Бензукан проговори : Не играя , дължат ми пари !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rfecBG
Контакти:

Бензукан проговори : Не играя , дължат ми пари !

Мнениеот rfecBG » 13 ное 2010 10:19

Мароканецът признава, че е закъснявал за тренировки, но според него това не е основната причина де е отстранен от първия отбор . Защитникът на Левски Шакиб Бензукан сложи край на мълчанието си, след като ръководството на клуба го обвини в системно нарушаване на дисциплината и го прати да тренира с юношите. Мароканецът даде интервю за популярен сайт в родината си, в което разкри своята истина за ситуацията. Според него причината да бъде отлъчен от първия състав е съвсем друга, а именно, че от “Левски” не желаят да му изплатят няколко премии. Бензукан не си замълчал и поискал от "сините" шефове да разбере кога ще си получи дължимите суми, в отговор на което Георги Иванов го извадил от състава.

“Вярно е, че имаше случаи, когато закъснявах за тренировка, но не това е основната причина за проблемите ми. От “Левски” ме наказаха, защото поисках да си получа парите. Става дума за няколко премии, включително и от предишния сезон", заяви африканецът.

Бензукан твърди, че е бил избран за най-добър защитник в първенството за миналата година. Това обаче не е вярно, защото наградата стана притежание на сегашния бранител на "сините" Иво Иванов, който тогава още беше част от тима на Берое. Мароканецът споделя още, че шефовете на “Левски” са отказали няколко изгодни оферти за него.

“За мен постъпиха 6 различни предложения от сериозни отбори, но “Левски” не ме пусна. Сега има интерес от клубове от Франция, Холандия и Турция. Мениджърът ми се занимава с тях, за мен най-добре ще е да продължа да се развивам в Европа", подчерта Бензукан, който бе повикан за предстоящата контрола на Мароко срещу Северна Ирландия.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: Бензукан проговори : Не играя , дължат ми пари !

Мнениеот TheClub » 13 ное 2010 10:30

И тоя си замина от Левски!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 13 ное 2010 10:32

Още преди месец беше ясно че ще си замине
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ven
Контакти:

Мнениеот ven » 13 ное 2010 10:45

TheClub написа:И тоя си замина от Левски!

Естествено то вече 3 ма пловдивчани са на клона. Пари за футболистите не остават. :(
[center]Изображение[/center]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 13 ное 2010 11:08

Aз искам да питам само едно нещо : Кога ще пуснат един футболист да си тръгне от левски без да му правят спънки и да му разкатават фамилията ? Егати клуба, щом тероризира футболистите си по такъв начин. Като се започне от Коловати и завърши с мароканеца, списъка става много дълъг. Вместо да ги продават на време и за много пари, те ги мачкат и накрая си тръгват почти без пари. Супер политика, no comment.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 ное 2010 11:18

Този го уважавах до скоро.Бил избран за най-добър защитник...Мда...били го искали 6 отбора...хахахахахаха ще припадна.Между другото не й хващам много вяра на тая статия.... Иначе да ви се чуди човек на вас червените.При толкова разнебитен отбор,стадион и фенове с нас се занимавате :lol:
110 години любов!

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 13 ное 2010 11:33

В Левски или прикриват умело скандалите или жирналистите не искат да ги ровят!Ако в ЦСКА се беше случило това щяха да затрият клуба и да стане преврат!Ясно е че навсякъде има забавяния в парите,в Левски работата е или преподпиши или пари няма да видиш!С Петков случаят е същият те и за това повечето футболисти не искат да играят в Левски!Феновете на Левски ще бъдат лошо изненадани за какво става въпрос много скоро
Money Over Bitches

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 13 ное 2010 11:52

Неутрален написа:Aз искам да питам само едно нещо : Кога ще пуснат един футболист да си тръгне от левски без да му правят спънки и да му разкатават фамилията ? Егати клуба, щом тероризира футболистите си по такъв начин. Като се започне от Коловати и завърши с мароканеца, списъка става много дълъг. Вместо да ги продават на време и за много пари, те ги мачкат и накрая си тръгват почти без пари. Супер политика, no comment.

Не е от Коловати още от Сашо Александров-Кривия............и списъка е много дълъг. Трансферната ни политика винаги е била под всякаква критика, дано нещата се променят.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 ное 2010 12:30

Неутрален написа:Aз искам да питам само едно нещо : Кога ще пуснат един футболист да си тръгне от левски без да му правят спънки и да му разкатават фамилията ? Егати клуба, щом тероризира футболистите си по такъв начин. Като се започне от Коловати и завърши с мароканеца, списъка става много дълъг. Вместо да ги продават на време и за много пари, те ги мачкат и накрая си тръгват почти без пари. Супер политика, no comment.

А ти защо смяташ, че Бензукан говори истината?! :o Нали е ясно, че след като е излъгал веднъж за най-добрия защитник, той може да излъже и втори, и трети, и пети и десети път! :evil: Или на теб ти се иска това да е истина! :lol:
П.П. Левски се пише с главна буква, драги ми господинчо! :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 13 ное 2010 13:49

blue avalanche написа:И аз да бях,и аз така щях да говоря!Какво очаквате да каже:много съм тъп,издънкаджия№1,кьоркютук пиян-залян и т.н. и затова ме изхвърлиха?

А откъде знаеш,че не казва истината ? Симонович също се оплака,че му дължали пари.

Върни се в “Левски”