Оставете Митрев на вратата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Оставете Митрев на вратата!

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 окт 2010 12:47

Вратарският пост е много важен за всеки отбор. Вратарят както открай време се казва, е половин отбор. Може да имаш страхотни напдатели и халфове които да вкарват гол след гол, но един вратар издънка е достатъчен, за да провали всичко това. Левски винаги се е славил с това, че има добри вратари. Примерите са много. Но има и нещо друго. Трудно се налагат нови вратари тук. А това от време на време са необходими промени, защото всяка кариера има своя край. Петков още не е прекратил своята, но от миналата година се наблюдава сериозен спад в играта му. Явно вече не е вратар за Левски. Разбира се, вместо да се стигне до сегашното положение, можехме да се разделим много по достойно с него, като го продадем най-малкото изгодно в чужбина да кажем. Но това е друга тема. Ясно е, че дните на Петков изтекоха. И идва въпросът, кой да е вратар на Левски? И тук се започват разни, дайте да вземем този, онзи и тем подобни. М,Боли, не ме боли, тинтири минтири. А нещата са прости. Левски има не лош вратар и той се казва Божидар Митрев. Вярно още е млад и прави някои грешки. Но нека всеки от нас да си помисли, че има някаква професия. и че в началото не е бил толкова добър, колкото опитните с продължителен стаж майстори. Вярно е, че Митрев има какво още да учи и допуска някои грешки, но е вярно, че той има потенциал да стане много добър вратар. Но трябва да му се даде шанс да бъде титуляр продължително време. Така ще натрупа необходимия опит и самочувствие. За това, нека треньорското ръководство заложи по трайно на него и няма да сгреши. А феновете на Левски които сего го критикуват, нека не забравят, че правеха същото по отношение на Здравков, Попопв, Иванков, Ники Михайлов и други, но после всичките тези станаха добри вратари, но поради същото това недоволство, някои от тях така и не играха в Левски.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

ENTOMBED
Контакти:

Re: Оставете Митрев на вратата!

Мнениеот ENTOMBED » 29 окт 2010 12:57

Напълно съм съгласен.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 29 окт 2010 12:59

хАХХАХ Стига глупости Божо не става видяхме го с/у Литекс 2 смешни гола му вкараха !!!
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mrmitko
Контакти:

Мнениеот mrmitko » 29 окт 2010 13:01

Според мен трябва да се даде шанс и на Акалски.Нали трябва да покаже какво може.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 окт 2010 13:12

Божката се представя най-силно в мачовете във Европа,а в българската действителност му липсва малко концентрация.Решението е едно и то е да натрупа колкото се може повече мачове,че така се калява и неговата самоувереност.Видя се,че честата смяна на вратарите води до нови гафове.Ако искаме силен Митрев във мача със Лил,трябва той да е на вратата и така да разбере и той,че той е моментния титуляр.Можеби престоят най-важните мачове и няма време за експерименти.Важен мач със Локото,после Лил и накрая нашия любимец,Кокала.Една сериа от 3 победи,ще ни върне стария ритъм и така ще накараме конкурентите да грешат.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 окт 2010 13:14

mrmitko написа:Според мен трябва да се даде шанс и на Акалски.Нали трябва да покаже какво може.

Точно срещу родния му отбор не е редно от психологическа гледна точка.Според мен Акалски ще набира скорост след нова година и тогава ще е неговия час.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 окт 2010 13:14

"Оставете Митрев на вратата!"
Добре!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
mrmitko
Контакти:

Мнениеот mrmitko » 29 окт 2010 13:18

forzajuve написа:
mrmitko написа:Според мен трябва да се даде шанс и на Акалски.Нали трябва да покаже какво може.

Точно срещу родния му отбор не е редно от психологическа гледна точка.Според мен Акалски ще набира скорост след нова година и тогава ще е неговия час.

Е да ,може би си прав но преди този мач имаше доста други.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 окт 2010 13:23

Leooo написа:хАХХАХ Стига глупости Божо не става видяхме го с/у Литекс 2 смешни гола му вкараха !!!
Ами не съм съгласен. Първият гол беше от пряк свободен удар, а знаем, че Янев е майстор на тези изпълнения. Може би Митрев би могъл да реагира малко по бързо, но не съм сигурен, че би спасил гола. Както и доста вратари не само у нас, защото топката беше коварна. Вторият гол пък беше повече грешка на защитата. Срещу Митрев остана сам нападател с топката и в такива случаи, ако вратаря има късмет и спаси става герой, но ако стане гол, никой не трябва да го обвинява. А да не забравяме и онзи опасен удар на Дока през първото полувреме, който майсторски отрази. Много вратари, не само у нас биха извадили топката от мрежата при това положение. А да припомня ли какво положение спаси срещу Лил първото полувреме и, че там като цяло направи добър мач?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 29 окт 2010 13:26

И той е същата риба,в момента имаме четирима много слаби вратари,през зимната пауза този проблем непременно трябва да се реши.
Батков вън!

Върни се в “Левски”