Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.

Мнениеот parvanoff » 05 окт 2010 19:53

Свободен, съжалявам за мнението ти, че тази победа била извоювана с доста късмет... Да, можеше да определиш епитети като характер и т.н., но не би... Уж беше реалист, пък внезапно отиде на другата крайност-не омаловажавай това, което все пак беше постигнато с доста труд, а аз мисля, че ако имахме късмет резултатът можеше да е не 3-2, а поне 4-1... Мое мнение...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
stilfi
Контакти:

Мнениеот stilfi » 14 окт 2010 16:12

най-важно е да си вземат поуки от всички грешки които допуснаха,и поне половината от тях да изчистят ще е голям напредък.
преди да се надсмееш над другите помисли за себе си.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 20 окт 2010 12:48

parvanoff написа:Свободен, съжалявам за мнението ти, че тази победа била извоювана с доста късмет... Да, можеше да определиш епитети като характер и т.н., но не би... Уж беше реалист, пък внезапно отиде на другата крайност-не омаловажавай това, което все пак беше постигнато с доста труд, а аз мисля, че ако имахме късмет резултатът можеше да е не 3-2, а поне 4-1... Мое мнение...
Ако имахме късмет можеше и повече от 4:1. Но, ако нямахме, а те имаха би и станало 3:6. С късмет или не, когато бием в Европа отбор от този тип съм луд от радост. Така не се радвам дори когато бием чорбата, което често се случва.Но когато отминат емоциите, тогава де премислят по трезво нещата. И след такъв размисъл се вижда, че сме още далече и има много да работим. Не казвам, че е лошо да излезем от групите. Напротив, добре е, но цел номер едно си остава титлата. А борбата за нея тепърва предстои.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 окт 2010 17:41

Посмъртно резултатът не можеше да стане 3-6! ;) Ще видим къде сме утре. ;) Иначе за другото си прав-всъщност мисълта ми бе да не омаловажаваме и постиженията, което не значи, че трябва да летим в облаците. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 21 окт 2010 11:59

parvanoff написа:Посмъртно резултатът не можеше да стане 3-6! ;) Ще видим къде сме утре. ;) Иначе за другото си прав-всъщност мисълта ми бе да не омаловажаваме и постиженията, което не значи, че трябва да летим в облаците. ;)
Вярно е, че не можеше да има такъв резултат 3:6. Казах го на шега.Но както спечелихме, така можеше да завършим на равно или да загубим. Довечера може и да загубиме, но не бива да правим от това трагедия. Дори и при дагуба все още ще имаме шансове за излизане от групата. Но и да излезем и да не излезем, приоритетите ни са други за сега. Но независимо от резултата, ще се радвам, ако довечера Левски покаже добра игра, различна от тази със Спортинг.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 окт 2010 11:34

След снощния мач се видя, че това което съм написал пускайки темата има резон. Едно изкуствено отброче от провинцията с един файтон публика ни среща три дни след тежък мач в Европа и без да ни надиграе успява да ни бие с много късмет. И вече са с равни точки, та дори се водят първи. Ние имаме още мачове в Европа и всички отбори ще се раздават до край срещу нас, срещу Литекс едва ли ще се напрягат толкова. Едно е да биеш Левски, съвсем друго Литкс.А ще дойдат и контузии, картони. В никакъв случай не трябва да изпускаме измисленото отборче на олигарха Ганчев до титлата. Левски трябва да е шампион.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 окт 2010 11:55

С какво отборът на Левски е по-естествен от този на Литекс, че да ми казваш, че сме паднали от "изкуствен" отбор?
СВОБОДЕН и всички подобни фенове - моля ви, спрете с простотиите. Осъзнайте се и не стигайте постоянно от "Осана" до "Разпни Го". Така далеч не се стига.
Последна промяна от ehh на 26 окт 2010 15:01, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 окт 2010 12:58

ehh написа:С какво отборът на Левски е по-естествен от този на Литекс, че да ми казваш, че сме паднали от "изкуствен" отбор?
СВОБОДЕН и всички подобни фенове - моля ви, спрете с простотийте. Осъзнайте се и не стигайте постоянно от "Осана" до "Разпни Го". Така далеч не се стига.
И какво е естественото на Литекс? Естествен беше когато се казваше Осъм и играеше там, където му се простираше нивото. Ловеч няма традиции за голям футбол. Не се създават просто така. Вече петнадесет години от както Ганчев ги издигна и са в челото на класирането, играят в Европа, а не могатда съберат един файтон публика. Ако срещу Жилина имаше публика като на Герена, можеха да вземат аванс и да ги елиминират, въпреки че онези бяха по силни. И Левски има издънки и първенството и в турнирите, но е от друг ранг. Поне за България. За това и равните точки нищо не доказват. Аз например знам, че за България Левски е голям отбор, но на мен ми се иска да бъде като Барса, Реал, Ман Ю, Интер, Милан, Байерн. Иска ми се, но знам, че не е възможно, защото във футбола има реалности. За това и в Ловеч трябва да свикнат, че няма да имат отбор от ранга на Левски или ЦСКА.

Reckless

Мнениеот Reckless » 29 окт 2010 05:42

СВОБОДЕН написа:
ehh написа:С какво отборът на Левски е по-естествен от този на Литекс, че да ми казваш, че сме паднали от "изкуствен" отбор?
СВОБОДЕН и всички подобни фенове - моля ви, спрете с простотийте. Осъзнайте се и не стигайте постоянно от "Осана" до "Разпни Го". Така далеч не се стига.
И какво е естественото на Литекс? Естествен беше когато се казваше Осъм и играеше там, където му се простираше нивото. Ловеч няма традиции за голям футбол. Не се създават просто така. Вече петнадесет години от както Ганчев ги издигна и са в челото на класирането, играят в Европа, а не могатда съберат един файтон публика. Ако срещу Жилина имаше публика като на Герена, можеха да вземат аванс и да ги елиминират, въпреки че онези бяха по силни. И Левски има издънки и първенството и в турнирите, но е от друг ранг. Поне за България. За това и равните точки нищо не доказват. Аз например знам, че за България Левски е голям отбор, но на мен ми се иска да бъде като Барса, Реал, Ман Ю, Интер, Милан, Байерн. Иска ми се, но знам, че не е възможно, защото във футбола има реалности. За това и в Ловеч трябва да свикнат, че няма да имат отбор от ранга на Левски или ЦСКА.

Това кой го казва ?

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 29 окт 2010 11:40

СВОБОДЕН написа:

+11111 E тва е истината
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Върни се в “Левски”