото скоро няма да можете. А ние, както винаги ще си се борим против нечестният футбол! Да, свалихме комисия на БФС, но тя се замени с още по неадекватна-ще се смени и тя-ние го можем, защото сме силни и сме много! Кое е по-добро е много относително казано-аз лично предпочитам честният футбол, дори и да ни накажат! Аз не съм фен на успехите на всяка цена-фен съм на играта, а красотата и се губи, когато всичко е предрешено и най-вече, когато не се решава на игрището или се решава там, но от хора, които трябва само да са декор, а не режисьори на даден мач! Лъв, не спря с плюенето си против Батков-човече, на 10 места съм предложил дискусия на такива като теб, но не те видях да пишеш там, а продължаваш да си плюеш по човека!!!

ЦСКА се пише с главни букви :!: :!: :!:
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Върни се в “Левски”