Оставете Митрев на вратата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Оставете Митрев на вратата!
Вратарският пост е много важен за всеки отбор. Вратарят както открай време се казва, е половин отбор. Може да имаш страхотни напдатели и халфове които да вкарват гол след гол, но един вратар издънка е достатъчен, за да провали всичко това. Левски винаги се е славил с това, че има добри вратари. Примерите са много. Но има и нещо друго. Трудно се налагат нови вратари тук. А това от време на време са необходими промени, защото всяка кариера има своя край. Петков още не е прекратил своята, но от миналата година се наблюдава сериозен спад в играта му. Явно вече не е вратар за Левски. Разбира се, вместо да се стигне до сегашното положение, можехме да се разделим много по достойно с него, като го продадем най-малкото изгодно в чужбина да кажем. Но това е друга тема. Ясно е, че дните на Петков изтекоха. И идва въпросът, кой да е вратар на Левски? И тук се започват разни, дайте да вземем този, онзи и тем подобни. М,Боли, не ме боли, тинтири минтири. А нещата са прости. Левски има не лош вратар и той се казва Божидар Митрев. Вярно още е млад и прави някои грешки. Но нека всеки от нас да си помисли, че има някаква професия. и че в началото не е бил толкова добър, колкото опитните с продължителен стаж майстори. Вярно е, че Митрев има какво още да учи и допуска някои грешки, но е вярно, че той има потенциал да стане много добър вратар. Но трябва да му се даде шанс да бъде титуляр продължително време. Така ще натрупа необходимия опит и самочувствие. За това, нека треньорското ръководство заложи по трайно на него и няма да сгреши. А феновете на Левски които сего го критикуват, нека не забравят, че правеха същото по отношение на Здравков, Попопв, Иванков, Ники Михайлов и други, но после всичките тези станаха добри вратари, но поради същото това недоволство, някои от тях така и не играха в Левски.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Re: Оставете Митрев на вратата!
Напълно съм съгласен.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
- Leooo
- Контакти:
хАХХАХ Стига глупости Божо не става видяхме го с/у Литекс 2 смешни гола му вкараха !!!
[center]
[/center]

Според мен трябва да се даде шанс и на Акалски.Нали трябва да покаже какво може.
Божката се представя най-силно в мачовете във Европа,а в българската действителност му липсва малко концентрация.Решението е едно и то е да натрупа колкото се може повече мачове,че така се калява и неговата самоувереност.Видя се,че честата смяна на вратарите води до нови гафове.Ако искаме силен Митрев във мача със Лил,трябва той да е на вратата и така да разбере и той,че той е моментния титуляр.Можеби престоят най-важните мачове и няма време за експерименти.Важен мач със Локото,после Лил и накрая нашия любимец,Кокала.Една сериа от 3 победи,ще ни върне стария ритъм и така ще накараме конкурентите да грешат.Само Левски

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
mrmitko написа:Според мен трябва да се даде шанс и на Акалски.Нали трябва да покаже какво може.
Точно срещу родния му отбор не е редно от психологическа гледна точка.Според мен Акалски ще набира скорост след нова година и тогава ще е неговия час.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- deepblue1963
"Оставете Митрев на вратата!"
Добре!
Добре!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
forzajuve написа:mrmitko написа:Според мен трябва да се даде шанс и на Акалски.Нали трябва да покаже какво може.
Точно срещу родния му отбор не е редно от психологическа гледна точка.Според мен Акалски ще набира скорост след нова година и тогава ще е неговия час.
Е да ,може би си прав но преди този мач имаше доста други.
Ами не съм съгласен. Първият гол беше от пряк свободен удар, а знаем, че Янев е майстор на тези изпълнения. Може би Митрев би могъл да реагира малко по бързо, но не съм сигурен, че би спасил гола. Както и доста вратари не само у нас, защото топката беше коварна. Вторият гол пък беше повече грешка на защитата. Срещу Митрев остана сам нападател с топката и в такива случаи, ако вратаря има късмет и спаси става герой, но ако стане гол, никой не трябва да го обвинява. А да не забравяме и онзи опасен удар на Дока през първото полувреме, който майсторски отрази. Много вратари, не само у нас биха извадили топката от мрежата при това положение. А да припомня ли какво положение спаси срещу Лил първото полувреме и, че там като цяло направи добър мач?Leooo написа:хАХХАХ Стига глупости Божо не става видяхме го с/у Литекс 2 смешни гола му вкараха !!!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- nostradamus
- Контакти:
mrmitko написа:Според мен трябва да се даде шанс и на Акалски.Нали трябва да покаже какво може.
И той е същата риба,в момента имаме четирима много слаби вратари,през зимната пауза този проблем непременно трябва да се реши.
Батков вън!