Левски върви все по- надолу

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Левски върви все по- надолу

Мнениеот Santiago Munezz » 07 ное 2010 17:58

stancho1234 написа:
siniomomi4e написа:
stancho1234 написа:гледам че сте доста горди от Х с Лил, някои ще ми обясни ли защо?

защо ли ?! ами ако гледаше поне малко футбол и сам щеше да разбереш ! Просто Лил са много класен отбор и в четвъртак ЛЕВСКИ игра грамотен футбол, без значение грешката на ИВО на все се случва. ТВЪРДО ЗАД ИВО !!!

Тогава защо толкова се подигравахте и продължавате да се подигравате на ЦСКА за двта Х с тулуза ( не загуба и Х а два Х) при положение, че обстоятелствата са горе доло едни и същи - нелепо изравняване и отпадане за двата отбора ( ако някои вярва че левски няма да отпадне се е объркал)

Тук темата не е нито за ЦСКА нито за Тулуза,май не си много ориентиран
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

stancho1234
Контакти:

Мнениеот stancho1234 » 07 ное 2010 18:01

Просто питам кво ти пречи да ми отговориш нали много ги разбираш? Обаче по-добре ти е да смениш темата :mrgreen: та кво разправяше за гимнастиките май там ще ти е най-удобно да спориш :lol: :lol: :lol: най-добре хващай и другото момиче във форума и отиваите да въртите обрачи

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 ное 2010 18:07

С оглед на възможностите на Левски към момента съм донякъде доволен от днешния мач. За съжаление, повтарям за съжаление, нашият отбор този сезон най - сетне от четири години изгради титулярен състав. Доста силен даже, с едно изключение, но то е поправимо. Но резерви просто няма - един Божидар Митрев, един Лъчезар Балтанов и ... толкова. Просто Левски не е толкова балансиран отбор като Литекс и Черноморец. Реално Левски изостава само от тези два тима у нас. Не мисля, че Локомотив, ЦСКА, Славия са над нашето ниво, дори са под. Но за да достигнем горепосочените два отбора, трябва много работа и качествени играчи. С оглед на напускащите дали двама, дали трима или четирима, трябва да се вземат нови играчи, а с такива като Слори да се работи целенасочено. Като титулярен състав Левски има най - силен, но като общ баланс има още много да се желае. Точката днес трябваше да бъда победа, но с оглед на безобразната игра на Иса, Йовов, казвам го за него със съжаление, защото ми е един от любимците, Огнянов и най - вече на неориентираната защита равният си е направо дюшеш.
Славия е много сериозен отбор, който щеше да вземе точка и на Литекс, но имаше странични фактори, които попречиха това да стане. Както и да е.
Трябва да си държим на отбора. Този път поне взехме точка в последните минути. Мисля, че сме на прав път, но много трябва да се трудим, за да си спечелим титлата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 ное 2010 18:08

stancho1234 написа:

Просто питам кво ти пречи да ми отговориш нали много ги разбираш? Обаче по-добре ти е да смениш темата :mrgreen: та кво разправяше за гимнастиките май там ще ти е най-удобно да спориш :lol: :lol: :lol: най-добре хващай и другото момиче във форума и отиваите да въртите обрачи

Искам да ти кажа, драги, че Тулуза вие не заслужавахте да я победите, защото те ви надиграха отвсякъде. Имахте само един точен удар. Какво искате? Два гола? Класиране в групите?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 ное 2010 18:09

stancho1234 написа:

Просто питам кво ти пречи да ми отговориш нали много ги разбираш? Обаче по-добре ти е да смениш темата :mrgreen: та кво разправяше за гимнастиките май там ще ти е най-удобно да спориш :lol: :lol: :lol:

неориентиран си казвам ти гледай крикет,голф,гимнастика.....тук никой не ти говори за ЦСКА той ми тръгнал тях да коментира за мача им с тулуза преди няколко години пий си ракията- темата е за ЛЕВСКАРИ !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

stancho1234
Контакти:

Мнениеот stancho1234 » 07 ное 2010 18:11

daniel875 написа:
stancho1234 написа:

Искам да ти кажа, драги, че Тулуза вие не заслужавахте да я победите, защото те ви надиграха отвсякъде. Имахте само един точен удар. Какво искате? Два гола? Класиране в групите?

Не искам това, искам да ми се изясни защо едното е сред големите провали на ЦСКА а другото е сред големите успехи на левски но мисля че е ясно... стандарти ;)

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 07 ное 2010 18:15

Очевидно е, че резултатите през втората половина на полусезона са много по-слаби отколкото през първата, но има неща, които не трябва да се пропускат. За мен всичко тръгна от мача в Ловеч. Съдиите за трети пореден път прилично ни порязват срещу Литекс. На всичкото отгоре допуснахме загуба чак накрая. Да не говорим за смешните наказания. Двата отбора напълно наравно наказани, а 70%-80% от провиненията бяха от страна на Литекс. Наказанието на Дембеле е справедливо като мотиви, но много намирисват обстоятелствата около решението от гледна точка на такъв род наказания за други отбори при подобни отбори.

Длъжни сме да бием Академик и Монтана. С Академик отсега мога да ви кажа, че ще е много тежък мач, защото ще ни се хвърлят жестоко. А с Монтана няма да е мач, а война. Очевадната уговорка с Литекс включва със сигурност и касапница срещу нас. Жалко, че вече не зависим единствено от себе си, но сме длъжни нашите точки да ги вземем. Все още мисля, че титлата ще се върне на Герена.

Само Левски!

bonnnev
Контакти:

Мнениеот bonnnev » 07 ное 2010 18:19

Днес чичо венци нали ви легна дерзайте

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 07 ное 2010 18:20

много далече ще стигнем с тази игра. :mrgreen: а за разбирачите които сравняват класирането ни с миналата година каквотои да кажа ще е малко :mrgreen:

Professore

Мнениеот Professore » 07 ное 2010 18:21

///Maximalniq написа:Имаме 4 точки в Лига Европа , миналия сезон колко имахме по това време ??! Бяхме първи,а от два кръга сме втори... Миналата година по това време къде бяхме ?!!
Аман от такива левскари като вас!

Напълно подкрепям това мнение!Искам само да добавя,че такива левскари които само плюят като паднем или направим равен,са изключително тъпи!Трябва да сме единни бе хора,какво Левски като бие,ау големите левскари сме,а като падаме и прайме равни се цепите и плюете,аре спрете се вече не се търпи това!!!А вие ако се наричате Левскари може да си го наврете нали знаете къде?!Факт е,че има спад в играта ни,но къде няма бе,кой е безгрешен и не прави грешки?!Може би вие дето плюете,а?Ебахти и хората,само като прочета некое мнение като на автора и направо ми кипва отвътре...

Върни се в “Левски”