Защо Левски не иска да продава билети

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Re: Защо Левки не иска да продава билети

Мнениеот blue SASHO77 » 02 ное 2010 10:34

Не знам, ама в 10.00 да си купиш билет за 14 ред..... някакси не е нормално!! И най-тъпото е да ти кажат,че няма билети за по-горните редове!!!
САМО ЛЕВСКИ

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 ное 2010 10:42

Абе човек оправи заглвието на темата, че ще ми извади очите :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 ное 2010 10:45

В България се действа на парче... не професионализма съсипва нашия футбол ;)
Изображение

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 02 ное 2010 10:48

Нашите билети в СТАРА ЗАГОРА си ги копуваме от касите на БУЛСАТКОМ (ВСЕ ПАК СА ГЛАВЕН СПОНСОР НА БЕРОЕ ) но нищо не пречи да са проведе един разговор и да се продават билети на левски :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
vassilv
Контакти:

Мнениеот vassilv » 02 ное 2010 11:31

stg333 написа:Въпроса ми е много сериозен, 21 век сме ако сте забелязали, защо Левски не иска да печели пари от билети,хиляди хора от провинцията искат да посещават мачове и повечето не рискуват защото е някак тъпо да караш 300 км и да няма билети например, защо Левски не продава билети чрез Мтел. казвам Мтел за пример защото има национална мрежа от офиси и магазини и защото имат дългосрочно сътрудничество с Левски, да продават както искат но с тия каси като през 1950 години е излагация

Колкото и да Вие странно това е едно от хубавите нещата , които направи Ал.Томов в ЦСКА. Супер удобно е не само за мачовете от Евро-турнирите , но даже и за първенството. Не мисля и , че Батков трябва да дава пари , просто при билет 5лв. на каси , в офисите ще бъде с такса обслужване +1лв. тя е за М-тел. А виж ако иска да укрива доходи /колко са продадените билети/ това вече е друго и тази система не му изнася.

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 02 ное 2010 11:33

При нас (ЦСКА) могат да се купуват от германос, евентим и не знам си още къде, само дето плащаш примерно 1 лв отгоре, а те ти го разпечатват в съответния офис. Не знам защо при вас не е вкарана в употреба тази система
[center]Изображение[/center]

NYJets
Контакти:

Мнениеот NYJets » 02 ное 2010 11:57

Много отдавна трябваше да въведат електронни билети и плащане само с карта. По този начин освен, че ще се елиминира глупавото чакане по опашки, ще се пресече и донякъде футболното хулиганство, защото ще се знае кой точно за кои конкретни места е закупил билети и ще има някаква персонална отговорност. Като цяло имам много забележки по отношение маркетинга на отбора. Много по-добре може да се развие и партньорството с Найк. За мен беше малко обидно например, че новите екипи бяха представени върху пластмасови манекени. Нали имаме звезди в отбора ;) можеше да дефилират, да позират малко в някой от големите магазини на Найк, и без това обичат да са обект на внимание. Срамно е и че нямаме хубав музей. На всеки международен мач идват гостуващи запалянковци - при повечето от тях е традиция да посетят стадиона, музея, да се запознаят с това на какъв отбор гостуват, купуват сувенири, оставят пари. Имам приятел, фен на Тотнъм, като беше в София искаше да направи точно това - да разгледа, да си купи... Много пари се изпускат по този начин, футбола не е само трансфери и ТВ права. Хубава е темата, дано някой от клуба я забележи.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 02 ное 2010 11:58

TheKing написа:
george_speed75 написа:Много ясно и просто.За да се продават билети в Емтел , те трябва да получат накакъв % от продажбата им , ама нали Батков е стисня не иска да им даде нищо.

Като има процент, билетите ще са с лев два по-скъпи, голяма работа! Трябва да се улесняват феновете, а не обратното!

стига писахте глупости ве 2 лв такса обслужване е 1 лв бещше 0,50 ст от една година 1 лв никакав процет не дава клуба на продавача въпросния лев е печалбата на распостранителя аз от 3 години несъм се редил за билет на ЦСКА и това е едиственото хубаво нещо направено от ТОМОФФФФФФФФФ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

BluePainter
Контакти:

Мнениеот BluePainter » 02 ное 2010 12:13

blue SASHO77 написа:Не знам, ама в 10.00 да си купиш билет за 14 ред..... някакси не е нормално!! И най-тъпото е да ти кажат,че няма билети за по-горните редове!!!

Бате на мене ми казаха,че в А сектор има само за трети блок от към Г....и само 13ред.....

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 02 ное 2010 13:02

Разбира се че това в ЦСКА е хубаво , няма значение че е единственото хубаво нещо там направено от Томов, въпроса е как да се свържем с Баджеков и да се обсъди тоя проблем, или ще се правят нещата както трябва или ....... Сигурен съм че така ще има от 10 до 30 процента повече публика. А Мтел е генерален спонсор на отбора сигурен съм че с удоволствие безплатно ще реализират услугата , хем ще могат да вкарат и някоя рекламка в повече.Дори ще ида по нататък нищо не пречи с платен смс да се купуват билети от сайта , всичко това са елементарни неща и всички уважаващи себе си и публиката си клубове го правят отдавна.Едно време футбола на стадиона е бил единственото удоволствие за много хора сега публиката трябва да се улеснява на да се затруднява максимално както правят в Левски. Отивам и по нататък при закупуване на определено количество билети от даден град спокойно и евтино може да се организира и транспорт. Казвам всички тия неща защото организацията в един отбор е не по малко важна от ритането на топката.

Върни се в “Левски”