Председателите на НФК- платени провокатори!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Председателите на НФК- платени провокатори!!!

Мнениеот santiliana » 25 окт 2010 12:42

От доста време се говореше, че председателите на различните НФК на по-големите отбори в България са на "заплата" към съответните ръководства на ФК. Но снощи останах като гръмнат, гледайки предаването на Крум по Канал 3, в което Калоян Стоянов каза истинската сума, която всеки божи месец взима лицето Д. Ангелов. 3 000 лв. Даже спомена, че сумата е стигала и 15 бона... И същият този голям цесекар Дучето има наглостта през всичките тези години да се бие в гърдите, че е един обикновен гражданин на тази страна, при това- БЕЗРАБОТЕН?!?
Питам аз:
Къде са истинските привърженици на червения отбор, които събират левчета, за да си купят билет и да подкрепят любимците си? И не трябва ли в края на краищата някой, в т. ч. и ДЪРЖАВАТА, да потърси сметка на въпросния господин за укриване на доходи, респективно- неплащане на данъци...
Същото беше положението и при синия лагер...Само си припомнете времето, когато Боримиров беше спортно- технически директор и една от фракциите в Сектор Б правеше куп глупости, поради простата причина, че Баждеков им беше спрял "хранилката"...
Е, това за мен не са истинските привърженици на ЦСКА, ЛЕВСКИ или който и да е футболен отбор.
Напротив, това са най- големите врагове на отборите, защото те манипулират мнението на младите, особено възрастовата граница 12-20 годишните, и при дадено стечение на обстоятелствата се превръщат в наистина опасна, даже престъпна група. Която чрез създаване на безредици и нарушаване на обществения ред и спокойствието на хората, цели да постигне това, за което им е казал въпросния "ТАРТОР НА АГИТКА".
И затова хората по трибуните стават все по- малко, защото на всички им е ясно, че именно тези, които би трябвало да ги обединяват в общата обич към дадения отбор, ги ИЗПОЛЗВАТ и се ЗАБОГАТЯВАТ на гърба им и на техните идеали за "червена", "синя", "оранжева" и т.н. любов.
Погледнете само снимките от рождения ден на Дучето и вижте какви пури пуши.
Та един безработен човек, без сериозни доходи, може ли да си позволи изобщо такова удоволствие?! Това е само един елементарен пример. Ами организирането на редица екскурзии в Европа и т.н.
Чудно ми е, докога ДЪРЖАВАТА ще се прави на сляпа за такива "съвременни и легализирани рекетьори"?!?
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

ivaylo70
Контакти:

Re: Председателите на НФК- платени провокатори!!!

Мнениеот ivaylo70 » 25 окт 2010 13:10

santiliana написа:От доста време се говореше, че председателите на различните НФК на по-големите отбори в България са на "заплата" към съответните ръководства на ФК. Но снощи останах като гръмнат, гледайки предаването на Крум по Канал 3, в което Калоян Стоянов каза истинската сума, която всеки божи месец взима лицето Д. Ангелов. 3 000 лв. Даже спомена, че сумата е стигала и 15 бона... И същият този голям цесекар Дучето има наглостта през всичките тези години да се бие в гърдите, че е един обикновен гражданин на тази страна, при това- БЕЗРАБОТЕН?!?
Питам аз:
Къде са истинските привърженици на червения отбор, които събират левчета, за да си купят билет и да подкрепят любимците си? И не трябва ли в края на краищата някой, в т. ч. и ДЪРЖАВАТА, да потърси сметка на въпросния господин за укриване на доходи, респективно- неплащане на данъци...
Същото беше положението и при синия лагер...Само си припомнете времето, когато Боримиров беше спортно- технически директор и една от фракциите в Сектор Б правеше куп глупости, поради простата причина, че Баждеков им беше спрял "хранилката"...
Е, това за мен не са истинските привърженици на ЦСКА, ЛЕВСКИ или който и да е футболен отбор.
Напротив, това са най- големите врагове на отборите, защото те манипулират мнението на младите, особено възрастовата граница 12-20 годишните, и при дадено стечение на обстоятелствата се превръщат в наистина опасна, даже престъпна група. Която чрез създаване на безредици и нарушаване на обществения ред и спокойствието на хората, цели да постигне това, за което им е казал въпросния "ТАРТОР НА АГИТКА".
И затова хората по трибуните стават все по- малко, защото на всички им е ясно, че именно тези, които би трябвало да ги обединяват в общата обич към дадения отбор, ги ИЗПОЛЗВАТ и се ЗАБОГАТЯВАТ на гърба им и на техните идеали за "червена", "синя", "оранжева" и т.н. любов.
Погледнете само снимките от рождения ден на Дучето и вижте какви пури пуши.
Та един безработен човек, без сериозни доходи, може ли да си позволи изобщо такова удоволствие?! Това е само един елементарен пример. Ами организирането на редица екскурзии в Европа и т.н.
Чудно ми е, докога ДЪРЖАВАТА ще се прави на сляпа за такива "съвременни и легализирани рекетьори"?!?
+1 Абсолютно подкрепямказаното от колегата! Какви са тези фенклубове, фракции и какви ли не още глупости? Питам аз, да не би Гугутката или Златин Тепсиев да са по- големи левскари от мен и как се измерва това, ако е така? Да не говорим за онзи Мишо( помните ли го? Дето продаде билети на Дучето за един мач на Герена между Левски и Цска, а те бяха предвидени за фенове на Левски и му бяха дадени да ги разпространи сред сините фенове и после да отчете парите в клуба, но той ги продаде на Дучето на по висока цена за да изкара някой лев за себе си и по този начин предаде Левски) Едно време нямаше фен клубове и нямаше разни тикви, които са на хранилка в клуба и всичко беше на ред, всички бяхме привърженици на отборите, които обичаме и се ходеше спокойно на мач. Всеки можеше да си купи билет от касите на стадиона и нямаше приевилигировани, които са повече фенове от другите!

farin01
Контакти:

Мнениеот farin01 » 25 окт 2010 13:19

Изцяло съм съгласен с двама ви, точно така е както го казвате,но за жалост повечето медии да не кажа всичките под понятието фенове имат впредвид тези хулигани който са в агитките на отборите,което според мен не е правилно защото за мен лично тяхното държание ми е обидно и не го одобрявам за мен то не е фенско а просташко

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 25 окт 2010 13:22

Страхотна тема!
Да добавя и моят опит.
Преди 10-15 години нямаше "фен" клубове и все още средната посещаемост беше над 10 хиляди!!! Тогава започнаха да се навъждат все повече и кой от кой по "национален" и "официален" фен клуб! Някакси се обвърза тяхното израстване с намаляването на хората! Но модата бе такава и аз и моите приятели с удоволствие бяхме "членове" имахме си документ че сме ЛЕВСКАРИ?!?!?!? срещу обещанието за евтини екскурзии (някои наистина бяха) и страхотни хореографии! С теченеие на времето и опознаване на доста от тарторите разбрах че това си чиста далавера и нищо повече!!! Започнаха едни луди изписвания на фенски материали - найлонови флагчета по 3 (ТРИ) лева парчето и т.н. от тогава се зарекох че никога повече няма да дам и лев на някой за да ми "Удостовери" клубната принадлежност! Тези здружения трябва да бъдет пределно прозрачни, да се провеждат отчетно изборни събрания и т.н. и т.н. но.... за това аз си удостоверявам всичко с билети! Само ЛЕВСКИ!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2010 14:15

Не знам дали Владимиров е "платен",ама чак пък провокатор...

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 25 окт 2010 14:43

Ама лесно става работата.Всякакви фракции и фен клубове ...си избират по един "тартор" тези тартори се събират и избират "мастър майнд" и така.След това по един счетоводител и да се знае всичко къде и как отива...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 окт 2010 15:40

Що се правите на прости бре!!!При чорбарите командват дъртите,там е комунизъм бре,няма фракции дето да се доказват в името на сектора.Там командват хора а не фракция.Начело е Дучето после Луканката,Главата,сина на Дучето и оня от Самоков!!!Тия командорат там и после разни там 14ки,Торсиди,Люлинци,Горди и не знам кви Банди от Север и от провинцията!!!
При нас е ясно,начело е група,а не човек!!!При нас са София Запад после Ултра Варна,South Division и тогава другите от НКП,Синя Хунта,LSL,HD Boys и от провинцията Асеновград,Torcida Kuystendil,Varna Crew и хуните от Перник.Гугутката няма ама никва роля и власт в сектор Б той е само за пред камерата!!При нас групировките се борят за място и водеща роля а при чорбарите си е едно и също от 15 години вече.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 25 окт 2010 17:55

И преди доста години имаше организиране на привържениците във клубове. Вече стана дума - през 1970 станах член на клуб "Приятели на спорта". Символечен членски внос. Привилегия - ако отидеш на мач на Левски - имаш билет със символично намаление. Дотук всичко е нормално. Но след "нежната революция" в Бг, се зароиха фенклубовете. По западан тертип. Нищо лошо и дотук. Но когато президенти на ФКлубове станаха "бизнесмените", нещата тотално се опорочиха. Почна се борба кой да води бащина дружина, кой да папне от софрата. И така, докато ескалира и се стигна до вчера в Перник.
П.П. В нормална държава, при нормални отношения, може да има т.н. фенклубове. Защото съгласете се, не всеки има финансовите възможности да ходи и по Европа с отбора си и да си плаща на 100 % масрафа. Естествено е, че трябва да има организиран превоз / билет и др. разходи/за сметка на съответния клуб. Но... с надежда да се случи все някой ден.
Защото заради едната фенска любов, няма как да стане.

Потребителски аватар
stoichokrasi
Контакти:

Мнениеот stoichokrasi » 26 окт 2010 00:33

Я си припомнете мача ЛЕВСКИ-Сиони,бомби,до полуда! Защо??? Батков им беше спрял кранчето на тия който сега го псуват,и те го предупредиха че ЛЕВСКИ(за който уж милеят) ще изхвърчи от ШЛ,и съответно Батков им плати за да пестанат,и продължава да им плаща,а те се правят че го мразят Нито мразят Батков,нито обичат ЛЕВСКИ,а си докарват добри пари...! Знаете ли на кой е кетъринга на Герена,а кой взима парите за стюарди (който да бият несъгласните с мисленето на Запада) ??? Преди 1995 си пълнехме стадионите навсякъде и винаги сме били повече от чорбата без значение на кой стадион,и то без организация,но бяхме ЛЕВСКАРИ! Ибез фен-клубове ще се оправим,поне няма да има кой да бие хората че не са направили място на западняците да влезнат с предимство на стадиона(последния мач с чорбата пребиха 10-на човека пред входовете,Левскари) Само ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”