Частична равносметка за представянето на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Re: Частична равносметка за представянето на Левски

Мнениеот tco4i » 28 окт 2010 13:58

39. гара - тук ще влезна може би в спорове с много от вас,НО моето мнение е че тои върви надолу.да вярно е че вкарва
почти във всеки мач,но като цяло играта му е в низходяща линия.няма ли го дарко на терена и гара го няма.много рядко
вече се бори за топката.спомнете си мача само с калмар,как след тяхен корнер правеше спринто на които много хора
могат да завидят.същото беше и срещу аик.връщаше се отзад и после спринт и гол.да исега се връща но го няма спринта
няма сили като че ли.или не иска или му е студено незнам.на мача с литекс топката минаваше покраи него и тои само я гледаше
същото и в лил.може би му доидоха повече дискотеките и на него. и все пак 5.5

+100000
Направо ми прочете мислите

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 окт 2010 14:05

Вижте сега .. много лошо впечатление ми направи Ясен срещу Литекс ..вместо като дадоха на Дарко червен картон да пусне Кривия или Огнянов той не направи смяна ... а чак в 55 минута пусна рожденника Киров,който не става за Левски и чака за другите смени до края на мача .. Незнам защо го взехме този Слори ..след като в един мач не е играл,а уж се води най-скъпия нов играч .

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 28 окт 2010 14:06

Имаме възможността да станем първи в първенството, даже е много реална. Да речем, че ако това ни е главната цел, то се справяме много добре. За Лига Европа ще са ни най-важни мачовете с Лил и Гент, след тях нека кажем добре ли сме играли или не, независимо дали ще се класираме или не. В друга тема писах, че ме притеснява това, че нямаме алтернатива на някои от футболиситите. Просто няма кой да ги замени. Да кажем, че вземем още един холандец на прилично ниво и двама или трима играчи през зимата, добре, ще закърпим положението донякъде. Много ме притеснява това, че откакто се помня отдолу не излиза почти нищо. Говоря за младите играчи от школата, които трябва да се наложат. Да речем така, ние сме Левски и в нашата школа БИ ТРЯБВАЛО да имаме едни от най-добрите млади играчи и освен да бъдат учени на футбол, да имат и характер, да се борят. Второто особено аз не го виждам. Киров например, много лоши оценки съм чел за него, а на мен лично ми се струва единственият от тези по-млади, които гледах наскоро, който става. Височък, но бърз за височината си, техничен, изобщо го харесвам, но и при него се проявява страха. С Литекс нямаше увереността и идеята как ще се пребори, как ще помогне на отбора да спечели. Колкото и качества да има, няма ли я непримиримостта, хъса и безстрашността, просто си остава една фигура, пешка. Тези неща не ги виждам в Балтанов и Огнянов, те също са само пешки. Станчев, поне докато го пускаха да играе, може да правеше грешки, но беше супер борбен, дублираше по фланга и центрираше наистина добре. Та като цяло, добре, в сравнение с миналите години, дори да взехме титла при Кокала, играта ни сега е по-добра. В пъти повече съм доволен от отбора, отколкото обратното, но ме разочароват младите играчи. Не може да имаме отбор от 11 холандци... И последно, чудно ми е как обявени за безперспективни играчи от нашата школа или избягаха по чужбина или се налагат в други отбори от А група. Бандаловски, Ивелин Попов, Мартин Димов, Галин Иванов, Балджийски, Чепилов, Борислав Стойчев, Дюлгеров мисля, че беше наш, играеше в Славия, може и да се лъжа.. Не са само тези. Значи те са безперспективни, а Балтанов е перспективен от 5 години... Та е такива неща ме ядосват, иначе както казах, за отбора в момента оценката е положителна..

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 28 окт 2010 14:06

tco4i написа:
39. гара - тук ще влезна може би в спорове с много от вас,НО моето мнение е че тои върви надолу.да вярно е че вкарва
почти във всеки мач,но като цяло играта му е в низходяща линия.няма ли го дарко на терена и гара го няма.много рядко
вече се бори за топката.спомнете си мача само с калмар,как след тяхен корнер правеше спринто на които много хора
могат да завидят.същото беше и срещу аик.връщаше се отзад и после спринт и гол.да исега се връща но го няма спринта
няма сили като че ли.или не иска или му е студено незнам.на мача с литекс топката минаваше покраи него и тои само я гледаше

+100000

Eма вие очаквате Гарата да пресира и да вкарва по няколко гола всеки мач ли :roll: Умората оказва своето влияние... не можеш да искаш той да тича като кон през целия мач, както го правеше срещу Калмар и АИК. + това Лил и Спортинг не са от класата на шведите ;) Нали ? Е няма футболист в света, който да играе на максимум във всеки мач в цикъл срядя-неделя / четвъртък-неделя ;)

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 28 окт 2010 14:19

Жоржиньо написа:Вижте сега .. много лошо впечатление ми направи Ясен срещу Литекс ..вместо като дадоха на Дарко червен картон да пусне Кривия или Огнянов той не направи смяна ... а чак в 55 минута пусна рожденника Киров,който не става за Левски и чака за другите смени до края на мача .. Незнам защо го взехме този Слори ..след като в един мач не е играл,а уж се води най-скъпия нов играч .

Има си причина Кривия да не бъде пускан, а именно - не може да бъде продаден, или шанса за това е твърде малък. Освен това цигането /Огнянов/ не може да бъде плеймейкър - нито има дисциплина за това, нито характер , нито интелект....

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 окт 2010 14:25

drizhelev написа:
Жоржиньо написа:Вижте сега .. много лошо впечатление ми направи Ясен срещу Литекс ..вместо като дадоха на Дарко червен картон да пусне Кривия или Огнянов той не направи смяна ... а чак в 55 минута пусна рожденника Киров,който не става за Левски и чака за другите смени до края на мача .. Незнам защо го взехме този Слори ..след като в един мач не е играл,а уж се води най-скъпия нов играч .

Има си причина Кривия да не бъде пускан, а именно - не може да бъде продаден, или шанса за това е твърде малък. Освен това цигането /Огнянов/ не може да бъде плеймейкър - нито има дисциплина за това, нито характер , нито интелект....

Еми затова 2рото полувреме изглеждахме жалко,поради тази причина ...не може да се играе без плеймеикър ...;)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 окт 2010 14:26

tco4i написа:

+100000
Забравяте, че Левски не се състои само от Гарра Дембеле. Има и вратар и защитници и дефанзивни халфове, а също и такива които да му подават, а и партньори в атака. Освен това в мача има и противников отбор, а неговите футболисти се стремят да вкарат гол на нас, а не ние на тях. Просто сте пропуснали тези малки подробности.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 28 окт 2010 14:51

Жоржиньо написа:
drizhelev написа:

Еми затова 2рото полувреме изглеждахме жалко,поради тази причина ...не може да се играе без плеймеикър ...;)

Все пак никой не може да съди Батков, че гледа да продаде някой друг футболист, все пак това са главните приходи от които се издържа клуба /изключвам парите от Евротурнирите/. Продажбата на билети и артикули за България е все още никакъв приход, пък и няма изгледи за подобряване на положението. При добра оферта всеки футболист ще хване първия самолет, та ако ще това да е и Рубин Казан.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 окт 2010 15:56

Пак ще го кажа ( в случая напиша ) .... проблема не е в резултатите !
Те са нормални, с оглед на почти изцяло обновения ни отбор ... нормално е, да има загуби на точки след 10-11 кръга.
Има разлика обаче в това, как ги губим тия точки !
Щото, нито Литекс, нито Черноморец ... още по малко пък Сливен, трябва да са мерило за Левски !
Но срещу тези загубихме точки като гости, като не надиграхме игрово нито един от тях ! Без малко да загубим точки и срещу Черно море и Видима, само защото отново гостувахме.
Трябвали да се притесняваме, при всяко гостуване .... дори и на Видима, или Монтана ?
Въпроса е, че така наречените ни конкуренти ( Литекс и Черноморец ) ... не играят НИЩО ... и ние пак не взехме НИЩО срещу тях !
Шампионата отдавна можеше да е решен в полза на Левски, ако не бяха крещящите спортно - технически грешки от треньорския щаб !

Пак питам ....
Ако продължим да се дъним, срещу малко по приличните отбори в България, трябва ли Ясен да продължи да води отбора и през пртолетта ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 окт 2010 16:25

Гейм,

Отговорът ми - твърдо зад Ясен не само за през пролетта ами и за близките 2 години! Само така ще видим истинският резултат от неговата работа. Подкрепихме Мъри, без да има грам опит. Сега същотот трябва да стане и със Ясен!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”