Частична равносметка за представянето на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Levskar_90
Re: Частична равносметка за представянето на Левски
Разликата между нас е, че аз не съм привърженик само на успехите. Айде лека !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Да играеш и да мачкаш топката, баш си е разлика. Кой да я види.
, особено в такъв час
Ще речем майната му. Пилците ще ги броим напролет, ние сме по-особена порода. Да, ама не.

Ще речем майната му. Пилците ще ги броим напролет, ние сме по-особена порода. Да, ама не.
Абе не съм никакъв треньор нито кой знае какъв разбирач,но това,че имаме публика колкото цялото първенстео(средно на мач)доказва-хората се опитват да правят нещо!!!Че и аз имам забележки-то е ясно(БЪЛГАРИН СЪМ-и затова СЪМ ЛЕВСКАР)но на 4ти ГЕРЕНА ПАК НЯМА ДА СПИ<ИСАМО ЛЕВСКИ ЩЕ ЕХТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Момчета, отбор за половин година не се гради. Да се надяваме, че през пролетта ще играм, ако не добре, то поне сносно. Взехме треньор на вратарите (с братът бяхме като без треньор), сега трябва да вземем треньор на защитниците. Да поразклатим по- силно дървото за да окапят гнилите плодове, да вземем силни по дух и жадни за успехи момчета с манталитет на победители и ще светне така дълго чаканата от нас светлинка в края на тунела. Директорът и треньорът ни са все още аджамии в занаята. Не са "играчи". Необходимо е спешно да изхвърлят от съзнанието си селския си манталитет. Трябва да търсят причините за неуспеха вътре в отбора (включително в себе си- неправилна тактика за мача, грешна постройка, асинхрон в определени звена и т. н.), а не да търсят вината в съдиите, терена, противника, времето или пък световната финансова криза и пр. И ако действително привлечем половината от футболистите за които се говори и излезем от групите на ЛЕ, напролет ще пеем друга песен. При всички положения по Великден отбора ще е друг. Имайте малко търпение.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
-
Хора, вярно, че този състав на Левски се гради от 5 месеца.
Но, мисля, че болката на повечето от нас е заради това, че този отбор на Левски ... тези играчи, това треньорско ръководство начело с Ясен, ни показаха ЯСНО, че този Левски, МОЖЕ да играе - агресивно, нападателно и красиво .... при това и да бие, тоест, да има и положителни резултати с такава игра.
Но, като , че ли с магическа пръчка, това изведнъж изчезна !
От месец - месец и нещо, нашите хора буквално се мъчат в мачовете ....
Хайде да си зададем въпроса, през Август и Септември, колко човека бележеха за победите ни ?
А от 1 месец, КОЙ бележи САМО въобще ?
В отговорите на тия два въпроса, се съдържа и проблема ни ...
И следва - следващият въпрос :
Защо от известно време, бележи почти само Гарра-та ?
Когато крилата ти и офанзивните халфове са спрели да бележат, а това прави само "тарана" ти .... значи, имаме проблем !
Незнам .... но много хора забелязаха, че напоследък, играем - "по затворено" ....
Дали това не е отговорът на въпросите, които зададох по горе ?
Проблема не е, че този отбор е нов ( което си е истина ) ... проблема е, че този Левски ни показа, че може, но от известно време, все едно някакъв друг тим е присвоил името Левски и сините екипи ...
Иначе, как мислите, ако не се преодолее този спад, и тази никаква игра която показаваме в момента, да се даде ли шанс на Ясен Петров и за пролетния полусезон ?
Но, мисля, че болката на повечето от нас е заради това, че този отбор на Левски ... тези играчи, това треньорско ръководство начело с Ясен, ни показаха ЯСНО, че този Левски, МОЖЕ да играе - агресивно, нападателно и красиво .... при това и да бие, тоест, да има и положителни резултати с такава игра.
Но, като , че ли с магическа пръчка, това изведнъж изчезна !
От месец - месец и нещо, нашите хора буквално се мъчат в мачовете ....
Хайде да си зададем въпроса, през Август и Септември, колко човека бележеха за победите ни ?
А от 1 месец, КОЙ бележи САМО въобще ?
В отговорите на тия два въпроса, се съдържа и проблема ни ...
И следва - следващият въпрос :
Защо от известно време, бележи почти само Гарра-та ?
Когато крилата ти и офанзивните халфове са спрели да бележат, а това прави само "тарана" ти .... значи, имаме проблем !
Незнам .... но много хора забелязаха, че напоследък, играем - "по затворено" ....
Дали това не е отговорът на въпросите, които зададох по горе ?
Проблема не е, че този отбор е нов ( което си е истина ) ... проблема е, че този Левски ни показа, че може, но от известно време, все едно някакъв друг тим е присвоил името Левски и сините екипи ...
Иначе, как мислите, ако не се преодолее този спад, и тази никаква игра която показаваме в момента, да се даде ли шанс на Ясен Петров и за пролетния полусезон ?
Според мен вимата задължително трябва да се купуват дефанзивни футбоисти и да се молим слори да се разиграе! Състава наитина не е лош, но има още трески за дялане, най-вече на вратарския пост! За мен формата на Дъстли пада заради липсата на конкуренция, няма какво да си говорим който е гледам мача с Калиакра му стана ясно че Шърков не става а и не се напъва, което е най-лошото! Много кофти ще е сега в следващите мачове и без Веско, защото каквото и да си говорим ляв бек нямаме друг. Мисля че това са неща които и Ясен вижда (по-скоро се надявам, аз все още съм резервиран към него) и да се стегант редиците с нови попълнения! Много е важно да спечелим максимални точки до зимата в А група и пролетта да ги смачкаме всички на Герена!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Щом ще се прави частична равносметка, то трябва някаква база за сравнение. Ако е спрямо предните два сезона, то сега сме много по добре, въпреки, че по миналата година взехме титлата. Ако ще правим сравнение с времената на Стоилов, то имаме още да работим. Като цяло може да се каже, че Левски е имал и доста по добри времена, но и доста по лоши. Сегашният отбор се справя относително добре, но трябва още работа.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
А кой модератор ще изтрие поста на Struma?????
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
-
- Контакти:
Абе хора хайде стига толкова!
Когато ЛЕВСКИ изиграе прекрасен мач срещу чужд отбор за ЛЕ и след като победят си мислите, че в първенството няма кой да ни бие. Когато биеме е супер, а когато паднеме заради някой си дай да правиме вече равносметки. Стига толкова!
ЛЕВСКИ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ ШАМПИОН, но никой не е казал, че ще стане само с победи без равенство или загуба. ЛЕВСКИ е най-добрият отбор в А група сега, а на година ще бъде още по-силен!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Когато ЛЕВСКИ изиграе прекрасен мач срещу чужд отбор за ЛЕ и след като победят си мислите, че в първенството няма кой да ни бие. Когато биеме е супер, а когато паднеме заради някой си дай да правиме вече равносметки. Стига толкова!
ЛЕВСКИ ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ ШАМПИОН, но никой не е казал, че ще стане само с победи без равенство или загуба. ЛЕВСКИ е най-добрият отбор в А група сега, а на година ще бъде още по-силен!
САМО ЛЕВСКИ!!!

Без да влизам във задълбочени анализи ,силно впечатление ми прави че Веско Минев е най-големия катализатор в сегашния отбор на Левски.А именно-когато след мач може обективно да се каже че поне 7 играча са изпъквали пред неговата игра значи Левски е добре и отбора играе добе.Така беше в мачовете които изиграхме добре.И обратно когато Веско
е играл горе долу добре спрямо другите значи другите са били трагични.Това е така най-вероятно защото той винаги играе на предела на възмопжностите си а те ( възможностите му ) са прекалено малки за Левски.
Та в едно изречение:До като футболист като Веско Минев се води за един от най-стабилните или най-добрите в Левски,няма как в Левски да вървят нещата.

Та в едно изречение:До като футболист като Веско Минев се води за един от най-стабилните или най-добрите в Левски,няма как в Левски да вървят нещата.