Левски върви все по- надолу

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

levskarin
Контакти:

Re: Левски върви все по- надолу

Мнениеот levskarin » 07 ное 2010 17:36

Един зрител изпрати SMS на С.Диков, твърдейки, че Данчо Петков е направил дузпата нарочно, за да спаси семейния си приятел Гонзо от уволнение, а също и Ясен. И аз я гледах на повторение тази дузпа и май зрителя не е далеч от истината.

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 07 ное 2010 17:36

teksas_CSKA написа:
ralka_levskarka написа:
liany написа:Няма подходящата тема и затова тук ще попитам.
Докога дузпи ще измъкват Левски ?

на мача със славия дузпата беше 100% - ва : ) ! И венци стефанов го е казъл..

Да така е!Но да действаш по такъв начин говори само за едно?Мафия и то тото мафия!!Цял ден се приказва за твърдо залагане на равен и то масово!

епа шо не каза да бях заложил и аз? нали уж беше уреден за 2ка?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 ное 2010 17:38

Santiago Munezz написа:Днес не можах да гледам мача,но гледах репортаж само с головете отново смешни голове допускаме отново ни правят обрат след като сме повели при 2-рия гол всички гледаха как Галин Иванов минава през 4-5 човека и вкарва,абе доста зле сме в защита,можеби и бяхме уморени от мача с Лил което е нормално,за дузпата никой от Славия не протестира ако беше измислена Венци да е оревал всичко до сега,определено ни се събраха доста мача без победа но именно в такива моменти трябва да подкрепим момчетата защото съм сигурен че от тая криза ще излезем 5 точки са и много и малко всичко зависи от нас самите....САМО ЛЕВСКИ !!!

през трансферния прозорец ако вземем някой друг защитник ще е добре, а пък на мен лично грийн ми хареса в центъра на защитата (мисля че беше) от мача с Лил, но сега незнам защо ясен пак го изтегли напред. Може би когато изтекат наказанията и ключовите футболисти се завърнат всичко ще си дойде на мястото и дано отново грийн е в защитата
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 ное 2010 17:44

ralka_levskarka написа:
Santiago Munezz написа:Днес не можах да гледам мача,но гледах репортаж само с головете отново смешни голове допускаме отново ни правят обрат след като сме повели при 2-рия гол всички гледаха как Галин Иванов минава през 4-5 човека и вкарва,абе доста зле сме в защита,можеби и бяхме уморени от мача с Лил което е нормално,за дузпата никой от Славия не протестира ако беше измислена Венци да е оревал всичко до сега,определено ни се събраха доста мача без победа но именно в такива моменти трябва да подкрепим момчетата защото съм сигурен че от тая криза ще излезем 5 точки са и много и малко всичко зависи от нас самите....САМО ЛЕВСКИ !!!

през трансферния прозорец ако вземем някой друг защитник ще е добре, а пък на мен лично грийн ми хареса в центъра на защитата (мисля че беше) от мача с Лил, но сега незнам защо ясен пак го изтегли напред. Може би когато изтекат наказанията и ключовите футболисти се завърнат всичко ще си дойде на мястото и дано отново грийн е в защитата

Еми Гаджев е накзан а Йовов трудно се справя сам в полузащита най-вероятно за това Сержиньо игра халф,но при всички положения трябва класен защитник видя се че като Грийн играе там и Милиев е много по спокоен и играе много по-добре,Иво Иванов не е във форма но аз съм спокоен всичко ще си дойде на мястото зимата 1-2 класни чужденци и отбора е на 6 !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

stancho1234
Контакти:

Мнениеот stancho1234 » 07 ное 2010 17:45

гледам че сте доста горди от Х с Лил, някои ще ми обясни ли защо?

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 07 ное 2010 17:47

нервно е положението в този момент,но нека се заредим с търпение.Аз се чувствам много зле ,но гледам да съм по-малко на компа.
Наказаните футболисти и тяхната липса си оказа влияние.,аре да ги оставим да работят.
И нека най накрая Гонзо седне в ложите.
LEVSKI_FOREVER

siniomomi4e
Контакти:

Мнениеот siniomomi4e » 07 ное 2010 17:49

stancho1234 написа:гледам че сте доста горди от Х с Лил, някои ще ми обясни ли защо?

защо ли ?! ами ако гледаше поне малко футбол и сам щеше да разбереш ! Просто Лил са много класен отбор и в четвъртак ЛЕВСКИ игра грамотен футбол, без значение грешката на ИВО на все се случва. ТВЪРДО ЗАД ИВО !!!
другият ми профил е ralka_levskarka :DDDD

ОБИЧАМ ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 07 ное 2010 17:51

levskarin написа:Един зрител изпрати SMS на С.Диков, твърдейки, че Данчо Петков е направил дузпата нарочно, за да спаси семейния си приятел Гонзо от уволнение, а също и Ясен. И аз я гледах на повторение тази дузпа и май зрителя не е далеч от истината.

Един малоумник изпратил SMS на друг малоумник! :lol: Е*а ти новината! :lol: И иди още утре на очен лекар! :mrgreen:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

stancho1234
Контакти:

Мнениеот stancho1234 » 07 ное 2010 17:54

siniomomi4e написа:
stancho1234 написа:гледам че сте доста горди от Х с Лил, някои ще ми обясни ли защо?

защо ли ?! ами ако гледаше поне малко футбол и сам щеше да разбереш ! Просто Лил са много класен отбор и в четвъртак ЛЕВСКИ игра грамотен футбол, без значение грешката на ИВО на все се случва. ТВЪРДО ЗАД ИВО !!!

Тогава защо толкова се подигравахте и продължавате да се подигравате на ЦСКА за двта Х с тулуза ( не загуба и Х а два Х) при положение, че обстоятелствата са горе доло едни и същи - нелепо изравняване и отпадане за двата отбора ( ако някои вярва че левски няма да отпадне се е объркал)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 ное 2010 17:57

Абе колега и да ти обясни някой същото си е ....по-добре гледай художествена гимнастика :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”