Да си спомним бившите ни играчи-част 2. Кирил Ивков

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Re: Да си спомним бившите ни играчи-част 2. Кирил Ивков

Мнениеот n0_FeArBG » 27 ное 2010 02:56

petrof написа:
abiati написа:
ivo_gf написа:Добре бе, пич, дето пускаш темата, защо не пусна инфо кои са първите два отбора в живота на Ивков, където играе 7 години и къде е роден и израсъл? Защото доколкото знам, не долюбвате съгражданите му, предполагам логично и него?

Защото аз пускам темата а не ти.Ивков винаги е разпознавал себе си като левскар,Айде като много искаш пусни си тена в форума на твоето отборче с тема примерно ''Къде е играл К.Ивков преди да открие себе си в Левски''...
Абе знам аз,че нашия профил е интересен на много хора от други отбори ама пък чак толкова...

Кирил Ивков ние го правиме футболист в Перник. И после вие във ваш си стил го взимате готов изграден футболист. Всъщност това нещо, вие и ЦСКА винаги сте го правили. Взимате наготово изградени футболисти от провинцията. Така че не е нужно умишлено да манипулираш голяма част от биографията на Кирил Ивков.

Абе,откъде тая омраза към софиянци бе?Като сте толко отворени,що не си ги пазите,а ги продавате за жълти стотинки?!
Колегите казаха,че е един от най-великите защитници за България,друго няма какво да се каже!

ПП:Това за софиянците го казах(понеже живея в София,но имам македонски корен),но сите сме Българи,не е редна такава омраза!А ти като насаждаш такава,ще си "береш плодовете" ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 27 ное 2010 11:10

Историята си е история. Тръгнал е от Металург, минал е през Миньор и след това е дошъл в Левски. Завършил е кариерата си в Етър. Но фактите също са факти. Ивков идва на 21 години в Левски и изгражда името си със синята фланелка. Преди това е бил талант и обещаващ футболист, но такива се появяват всеки сезон, като мнозинството биват забравени след няколко сезона. Толкова много примери има за футболисти в България, които са правили добро впечатление, но днес никой не ги помни.

И само едно нещо в допълнение- да се сравнява привличането на футболисти в Левски през соц-а със същия процес при ЦСКА е доста по-голяма провокация от умишленото пропускане на родния град и отбори на Ивков.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 ное 2010 12:23

petrof написа:
abiati написа:
ivo_gf написа:Добре бе, пич, дето пускаш темата, защо не пусна инфо кои са първите два отбора в живота на Ивков, където играе 7 години и къде е роден и израсъл? Защото доколкото знам, не долюбвате съгражданите му, предполагам логично и него?

Защото аз пускам темата а не ти.Ивков винаги е разпознавал себе си като левскар,Айде като много искаш пусни си тена в форума на твоето отборче с тема примерно ''Къде е играл К.Ивков преди да открие себе си в Левски''...
Абе знам аз,че нашия профил е интересен на много хора от други отбори ама пък чак толкова...

Кирил Ивков ние го правиме футболист в Перник. И после вие във ваш си стил го взимате готов изграден футболист. Всъщност това нещо, вие и ЦСКА винаги сте го правили. Взимате наготово изградени футболисти от провинцията. Така че не е нужно умишлено да манипулираш голяма част от биографията на Кирил Ивков.

Никой не е написал,че Ивков е роден в Левски или,че в Левски са го направили футболист.Когато,обаче се каже:"К.Ивков" всички го свързват с Левски-Спартак,а не с Металург или Миньор!Защо ли?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 27 ное 2010 20:01

ivo_gf написа:
v.r.s. написа:Човека нищо не казва за това,че Ивков е разпознавал себе си като Левскар,а това,че копираш биографията му от Уикипедия,в което няма нищо лошо,но премахваш част от това което е написано в нея. Това както каза и друг съфорумец си е манипулация,както е и некоректно дори спрямо самият футболист.

+
Ходи им обясни брат, те от дума не разбират... Значи можеше да припознае въпросния автор на темата Пламен Николов като гражданин на Дряново и можеше да спомене в кой отбор започва да гради кариерата си (Локо (Дряново)), ама като видя, че Ивков си е перничанин (на техния език ОРК) и взе че не го спомена :) Абе печени сте, заеби :D

Айде да не те обиждам,ще направя последен опит да обясня на бавнярите.Първо съм от Пловдив (кореняк),така че тея приказки за омраза София-Перник тука не вървят ама изобщо.После за темата на Пл.Николов,ми се видя грешка даването на всички факти за играча в клубни отбори извън нашия си Левски и за това сега го направих както ми харесва повече.И за напред ще е така,на който му харесва ок,на който не-''чехлите'',''сапуна'' и в форума на своя отбор.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 ное 2010 22:33

Единственият гол на Кирил Ивков в евротурнирите е срещу Дуисбург от Ф Р Германия. Първият мач в Германия падаме с 3:2 . В София при резултат 1-1 към края на мача К.Ивков се извисява , и ако не се лъжа , вкарва с глава за победното 2:1. :P

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 27 ное 2010 22:48

малък съм и не съм го гледал,но съм чувал,че е бил много класен защитник.

Върни се в “Левски”