За чужденците и българите в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: За чужденците и българите в Левски

Мнениеот metodito » 08 ное 2010 05:29

И за мен проблемът не е в некачествените чужденци, а в този който ги налга. Някакъв човек тук много ми се смя, когато още след втория мач на Мюлдер казах, че за мен Станчев е по-добър. Мюлдер се изолира от другите в защита. Не се разбират ли, що ли?! Тръгва напред, никой не го дублира, губи топката, оголва зоната си и... Сега, не е виновен М'лдер, че тактиката е замислена така че да не го покриват. Слори засега едвам върви. Грийн бе навсякъде в мача с "белите", а накрая заигра като нападател :shock: . Ми ние нямаме такъв друг халф. А той като се контузи? Какво стана с школата. Колкото и да налагат оня бледния младеж Киров, не вярвам да заиграе по-добре. Засега с влизането си като резерва, присъствието му не се е запомняло. Добре, че Петков ли беше направи безсмислената дузпа. А що се отнася до българи и чужденци, посочете по-бърз българин от Зе Суарес. Единствено с Мартин Петров преди години години мога да го сравня.
А Зе едва ли е бил толкова скъп, колкото Батков разправя.
Българи или чужденци, да играят. Ако ли не, и на Филип Тотю да е рода, все тая. Само да не става "Левски" като отбори като Олимпиакос - 10 наемника и един грък и да се дънят като талпи.

гмм
Контакти:

Мнениеот гмм » 08 ное 2010 07:42

Абе не знам ама без да се влагат пари не става :x Сега чета ще идва на проби камерунец от Стрела Доброславци-ако може и от Стрела да ни платят да го вземем ще е добре :x Какъв играч взехме преди с милионите от Шампионска лига-такъв ще вземем и сега за Лига Европа.И пак стандартните обяснения за умора-изиграят два мача на седмица и се скапат -аз като ходя на работа всеки ден какво да кажа.

kintaro1914
Контакти:

Мнениеот kintaro1914 » 08 ное 2010 08:32

Относно Слори:
1. Кога се присъедини към отбора?!?!
2.Ясен го пуска в последните 10-15 мин., и титуляр с/у Лил?!?!
3.И аз като човека по-горе не съм видял един точен пас към него?!?!?
Така, че стига сте го плюли

kintaro1914
Контакти:

Мнениеот kintaro1914 » 08 ное 2010 08:35

гмм написа:Абе не знам ама без да се влагат пари не става :x Сега чета ще идва на проби камерунец от Стрела Доброславци-ако може и от Стрела да ни платят да го вземем ще е добре :x Какъв играч взехме преди с милионите от Шампионска лига-такъв ще вземем и сега за Лига Европа.И пак стандартните обяснения за умора-изиграят два мача на седмица и се скапат -аз като ходя на работа всеки ден какво да кажа.

Ти някога играл ли си футбол на стадион?Та го сравняваш с работата?Когато почнеш по два пъти в седмицата да играеш на високо ниво и да пробягваш по около 6-7 километра с топка за 90 минути и към това като добавим и тренировките ще те питам пак?

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 08 ное 2010 13:48

Тренировка на ден и 2 мача на седмица .... средностатистическият българин си скъсва г*за от работа по 8 часа на ден за заплата от 300 лева и за кое по първо да отдели пари ... и все пак намира 10 лева за мач и тия мамини -лиглъвци с по 10 хиляди заплата ще му играят цирк със синята фланелка ... е айде моля ви не ги прехвалвайте толкова

gundi_levski
Контакти:

Мнениеот gundi_levski » 08 ное 2010 14:55

Посочете ми един голям отбор в Европа в който не играят чужденци.

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 08 ное 2010 15:14

Е как да има българи като от малки им дават ценоразпис за титулярните места във формациите ?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 ное 2010 17:01

"Интернационале" Милано - това е най - италианският отбор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

гмм
Контакти:

Мнениеот гмм » 08 ное 2010 19:40

kintaro1914 написа:Ти някога играл ли си футбол на стадион?Та го сравняваш с работата?Когато почнеш по два пъти в седмицата да играеш на високо ниво и да пробягваш по около 6-7 километра с топка за 90 минути и към това като добавим и тренировките ще те питам пак?
Играл съм разбира се ,но като по млад.Питаш ме как го сравнявам с работа-бъркане на ръка с лопата на бетон ,вар с пясък,влачене на тухли 4-ки и други подобни занимания по 8-9 часа на ден.А за тренировките не ми се говори ,като ги гледам всеки път са като на баба ми гимнастиката-те сигурно затова и толкова се уморяват от 2 мача на седмица.И високото ниво не им е по два пъти в седмицата -вътрешното първенство все едно е на забавен каданс.И със Спортинг ли им беше високо нивото на игра.Като добавим и това че 5-6 месеца нямат никакви официални мачове,заради летни и зимни паузи хич не са за жалене.

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 08 ное 2010 22:47

гмм написа:
kintaro1914 написа:Ти някога играл ли си футбол на стадион?Та го сравняваш с работата?Когато почнеш по два пъти в седмицата да играеш на високо ниво и да пробягваш по около 6-7 километра с топка за 90 минути и към това като добавим и тренировките ще те питам пак?
Играл съм разбира се ,но като по млад.Питаш ме как го сравнявам с работа-бъркане на ръка с лопата на бетон ,вар с пясък,влачене на тухли 4-ки и други подобни занимания по 8-9 часа на ден.А за тренировките не ми се говори ,като ги гледам всеки път са като на баба ми гимнастиката-те сигурно затова и толкова се уморяват от 2 мача на седмица.И високото ниво не им е по два пъти в седмицата -вътрешното първенство все едно е на забавен каданс.И със Спортинг ли им беше високо нивото на игра.Като добавим и това че 5-6 месеца нямат никакви официални мачове,заради летни и зимни паузи хич не са за жалене.

Е човек напълно си прав , това е самата истина ...оправдания като бяха уморени футболистите .. да в Англия дето честос е играят мачове с много скорост ... но тук ... смешно е

Върни се в “Левски”