Мнениеот 4akala » 28 окт 2010 00:04
Подкрепям казаното от автора на статията.Едно от нещата,които лично и на мен най-много ми правят впечатление е ,че се затваряме прекалено много в някой мачове.Може би това е тактическо указание на Я.Петров и по принцип има логика в това,защото и тримата ни офанзивни играчи Дембеле,Жо и Младенов са много бързи и този начин на игра дава предпоставки за добри контраатаки.Лично на мен най-ми харесва когато играем преса по целият терен и държим контрола над топката.Но тук идва еднин много важен фактор,не само Левски,а и всички български отбори не са готови за цикъл на игра Сряда-Събота(Четвъртък-Неделя).Трябва спешно да се променят някои методи във физическата потготовка в отбора,за да можем едновременно да сме на ниво у нас и в Европа.Истинското лице на отбора,както и Гонзо каза,ще го видим Пролетния полусезон,все пак този отбор беше направен в движение и когато направят всички заедно една цяла потготовка резултатите като игра ще бъдат много по-добри.Мисля,че с 2-3 най-много 4 нови попълнения отборът ще е съвсем друг и ще има реална конкуренция за всички постове,защото сега такава почти няма.Най ме е яд за Шаки,който е много добър защитник,национал на Мароко и е на много по-високо ниво отколкото Д.Милиев и Иво Иванов,но и той реши да тръгне по пътя на Рабех(един от най-качествените чужденци играли в България),а без дисциплина в отбора няма как да вървят нещата.Очаквам много от Андвеле Слори,играч който съм наблюдавал много пъти,когато играеше за Фейнорд и даваха Ердевизе по Ринг.Много класен играч,но липсата на мачове за голям период от време(мисля от март месец) му пречи да си върне старата форма.Сигурен съм,че след зимната пауза и една потготовка без контузии ще го видим в истинската му светлина.Дано секнат и честите контузии на част от основните ни играчи,защото реално Левски не е направил някаква последователна серия от мачове с един и същ състав.Или Гаджев ще се контузи,или Йовов,или Тсевски или Жоазиньо,за това и те редуват силни и слаби мачове.
Само Левски!!!
И преди и сега,ЛЕВСКИ значи СВОБОДА!!!