Не рискуват ли със здравето на Дарко?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Не рискуват ли със здравето на Дарко?
Аз си мисля че няма смисъл да вдигат Дарко за Берое пък камо ли за Спортинг!Вече отпаднахме от ЛЕ и ако недай си боже се контузи това може да означава край на сезона за негол.Мисля си че, Ясен трябва да пусне част от резервите със Спортинг за да трупат опит!!!
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Не рискуват ли със здравето на Дарко?
Абе нали се сещаш,че ако пусне част от резервите със Спортинг -Станчев,Киров,Иса,Щърков,Балтанов и тем подобни отиваме пак на 5-ца.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Santiago ,евала за аватара! 

-
- Контакти:
Аз пък мисля,че трябва да подходят сериозно и да го вземат този мач заради публиката заради тях самите и заради коеф. на догодина.
Рискуват, разбира се. Ама този пусти страх да не загубят с много. Жалка работа.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Santiago Munezz написа:Абе нали се сещаш,че ако пусне част от резервите със Спортинг -Станчев,Киров,Иса,Щърков,Балтанов и тем подобни отиваме пак на 5-ца.
Ми може да пуснат част от титулярите но защо да се рискува и с Тасевски
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
На мача със Спортинг няма да има кой знае колко публика и атмосфера, та да печелят мача за публиката. Поне аз така си мисля..
А иначе е пълна глупост отново да напъват Дарко да играе невъзстановен. Откакто е Левски, той няма повече от 2-3 поредни месеца без контузия. Айде един път да го възстановят както трябва и пролетта сда си играе на 100%, а не да се контузи на втория по-калпав терен. През тоя сезон да припомням ли какво се случи с "готовия" за мач Йовов? На два пъти уж бе възстановен чрез незнам си какви методи, като и двата пъти излиза принудително още в 30 минута. Поради липсата на качествени резерви, наш'те рискуват прекалено много с такива решения...дано след зимната пауза има някаква по-добра конкуренция в отбора и да не гледаме такива щуротии.
ПП: Дали някой от треньорското ръководтсво най-сетне ще прогледне, че Огнянов и за юношите на Левски не става? Дали някога ще бъде даден постоянен шанс за изява на Балтанов, вместо на Огнянов?
А иначе е пълна глупост отново да напъват Дарко да играе невъзстановен. Откакто е Левски, той няма повече от 2-3 поредни месеца без контузия. Айде един път да го възстановят както трябва и пролетта сда си играе на 100%, а не да се контузи на втория по-калпав терен. През тоя сезон да припомням ли какво се случи с "готовия" за мач Йовов? На два пъти уж бе възстановен чрез незнам си какви методи, като и двата пъти излиза принудително още в 30 минута. Поради липсата на качествени резерви, наш'те рискуват прекалено много с такива решения...дано след зимната пауза има някаква по-добра конкуренция в отбора и да не гледаме такива щуротии.
ПП: Дали някой от треньорското ръководтсво най-сетне ще прогледне, че Огнянов и за юношите на Левски не става? Дали някога ще бъде даден постоянен шанс за изява на Балтанов, вместо на Огнянов?

- Captain Stottlemeyer
N.Katsarov написа:На мача със Спортинг няма да има кой знае колко публика и атмосфера, та да печелят мача за публиката. Поне аз така си мисля..
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- metodito
- Контакти:
Не просто рискуват. Те могат да прекратят преждевременно кариерата му. Така, както го направиха с Гонзо. Мислех, че Гонзо и Ясен са виновни за честите и дълги контузии на Йовов, Тасевски и Петков (който вероятно не се е възстановил от контузията от мача с ЦСКА при спасяването на удара на Платини), но май е лекарският щаб. Гонзо бе футболист доскоро, той знае каква беля може да стане, ако включи невъзстановен футболист и се съмнявам, че праща Дарко на терена. А отделно от това в средата ставаме друг отбор без Тасевски.
Балтанов и Огнянов да се хванат ръка за ръка и да се махат зимата 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !