За чужденците и българите в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dunbar
Контакти:

Re: За чужденците и българите в Левски

Мнениеот dunbar » 07 ное 2010 19:04

dimachko написа:Вижте момчета погледнете малко по реално на нещата...за момента Левски няма капацитета да издьржа цял полусезон на топ ниво.Имаме класни изпьлнители,но те играят без почивка,имаме и посредствени играчи от титулярите с извинение кьм тях като Младенов и Огнянов които в по голям мач просто не можеш да им гласуваш доверие,Ицо Йовов вече е на години просто няма как да става по добьр,виждаме че става по зле.Жо за мен сьщо е слабия играч в отбора ни той досега от както е в Левски,всеки сезон прави 3-4 силни мача,вьв всеки друг е напьлно посредствен.На Исмаил Иса не се даде шанс когато той беше в форма за да вдигне класата си,но естествено това нямаше как да стане при наличието на Дембеле...централната ни двойка защитници според мен е отлична макар грешките които допусна,но тези грешки идват не от качествата им,а от не добре тактически подготвения отбор в дефанзивен план,по мое мнение Иванов и Милиев в играта си са перфектни,но имат един голям минус и това е бьрзината.В по големите отори в Европа централните им защитници изкарват по цял сезон освен ако няма някоя непредвидена контузия,но когато дойде такава винаги има адекватна смяна,ние правим неадекватни промени в тактическата постройка с неадекватни тяхни заместници.Относно играча Слори по мое мнение (гледал сьм му мачове) е страхотен играч,много добро крило,но много кьсно се направи трансфера му,той беше извьн форма и беше изпуснал лагера в който се обдиграва тактиката,нормално е той да е посредствен в момента,но сьм убеден че след лагера зимата той ще е от най добрите пролета.Вратарския пост до момента е една голяма вьпросителна...имаме великолепни вратари в лицето на Митрев и Акалски,но с тях не се работи правилно то се вижда.Не може Митрев да има един от най добрите рефлекси от вратарите в Европа а никога да не гледа кьде избива топката.Ами това е моя анализ за отбора направете си равносметката вие,трябва да се вдигне потенциала и капацитета на отбора за да очакваме по постоянна игра

Като цяло май изобщо не съм съгласен. Относно Огнянов и Младенов- с Лил беше достатъчно голям мач, а силните минути на Левски бяха тъкмо когато се появиха Огнянов и Младенов. Огнянов влезе като опорен халф вместо Йовов и целта беше да не греши пасове- както и направи и нещата се получаваха. Относо Слори и Младенов- и за двамата това е първи полусезон и трябва да имаме еднакъв критерий- и ако ги гледаме от една призма- Младенов е поне с класа отгоре. Всички сме съгласни че на Йовов не му е там мястото. Жо заедно с Гара са най-силните футболисти на Левски от началото на полусецона. Иванов и Милиев са на едно средно ниво за А група- няма по-добри но и по-слаби няма чак толкова много. Относно вратарския пост- мисля че наистина много рано зачеркнахме Гошо. Беше един от силните вратари в Европа и мисля че спада на формата му е по-скоро по психологически причини отколкото да се дължи на възрастта му. И Митрев и Акалски не са вратарите, които ще ни изведат до ШЛ, а май наистина най-слабия пост в момента ие вратарския и ако се бяхме споразумели по-рано с Венци за Мболи сега мисля че щяхме да сме се класирали вече за следващата фаза за ЛЕ.
Само мнение! :roll:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 ное 2010 19:07

Проблемът на адаша е, че няма равностоен заместник. Не плюйте по Младенов прекалено много. Конкуренцията винаги е от полза. Той може повече, но просто в момента е в дупка.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

dunbar
Контакти:

Мнениеот dunbar » 07 ное 2010 19:10

dodo7271 написа:Според мен голямата грешка на Ясен е, че е направил подготовката така, че да е съобразена с влизането ни в Лига Европа. Практически се оказа, че играчите бяха на върха на формата си в мачовете с Калмар, АИК и преди това с онези от Парка на свободата. Вижте как падна формата на Жоазиньо. След мача с Гент него го няма. Макар, че днес се опитваше да направи нещо. И все пак, чужденците правят разликата. Ако ги няма тях, ние ще се борим да не изпаднем.

А какво трябваше да направи? Да я направи така че пика да е по Нова година и да си тръгне като Вили Вуцов след третия кръг ли? :)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 ное 2010 19:13

dimachko написа:Вижте момчета погледнете малко по реално на нещата...за момента Левски няма капацитета да издьржа цял полусезон на топ ниво.Имаме класни изпьлнители,но те играят без почивка,имаме и посредствени играчи от титулярите с извинение кьм тях като Младенов и Огнянов които в по голям мач просто не можеш да им гласуваш доверие,Ицо Йовов вече е на години просто няма как да става по добьр,виждаме че става по зле.Жо за мен сьщо е слабия играч в отбора ни той досега от както е в Левски,всеки сезон прави 3-4 силни мача,вьв всеки друг е напьлно посредствен.На Исмаил Иса не се даде шанс когато той беше в форма за да вдигне класата си,но естествено това нямаше как да стане при наличието на Дембеле...централната ни двойка защитници според мен е отлична макар грешките които допусна,но тези грешки идват не от качествата им,а от не добре тактически подготвения отбор в дефанзивен план,по мое мнение Иванов и Милиев в играта си са перфектни,но имат един голям минус и това е бьрзината.В по големите отори в Европа централните им защитници изкарват по цял сезон освен ако няма някоя непредвидена контузия,но когато дойде такава винаги има адекватна смяна,ние правим неадекватни промени в тактическата постройка с неадекватни тяхни заместници.Относно играча Слори по мое мнение (гледал сьм му мачове) е страхотен играч,много добро крило,но много кьсно се направи трансфера му,той беше извьн форма и беше изпуснал лагера в който се обдиграва тактиката,нормално е той да е посредствен в момента,но сьм убеден че след лагера зимата той ще е от най добрите пролета.Вратарския пост до момента е една голяма вьпросителна...имаме великолепни вратари в лицето на Митрев и Акалски,но с тях не се работи правилно то се вижда.Не може Митрев да има един от най добрите рефлекси от вратарите в Европа а никога да не гледа кьде избива топката.Ами това е моя анализ за отбора.направете си равносметката вие,трябва да се вдигне потенциала и капацитета на отбора за да очакваме по постоянна игра

Браво, супер анализ. Мисля, че това е истината. Липсата на бързина в защитата не се усеща толкова в България, но като дойде някой средноевропейски отбор като Спортинг и става страшно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 ное 2010 19:15

santiliana написа:Има ли смисъл да се привличат много чужденци, при положение, че съвсем не са кой знае колко по- класни от БГ играчите.Може би трябва само отделни единици като Дембеле и донякъде Грийн да бъдат привличани, но останалите като Тевия, Слори, че даже и Мулдер- съвсем не ме убеждават до ден- днешен, че са класа над българчетата.

Абе човек ти сериозно ли? Я ми кажи бг играч извън Ловеч, Славия и цска - щото от там не може да вземем който да става поне за чеп за зеле, че да го вземем? Щото аз не се сещам... Има един Де Карвальо който не е българин в останалите отбори и тва е ...
Точно Българите в Левски са най слабите... Виш, че чужденците дърпат отбора...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 ное 2010 19:16

dunbar написа:
dodo7271 написа:Според мен голямата грешка на Ясен е, че е направил подготовката така, че да е съобразена с влизането ни в Лига Европа. Практически се оказа, че играчите бяха на върха на формата си в мачовете с Калмар, АИК и преди това с онези от Парка на свободата. Вижте как падна формата на Жоазиньо. След мача с Гент него го няма. Макар, че днес се опитваше да направи нещо. И все пак, чужденците правят разликата. Ако ги няма тях, ние ще се борим да не изпаднем.

А какво трябваше да направи? Да я направи така че пика да е по Нова година и да си тръгне като Вили Вуцов след третия кръг ли? :)

Ами трябваше да я разпредели, това му е работата. Но сривът е прекалено видим. Всъщност, хубавото е, че до края на сезона в "А" група имаме два мача - надявам се леки. Проблемът е в Лига Европа. А що се отнася до Вили Вуцов, според мен той не беше направил никаква подготовка за нищо.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

dunbar
Контакти:

Мнениеот dunbar » 07 ное 2010 19:22

dodo7271 написа:
dunbar написа:

Ами трябваше да я разпредели, това му е работата. Но сривът е прекалено видим. Всъщност, хубавото е, че до края на сезона в "А" група имаме два мача - надявам се леки. Проблемът е в Лига Европа. А що се отнася до Вили Вуцов, според мен той не беше направил никаква подготовка за нищо.

В един идеален свят можеше да си я направи за цяла година напред. Само че осъзнавайки че при важни мачове за влизане в групите на Лига Европа и мач срещу кръвния враг може да си спечели време за работа, спокойствие и обич от феновете- май нямаше много избор. Не можеш да разпределиш правилно при толкова къса скамейка, постоянно наказани и контузени и липсата на навик да се играе на високо ниво четвъртък- неделя.
За Вили се шегувах.

Tasevsk1
Контакти:

Мнениеот Tasevsk1 » 07 ное 2010 19:29

левски има наи-добрите играчи в БГ но трениора е слаб!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 ное 2010 19:38

gpp1981 написа:
Blue_Lion написа:
gpp1981 написа:Проблема е един и той е треньора.Питам всички миналата година след 13 кръг колко точки имахме направете сравнение и после защитавайте този ясен.

Дай алтернатива на Ясен и се аргументирай,форумни експерте !

Форумни експерте питам те миналия сезон след 13 кръг колко точки имахме и разликата от миналата година е Гарра .Тоз добър треньор защита не знае как се реди и халфовете също не знае за какво се ползват играе се само с центрирания към крилата.Кокала ако е треньор ще сме първи и с 6 точки в лига европа .

Я дай ТИ тогава няква идея как да играят момчетата и нареди състава ;)
Изображение

аман от комплексари

Re: За чужденците и българите

Мнениеот аман от комплексари » 07 ное 2010 19:42

dodo7271 написа:
аман от комплексари написа:
dodo7271 написа:Според мен днес Грийн беше най-добрият от нашите. Проблемът изобщо не е в чужденците, а в резервите - Иса, Огнянов, даже и Дани Младенов. Те не са равностойни на титулярите.

Ми те Иса и Огнянов също са чужденци :o

Сигурен съм, че с това чувство за хумор ти е трудно да си намериш гадже. Пич, ти си дълбоко комплексиран. Не се обаждай, тъпо изглеждаш.

Ами ,всъщност съм щастиво женен с дете на 6г. и чакащ второ, но от отговорът ти разбирам че имаш мазоли по едната ръка . :lol: Забавлявай се :!:

Върни се в “Левски”