Частична равносметка за представянето на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Частична равносметка

Мнениеот Santiago Munezz » 27 окт 2010 22:49

todorovepodloga написа:Петков - слаб
Дъстли - губи форма
Иванов - слаб
Милиев - слаб
Минев - ренде
Гаджев - ще уцели ли вратата?
Грийн - много добре
Жо - 1 път добре 1 път зле
Тасевски - отлично
Младенов - слаб
Гара - отлично

тва ни е отбора.

Ти си уникален анализатор,можеби пък си новия Жозе Моуриньо
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
santiliana

Re: Частична равносметка за представянето на Левски

Мнениеот santiliana » 27 окт 2010 23:09

Едно пояснение за някои "крайно неприемащи различни мнения": Темата я пускам за някакъв анализ към настоящият момент, без да говорим кой е крив и кой- прав. Нали това е идеята- като се изиграят достатъчно количество мачове (а това е вече факт) да се "тегли чертата" и да се види кое е добро и кое е за "ремонт" в тренировки и в селекция през зимата. Опитайте се да разсъждавате спокойно и без излишни емоции- та нали все пак всички сме от един отбор и милеем за неговото добро...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 27 окт 2010 23:14

prav e avtora za jalost.. v lovech sled 80ta min igrahme za 1-1 i zaslujeno zagubihme. sydiqta beshe tragichen ne po poruchka, a poradi nekadyrnost, prosto e slab i strahliv

no ljubo penev pusna napadatel (sv. todorov), a qsen stiskashe palci macha da svyrshi 1-1. razlikata s minalata godina e naj-ve4e golovata mashina Gara Dembele.
naj golemiq ni problem osven rehavata zashtita e che trimata igrachi s tehnika i pogled v sredata na terena tasevski, alex i jovov sa permanentno kontuzeni ... bez tehnite pasove garata ne e efektiven. greene me iznenada priqtno naposledak, gadjev zatyna v posredstvenost no i dvamata ne sa po izvejdashtite podavaniq

zamine li si dembele za "qsen"shte nastanat mrachni dni :?
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 28 окт 2010 00:22, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 27 окт 2010 23:15

абе не знам кво смятате но никога от подуене не е успявал никой след като мине след Калотино...сега има някакви предпоставки ,но докато тара ви е шеф ,по вероятно е да заваршвате 3-3 или 4-4 заради добър коефицент...лошото е че и ние и др отбори прихванахме тази далавера от вас и сега сме мнооого зле :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 окт 2010 23:18

Предлагам да се пише на български(правилен),щото някои пишат по-зле от Гугъл транслатора.Като по-горния.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

totti77
Контакти:

Мнениеот totti77 » 27 окт 2010 23:47

"но никога от подуене не е успявал никой след като мине след Калотино"

какво значи това изречение ?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 окт 2010 23:55

totti77 написа:"но никога от подуене не е успявал никой след като мине след Калотино"

какво значи това изречение ?

Дай един гаща плява да ядеш нашто магаре!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 28 окт 2010 00:04

Подкрепям казаното от автора на статията.Едно от нещата,които лично и на мен най-много ми правят впечатление е ,че се затваряме прекалено много в някой мачове.Може би това е тактическо указание на Я.Петров и по принцип има логика в това,защото и тримата ни офанзивни играчи Дембеле,Жо и Младенов са много бързи и този начин на игра дава предпоставки за добри контраатаки.Лично на мен най-ми харесва когато играем преса по целият терен и държим контрола над топката.Но тук идва еднин много важен фактор,не само Левски,а и всички български отбори не са готови за цикъл на игра Сряда-Събота(Четвъртък-Неделя).Трябва спешно да се променят някои методи във физическата потготовка в отбора,за да можем едновременно да сме на ниво у нас и в Европа.Истинското лице на отбора,както и Гонзо каза,ще го видим Пролетния полусезон,все пак този отбор беше направен в движение и когато направят всички заедно една цяла потготовка резултатите като игра ще бъдат много по-добри.Мисля,че с 2-3 най-много 4 нови попълнения отборът ще е съвсем друг и ще има реална конкуренция за всички постове,защото сега такава почти няма.Най ме е яд за Шаки,който е много добър защитник,национал на Мароко и е на много по-високо ниво отколкото Д.Милиев и Иво Иванов,но и той реши да тръгне по пътя на Рабех(един от най-качествените чужденци играли в България),а без дисциплина в отбора няма как да вървят нещата.Очаквам много от Андвеле Слори,играч който съм наблюдавал много пъти,когато играеше за Фейнорд и даваха Ердевизе по Ринг.Много класен играч,но липсата на мачове за голям период от време(мисля от март месец) му пречи да си върне старата форма.Сигурен съм,че след зимната пауза и една потготовка без контузии ще го видим в истинската му светлина.Дано секнат и честите контузии на част от основните ни играчи,защото реално Левски не е направил някаква последователна серия от мачове с един и същ състав.Или Гаджев ще се контузи,или Йовов,или Тсевски или Жоазиньо,за това и те редуват силни и слаби мачове.
Само Левски!!!

И преди и сега,ЛЕВСКИ значи СВОБОДА!!!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 28 окт 2010 01:00

След мача в Ловеч, някои постове ми потвърдиха някои лоши впечатления и реших да ги споделя.
Значи има някои фенове, които се пишат големите левскари и при първия неуспех се започва голямото плюене до 9-то коляно. Изведнъж всеки, който са възхвалявали става некадърник, почва се с искането за смяна на треньор, играчи, спортнотехнически директор, президент и т.н.
Такива фенчета без да се обиждат, за мен са псевдофенчета и фенчета на успехите. Те ще са доволни при 30 победи в А група, Купа на България и минимум финал във ЛЕ...
Представям си, ако Левски случайно е във В група, интересно ми е дали ще са фенове още на Левски, защото за един истински фен е важен отбор-а, за пример давам Ботев Пловдив, които фенове и във В група поддържат отбора си на 100%.

За това призовавам истинските левскари да не мрънкат като госпожички, а да подкрепят отбора, независимо от резултатите !

Само Левски !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 28 окт 2010 01:37

Levskar_90 написа:След мача в Ловеч, някои постове ми потвърдиха някои лоши впечатления и реших да ги споделя.
Значи има някои фенове, които се пишат големите левскари и при първия неуспех се започва голямото плюене до 9-то коляно. Изведнъж всеки, който са възхвалявали става некадърник, почва се с искането за смяна на треньор, играчи, спортнотехнически директор, президент и т.н.
Такива фенчета без да се обиждат, за мен са псевдофенчета и фенчета на успехите. Те ще са доволни при 30 победи в А група, Купа на България и минимум финал във ЛЕ...
Представям си, ако Левски случайно е във В група, интересно ми е дали ще са фенове още на Левски, защото за един истински фен е важен отбор-а, за пример давам Ботев Пловдив, които фенове и във В група поддържат отбора си на 100%.

За това призовавам истинските левскари да не мрънкат като госпожички, а да подкрепят отбора, независимо от резултатите !

Само Левски !

Много умно, как не съм се сетил досега. Повечето от любимците ми да тормозят топката и аз да съм горд с това. Иначе не съм "истински" левскар. А де.
А защо постоянно на и под път ръководството и особено собстнвеника все тръбят, че едничката ни цел през годините е единствено и само първото място. Нещо пак не вдявам. Хем да сме първи, хем да сме като Ботев / нищо злорадно към отбора/.
П.П. Никога не съм се смятал за "фенче". Харесвам една българска дума - привъженик. А такъв съм много отколе.
Само Левски и никой друг :!:

Върни се в “Левски”