Обичам Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ceckaaaaa96
Контакти:

Re: Сега разбирам,колко много те обичам!

Мнениеот ceckaaaaa96 » 05 окт 2010 20:18

СВОБОДЕН написа:
ceckaaaaa96 написа:Хах,благодаря на хората,които ме подкрепят,а на останалите ще кажа просто "Убий глупака с мълчание" И ако искате да знаете не съм фенка на ЛЕВСКИ от тази година...гледам мачовете на ЛЕВСКИ редовно (не съм пропускала нито един,без контролите) но това ми беше първият мач наживо и чувството беше невероятно! Надявам се един ден да стъпя в най-святото място за един левскар - стадион "Георги Аспарухов" ... Мислете си каквото искате...не ми пука,единственото нещо за което ми пука е ЛЕВСКИ!!!
Голямо Браво!

:) :) :) Живи и здрави колега!
Не вярвай ти на тез лъжи,не вярвай ти и запомни,че син си на велик народ,не си роден да бъдеш роб!
http://vbox7.com/play:0e857896

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 05 окт 2010 20:41

ceckaaaaa96 написа:Здравейте! Казвам се Цветана и съм от едно градче близо до град Сливен. Вчера за първи път отидох на мач на ЛЕВСКИ. Нямате си представа как се почувствах,когато видях тези стотици хора с грейнали лица и сини шалчета да пеят песните за любимия отбор. Още щом стъпих на стадиона разбрах,че това ще е моят живот от тук нататък! За мен няма по-важно нещо от ЛЕВСКИ. Може би много хора,които четат това сега си казват "Тая е луда,как може толкова много да обича един отбор" е за тези хора ще кажа-Ами може! Всеки човек има интереси,всеки човек върви и се стреми към нещо,е аз избрах да вървя по синята пътека заедно със сините си братя и никога няма да съжалявам за този избор! Не можеш да заповядваш на сърцето,то само избира кой да обича,а моето сърце тупти за ЛЕВСКИ и ще тупти,докато не спре завинаги!Няма по-чиста и по-свята любов от тази към Левски! Няма по-хубаво нещо от това да чуеш ревът на стотиците левскари дошли без страх да подкрепят своя отбор! Сега разбрах,колко много те обичам!

Адмирации и едно голямо браво за това мнение. Дано има повече фенки като теб, които да обичат по този начин любимия си отбор. Повярвай ми, обичам по същия начин ЛЕВСКИ - МОЯТ ОТБОР.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 06 окт 2010 09:33

petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.

Нещо не се вързват нещата, май. Аз като живях до клуба на бкп, да не станах комунист. А подписът ти е авторски, погледни се в огледалото отдолу догоре.

До ceckaaaaa96 : Браво на момичето, живей с обичта си и подкрепяй избора на сърцето си!

Потребителски аватар
ReaktoR
Контакти:

Мнениеот ReaktoR » 06 окт 2010 15:20

Аз те разбирам напулно и знам какво си изпитала! Моят първи мач на живо беше този срещу Оксер. И от тогава сам на стадиона почти всеки път. Ела някой път в София и иди на Герена за да разбереш точно какво представлява Левски. Поздрави!!!

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 06 окт 2010 16:25

ceckaaaaa96 написа:Една от мечтите ми вече се сбъдна,имам още много! Продължавам а мечтая... ;)

Щом влагаш енергията си в това да обичаш, няма лошо, даже обратното. А щом е за Левски е не хубаво, а страхотно :mrgreen:

Някои от нещата, които си написала, обаче, ме притесняват.
За мен няма по-важно нещо от ЛЕВСКИ.

Това не може да го мислиш серсиозно?

Сега си в една възраст дето нещата са леко объркани 8-) Бях с 1 година по-голям от тебе, когато ми минаваха подобни мисли и ситуацията беше доооста сложна.

Иначе и аз много добре си спомням, когато бях на 5 мисля, как Левски гостува в Търново на Етър и това ми беше първи мач на синия отбор.

Помня и първия ми мач на Герена- пролетната ваканция на сезон 1999/2000 играхме с ЦСКА за купата и ги бихме 3:1.

Professore

Мнениеот Professore » 06 окт 2010 18:19

Синият Болярин написа:
ceckaaaaa96 написа:Една от мечтите ми вече се сбъдна,имам още много! Продължавам а мечтая... ;)

Щом влагаш енергията си в това да обичаш, няма лошо, даже обратното. А щом е за Левски е не хубаво, а страхотно :mrgreen:

Някои от нещата, които си написала, обаче, ме притесняват.
За мен няма по-важно нещо от ЛЕВСКИ.

Това не може да го мислиш серсиозно?

Сега си в една възраст дето нещата са леко объркани 8-) Бях с 1 година по-голям от тебе, когато ми минаваха подобни мисли и ситуацията беше доооста сложна.

Иначе и аз много добре си спомням, когато бях на 5 мисля, как Левски гостува в Търново на Етър и това ми беше първи мач на синия отбор.

Помня и първия ми мач на Герена- пролетната ваканция на сезон 1999/2000 играхме с ЦСКА за купата и ги бихме 3:1.

М/у другото тоя резултат още виси на пощенската станция в квартала :lol: :lol: :lol:

Professore

Мнениеот Professore » 06 окт 2010 18:24

ceckaaaaa96 написа:
Professore написа:
petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.

Извини се на момичето!!!Всеки има право да подкрепя,който си отбор иска,ако ще да е от Нова Зеландия,никой няма право да вика,кой отбор трябва да се харесва,дали местния,дали някой друг...Такива простаци като теб ги има навсякъде,за жалост глупоста ходи по-хората!

ПП:Цвети(ако мога така да те наричам),не му обръщай внимание на тоя лумпен,всеки има право който си иска отбор да подкрепя.И аз ти пожелавам същото като колегата UltraBlue,а именно:
-Да дойдеш в София на някой евро мач,стадиона да е пълен и да се пука по шевовете,за да усетиш истинската атмосфера!А като имаш възможност и желание,идвай и на другите мачове!Хайде със здраве! ;)

А аз и не смятам да му обръщам внимание! Хич не ми пука за такива "хора" и сърбомани като него! Гледам си отбора и феновете и за другото не ми пука1 Здраве да е... Успехи колега и лека вечер ти пожелавам...айде със здраве! :)

Ами съвсем така си е колежке,не трябва да се влиаем от никой,трябва да си имаме собствено мнение,както ти в случая.Кефиш ме най-малкото заради това,че си отстояваш мнението има малко такива хора,лично аз не познавам много,а ми се иска защото си мисля,че са на изчезване :(
Но както и да е,чакаме те на Герена,да пишеш като идваш! ;) Аз съм почти всеки мач там,понякога немога щото шефа ми се навърта в работата и е трудно да се измъкна. :lol:

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 06 окт 2010 19:28

petrof написа:Я па тоя... Какви глупости говориш... Сърбоман, родоотстъпник... :shock: И как стигна до тоя извод? Егати простотиите...

Много ми е интересно как отговори само на моята нападка и коментар, а не и на останалите? Пиша, че си Сърбоман, защото аватара ти е е сръбски турбо-фолк, или както се казваше, изпълнител, а не както си отбелязал тима на Миньор или пък пейзаж от Перник, за които толкоз радееш. А защо си родоотсътпник, ами защото по същата аналогия с този певач, смятам че предпочиташ всичко сръбско и продължавайки мисълта за Шаулич, то включвам: плескавицата, омразата на сърбите към всичко живо, Партизан (или може би бъркам - Звезда)...
Ще кажа, че с предния си коментар бях доста рязък и тъй като нямам емпичен материал за да те съдя, а просто те прецених по изказването ти и, разбира се, снимката ти, то може и да не съм съвсем прав. От друга страна нямам никакви угризения поради факта, че си оставил такъв коментар за всички онез хора, които са толкоз голени "нещо си" щом не подкрепят отбора от техния град. Фактът, че така абсолютизира една огромна част от родното общество, а и от цялото човечество ми даде правото да те оценя по този начин: не струваш и си сърбоман, а родоотстъпник, защото обиди своите сънародници с безумната ти сентенция.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Върни се в “Левски”