Обичам Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Сега разбирам,колко много те обичам!

Мнениеот bigbonusprize » 05 окт 2010 17:25

Браво Цеци. Само Левски и продължавай в същия дух!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 05 окт 2010 17:28

ceckaaaaa96 написа:Здравейте! Казвам се Цветана и съм от едно градче близо до град Сливен. Вчера за първи път отидох на мач на ЛЕВСКИ. Нямате си представа как се почувствах,когато видях тези стотици хора с грейнали лица и сини шалчета да пеят песните за любимия отбор. Още щом стъпих на стадиона разбрах,че това ще е моят живот от тук нататък! За мен няма по-важно нещо от ЛЕВСКИ. Може би много хора,които четат това сега си казват "Тая е луда,как може толкова много да обича един отбор" е за тези хора ще кажа-Ами може! Всеки човек има интереси,всеки човек върви и се стреми към нещо,е аз избрах да вървя по синята пътека заедно със сините си братя и никога няма да съжалявам за този избор! Не можеш да заповядваш на сърцето,то само избира кой да обича,а моето сърце тупти за ЛЕВСКИ и ще тупти,докато не спре завинаги!Няма по-чиста и по-свята любов от тази към Левски! Няма по-хубаво нещо от това да чуеш ревът на стотиците левскари дошли без страх да подкрепят своя отбор! Сега разбрах,колко много те обичам!

Вальо Грънчаров,не се прави на сливенска девойка-разкрит сииииии :) :) :)

Owl
Контакти:

Мнениеот Owl » 05 окт 2010 17:44

ceckaaaaa96 написа:Здравейте! Казвам се Цветана и съм от едно градче близо до град Сливен. Вчера за първи път отидох на мач на ЛЕВСКИ. Нямате си представа как се почувствах,когато видях тези стотици хора с грейнали лица и сини шалчета да пеят песните за любимия отбор. Още щом стъпих на стадиона разбрах,че това ще е моят живот от тук нататък! За мен няма по-важно нещо от ЛЕВСКИ. Може би много хора,които четат това сега си казват "Тая е луда,как може толкова много да обича един отбор" е за тези хора ще кажа-Ами може! Всеки човек има интереси,всеки човек върви и се стреми към нещо,е аз избрах да вървя по синята пътека заедно със сините си братя и никога няма да съжалявам за този избор! Не можеш да заповядваш на сърцето,то само избира кой да обича,а моето сърце тупти за ЛЕВСКИ и ще тупти,докато не спре завинаги!Няма по-чиста и по-свята любов от тази към Левски! Няма по-хубаво нещо от това да чуеш ревът на стотиците левскари дошли без страх да подкрепят своя отбор! Сега разбрах,колко много те обичам!

Ямболийка ли си? Най-красивите момичета са от Ямбол! ;)
По темата...синята магия ме грабна още преди да осъзная,какво точно е футбола!
Имам навика да ходя на най-запомнящите се мачове на Левски - просто късмет... :)
Видях на живо кървавия гол на Гонзо,както и победата срещу Удинезе(за мен това е върха на Левски за сега)...
Веднъж левскар - винаги левскар! :)

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 05 окт 2010 17:45

Местните отбори са в небитието именно заради многото хора, които не ги интересуват, а се зарибяват по Левски или ЦСКА. Ако примерно Спартак Плевен беше подкрепян от цялата общественост в града си, надали щеше да се разпадне... И не само той. Просто хората се кефят на победите, титлите, а тези два отбора обикновено ги имат, освен това по телевизията ни заливат с постоянно инфо най-вече за тях. Не казвам, че е грях да си за Левски или ЦСКА, но просто заради това страда локалния футбол и всичко се съсредоточава на определени места.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 05 окт 2010 17:48

4oKuTo написа:Местните отбори са в небитието именно заради многото хора, които не ги интересуват, а се зарибяват по Левски или ЦСКА. Ако примерно Спартак Плевен беше подкрепян от цялата общественост в града си, надали щеше да се разпадне... И не само той. Просто хората се кефят на победите, титлите, а тези два отбора обикновено ги имат, освен това по телевизията ни заливат с постоянно инфо най-вече за тях. Не казвам, че е грях да си за Левски или ЦСКА, но просто заради това страда локалния футбол и всичко се съсредоточава на определени места.

:!: :!: :!: :!:
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 05 окт 2010 17:49

Любовта е сляпа... ;)

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 05 окт 2010 17:53

“Ямболийка ли си? Най-красивите момичета са от Ямбол!“

Те и с друго са известни, ама то и такива си трябват.

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 05 окт 2010 17:55

За да бъдеш привърженик на най-обичания клуб в България,никой освен сърцето не може да ти нареди.Да обичаш Левски,не е просто прищявка.Това е чувство което е по силно от всяка друга любов,и остава до гроб.Дори да не заслужават нашата любов,футболистите,ние феновете сме длъжни да обичаме идеята с име Левски.Така че само Левски ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ, И само Левски обичаме те.

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Мнениеот Marlqchat » 05 окт 2010 18:03

Спокоино Левски има проблясаци средно на около 5 години. Тая година си се влиубила другите две три гаджето ще те разочарова и ще се влиубиш в истински отбор не в театрална трупа. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tifozi rossoneri

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 05 окт 2010 18:09

Всеки има право да избира от кой отбор да е, но ми се струва, че малко местен шувенизъм няма да се отрази зле на българския футбол!

[offtopic]Цецке аз на твое място бих се метнал от сините скали, за да засвидетелствам любовта си към отбора... така ще стане ептем драматично![/offtopic]

Върни се в “Левски”