Левски се разбра със Слори - тръгва си без пари

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

podlogite
Контакти:

Re: Левски се разбра със Слори - тръгва си без пари

Мнениеот podlogite » 17 ное 2010 14:46

Highlander,
Илиан Илиев е треньорче-интригантче, което на всичко отгоре иска да си избира и кои да са му началниците, поради тази причина не е в Левски.
Не знам какво го превъзнасяте тоя Генев, който е един абсолютен ботушар, една покана за националния отбор не променя нищо, не разсъждавайте като първокласници. :lol:
Бензукан, ако не знаеш е засичан многократно от феновете по клубове да шмърка, така че и с него да ти стане ясно какво е положението, отделно че не се е явил на тренировка, без да има разрешение затова.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 ное 2010 14:47

Ами може да пробват да привлечат Галин Иванов . Само се надявам да не привличат недоразумението Димо Атанасов , защото просто това ще е върх на простотията . Другото , което могат да направят е парите от заплатата на Слори , които се говори , че са 25 хил евро да минат към заплатата на Дембеле и да се използват като коз за неговото оставане. Хора , оставането на Дембеле в отбора е основно искане на феновете и пътят към успеха , а това , че Слори ще бъде освобеден не бива да ни притеснява . За мен основната грешка на Гонзо е на първо място това , че не се разбра с Илиан Илиев , а назначи Ясен и продължава упорито да стой на скамеиката , а не в ложата . Втората му основна грешка е махането на Генев / в момента национал / и наказанието на Бензукан , който така и не стана ясно за какво е наказан .

забравяш още един изгонен от Левски-Атанас Чипилов.Него пък го изгони Кокала.Е сега пак ще го връщаме ама дали той ще иска да се върне.
LEVSKI_FOREVER

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 17 ное 2010 14:49

zlatan,
Аз ще ти кажа, че Чепилов, Ивелин Попов, Пламен Николов, Бандаловски и Владо Гаджев избягаха или ги изгониха по времето на Сираков, това ще промени ли нещо?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 ное 2010 14:52

С Илиев, въпроса е принципен. Опита се да извива ръце, скочи на Гонзо...Просто сам си затвори вратата. Това няма общо с треньорските му качества.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 17 ное 2010 14:54

можеше една подготовка да го оставят да направи.... дано да имат вариант с футболист на неговата позиция, защото и Дани Младенов нещо не е във форма.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 ное 2010 15:27

Niksyy написа:Мен пък Дани Младенов много ми харесва.Глупавото , е че все той е виновен , когато играта върви , а и си е наше момче.Не мисля , че искате да станеме отбор от 11 чужденци.

Дани Младенов няма нито техника, нито пас... за Българското първенство става, въпреки че и там не блести... След 60-та минута пука яко гумата и едвам диша, какво остава да бяга. Аз нямам спомен да е надиграл някой "ек на ек"... За резерва и за мачове срещу Монтана да, но в Европа не става!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 17 ное 2010 15:40

Трансферът на Слори беше очевидна грешка, която трябва да бъде поправена час по скоро. Сигурно са се подвели от визитката му, но освен нея друго май няма. Липсват му много качества на това момче и е абсолютно неоправдано да получава 25 хилки на месец.

Vlado Marinov
Контакти:

Мнениеот Vlado Marinov » 17 ное 2010 15:54

уж беше най-добрият холандец пък първи го изгониха! какво им правим на тия чужденци тук- при нас Шеридън го погребах ме по същия начин... странна работа!?

unufri
Контакти:

Мнениеот unufri » 17 ное 2010 16:13

Така и Жо а и другите започнаха трудно , но на тоя заплата е висока и няма кой да го чака

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 17 ное 2010 16:16

Поредната победа в личен план на Гонзо,той настояваше и държеше лятото да дойде Димо Атанасов,Батков взе Слори без пари,и сега нормално е холандеца да го отнесе,следващият ще бъде Мюлдер а само да падне формата на Сержиньо същото го очаква.Тук идва другият въпрос защо тогава не изгонят Иво Иванов в безобразна форма е,или КривияДани Младенов,или те не стават защото са изкарали подготовка а Слори нищо че не трнирал 4-5месеца не задоволявал.Впрочем Гонзо да си припомни първият си полусезон на Герена и чак тогава да говори и да взема решения!!!

Върни се в “Левски”