Абсолютно нормално... дават скункса за сякакви издънки, а от това по-голяма няма.. може би помните, че дадоХа такъв и на Христо Йовов за Хилядата му пропуска от голлинията.. Не е нагло щом му го дават с усмивка и пожелание да му носи късмет..
Прекалявате..
Скункс заради автогола! Правилно ли е?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- infallible
- Контакти:
Re: Скункс заради автогола! Правилно ли е?
ЕДНА ЛЮБОВ!
- vratar4eto
- Контакти:
infallible написа:Абсолютно нормално... дават скункса за сякакви издънки, а от това по-голяма няма.. може би помните, че дадоХа такъв и на Христо Йовов за Хилядата му пропуска от голлинията.. Не е нагло щом му го дават с усмивка и пожелание да му носи късмет..
Прекалявате..
То на Йовов пропуска заслужаваше и Оскар

stannn написа:Голяма злоба ти казвам. Какво като са му дали това миризливото. Нима е подигравка кагато го дадоха на Вальо Михов? Но човека си го прие като шега, а вие тука само под вола теле търсите. Нито ще е първия, нито последния който ще получи скункс. Също така няма и да е последния вкарал си автогол. Време е да спрете да злобеете.
В такъв тежък за него момент само скункс му беше кусур. Вместо да му вдъхнат кураж, те допълнително го смазват с тази "награда".
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
-
- Контакти:
Абсолютна глупост от страна на "господарите"....В други форуми коментирах, че г-н Д.Рачков трябва да си връчи сам на себе си "Златен скункс" заради ловните си "подвизи",...но явно го е срам.... Бързо забрави как на ловен излет преди около месец в м.Лъгът "отстреля" с един изстрел породистото куче кръвоследник на колега ловец....вместо диво прасе...
..след което бързо си събра багажчето и изчезна към София за да избегне физическа разправа със собственика на кучето....

За Гарата съм Съгласен ама за Иво не чак толкова.
Преди Време и за Христо Йовов се съгласих за пропуска му с Удинезе
Преди Време и за Христо Йовов се съгласих за пропуска му с Удинезе
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
За Иво добре,ама за Гарата-изчерпани смешници
предаването е насочено към отразяване на смешно, забавно, любопитно, гафове и т.н. водещите наши отбори се следят от голяма аудитория и това не остава скрито. след като един обикновен автогол може да предизвика такава огромна драма и коментари, то защо продуцентите да не сметнат за нужно да отличат "гафа". според мен тия номинации са си ташак и не требва да им се отделя такова внимани. хората си примат животинчето с усмивка. е, има и такива дето се взимат много на сериозно и се правят на идиоти. 

child in time написа:batelevski написа:Оле човек ти от майтапи не разбираш ли. Много ясно, че от господарите го подкрепят..на всеки може да се случи, но това съм сигурен, че ще му помогне да се вдигне.
Не схванах майтапа! И не съм сигурен с какво такъв акт ще му помогне! Да риташ падналия е много смела и достойна постъпка!![]()
![]()
![]()
За българина важи правилото : Когато усети меко, с коляно натиска!" ..... Тия дрисл..ци от Господари на ефира що не разнищят някоя яка далавера, а се правят на велики със дребни мошеници , като онази дето не платила заплатите на работниците си .... Смешно и жалко предаване на надупени куклени актьорчета ............
Този скункс е жалко нещо. Още по комично е жалко как някакъв сополанко тича зад някого и се опитва да му напъха в ръцете някакъв предмет

Последна промяна от Yoda на 13 ное 2010 10:45, променено общо 1 път.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
- sir George
- Контакти:
Абе да се оправя Ивчо!ВЗима пари като резерва в пъти над средната заплата!Кой знае ,колко е активен по нощните клубове!Май беше много отворен и твърдеше,че :По-добре да стана барман,отколкото да играя за Ботев Пд!
Еми,Ивчооо,да беше станал барман!Сега Левски щяха да има по-добър точков актив!Щом влиза в такъв важен мач на такова ниво,трябва да отговаря на това ниво!Ако не отговаря и Ясен само се опитва да трупа дивиденти,като пуска млад и перспективен футболист,то "наградата " е за треньора!!!Не го жалете толкова,една вечер в компанията на фолк пеперудите и ще забрави всичко!Съмнява ме да си посегне на живота,както ме съмнява,че ще израстне като футболист!Дано да греша за второто!!!
Еми,Ивчооо,да беше станал барман!Сега Левски щяха да има по-добър точков актив!Щом влиза в такъв важен мач на такова ниво,трябва да отговаря на това ниво!Ако не отговаря и Ясен само се опитва да трупа дивиденти,като пуска млад и перспективен футболист,то "наградата " е за треньора!!!Не го жалете толкова,една вечер в компанията на фолк пеперудите и ще забрави всичко!Съмнява ме да си посегне на живота,както ме съмнява,че ще израстне като футболист!Дано да греша за второто!!!
sir George написа:Абе да се оправя Ивчо!ВЗима пари като резерва в пъти над средната заплата!Кой знае ,колко е активен по нощните клубове!Май беше много отворен и твърдеше,че :По-добре да стана барман,отколкото да играя за Ботев Пд!
Иво е бероец,тогава Берое се възстанови и беше нормално да се върне,няма какво да прави в Ботев.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.