За чужденците и българите в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Re: За чужденците и българите в Левски

Мнениеот dimachko » 07 ное 2010 18:16

santiliana написа:
Krasi1914 написа:Трябва ни играч като Танко Дяков !

+1
...и Хайри, Марсио Нуньо+ Дока, Наско Курдов и Галин Иванов

:shock: :shock: :shock: за отбора на Левски ли говорим или Монтана ?

Professore

Мнениеот Professore » 07 ное 2010 18:17

Tommi написа:Кои българи предлагаш да играят вместо Дембеле, Сержиньо, Тасевски, Жо, Мюлдер :?:

Тасевски па къде го тураш сред чужденците...
Донякъде си прав за Дембеле и Грийн,но на другите може и да им се намери заместители но да не прибързваме,много ме дразнят такива дето като биеме и наще са най-добри,а после гледа от далече и само плюе...

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 07 ное 2010 18:18

То е ясно че чужденците правят разликата в Левски,в Литекс,в Цска,в Черноморец въобще те се открояват от наще играчи.Аз обаче искам да искажа малко по различно мнение за Мюлдер.В доста от голове които получихме беше замесен да не говорим че се плаши от топката когато трябва да играе с глава.Да понякога прави много ефектни отнемания на скорост спринтове напред с топката,обаче стане ли дума за центриране някакси я изплюва балонно.Но това е единствения пост на крайните бранители където можем да кажем че българския играч(Минев) играе по добре от легионера.Жо също е класа ама аз не съм видял едно свясно центрирране от него.Не случайно много рядко правим голове с глава и това е именно че повечето не могат да центрират точно.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 ное 2010 18:31

Според мен голямата грешка на Ясен е, че е направил подготовката така, че да е съобразена с влизането ни в Лига Европа. Практически се оказа, че играчите бяха на върха на формата си в мачовете с Калмар, АИК и преди това с онези от Парка на свободата. Вижте как падна формата на Жоазиньо. След мача с Гент него го няма. Макар, че днес се опитваше да направи нещо. И все пак, чужденците правят разликата. Ако ги няма тях, ние ще се борим да не изпаднем.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

аман от комплексари

Re: За чужденците и българите

Мнениеот аман от комплексари » 07 ное 2010 18:34

dodo7271 написа:Според мен днес Грийн беше най-добрият от нашите. Проблемът изобщо не е в чужденците, а в резервите - Иса, Огнянов, даже и Дани Младенов. Те не са равностойни на титулярите.

Ми те Иса и Огнянов също са чужденци :o

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 ное 2010 18:35

Като проведът всички заедно стабилна зимна подготовка ще се сработят още по-добре.Дано до края на януари сме взели 2-3 класни играчи да се адаптират към отбора за първенството в началото на март и вече по нататък за ШЛ или ЛЕ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 07 ное 2010 18:49

Сега ще видим Нианг Нианг дали става. :) :) :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

dodo7271
Контакти:

Re: За чужденците и българите

Мнениеот dodo7271 » 07 ное 2010 18:55

аман от комплексари написа:
dodo7271 написа:Според мен днес Грийн беше най-добрият от нашите. Проблемът изобщо не е в чужденците, а в резервите - Иса, Огнянов, даже и Дани Младенов. Те не са равностойни на титулярите.

Ми те Иса и Огнянов също са чужденци :o

Сигурен съм, че с това чувство за хумор ти е трудно да си намериш гадже. Пич, ти си дълбоко комплексиран. Не се обаждай, тъпо изглеждаш.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 ное 2010 18:57

dimachko написа:
Santiago Munezz написа:Обеждавам се че има Левскари които са зад отбора само когато побеждаваме,големи треньори големи професори сте всичките :evil:

да си чувал за градивна критика ?

Лошото е че това вашето не е градивна критика вие почвате тоя става другия не третия да се маха трябвал ни и Танко Дяков,Ясен да се маха и това ако е градивна критика :twisted:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 07 ное 2010 18:59

Tommi написа:Кои българи предлагаш да играят вместо Дембеле, Сержиньо, Тасевски, Жо, Мюлдер :?:

Тасевски е българин бе, стига сте го слагали при чужденците. За мен той е по-чист българин от Мариан Огнянов и Исмаил Иса!
На стар краставичар краставици не продавайте !

Върни се в “Левски”