Оптималният състав на Левски- мнения и прогнози.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Оптималният състав на Левски- мнения и прогнози.

Мнениеот Neron » 03 окт 2010 20:07

deepblue1963 написа:
Neron написа:Какви кусури има Тасевски че изработи повече от половината голове на Дембеле ли?Че с едно докосване може да изведе всеки един в 100% голова позиция.Не го обвинявайте за слабия мач в Лисабон там просто никой не игра както трябва всички ги беше страх.Тасевски-твърд титуляр.

Веднага ти посочвам един "кусур":недостатъчно агресивен във фаза "защита".

Това не му е работата.Защитата е работа на 4мата защитника и 2мата дефанзивни + вратаря ако те не могат да се справят и допускат по 2 гола в домашното първенство не знам къде отиваме.На Тасевски работата му е да организира атаката а не да краде топки.Не виждам нито Жо нито Младенов да са агресивни в защита.Така поне виждам нещата аз.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

ingolsht
Контакти:

Мнениеот ingolsht » 03 окт 2010 20:08

Акалски
Мюлдер Милиев Иванов Минев
Бензукан Грийн
Тасевски
Слори(2 полувреме Младенов) Жоазиньо
Station :))

Това е схемата, всичко друго ще е ОГРОМНА грешка!!!
УСПЕХ ЛЕВСКАРИ И УТРЕ 0-3!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 03 окт 2010 20:15

Утре се моля само да не станем свидетели на поредната корида, която ще бъде приета от част от журналистите като "хабра игра от страна на Сливен"

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 окт 2010 20:16

ingolsht написа:Акалски
Мюлдер Милиев Иванов Минев
Бензукан Грийн
Тасевски
Слори(2 полувреме Младенов) Жоазиньо
Station :))

Това е схемата, всичко друго ще е ОГРОМНА грешка!!!
УСПЕХ ЛЕВСКАРИ И УТРЕ 0-3!

Подкрепям напълно това е състава.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 окт 2010 20:19

Neron написа:
deepblue1963 написа:
Neron написа:Какви кусури има Тасевски че изработи повече от половината голове на Дембеле ли?Че с едно докосване може да изведе всеки един в 100% голова позиция.Не го обвинявайте за слабия мач в Лисабон там просто никой не игра както трябва всички ги беше страх.Тасевски-твърд титуляр.

Веднага ти посочвам един "кусур":недостатъчно агресивен във фаза "защита".

Това не му е работата.Защитата е работа на 4мата защитника и 2мата дефанзивни + вратаря ако те не могат да се справят и допускат по 2 гола в домашното първенство не знам къде отиваме.На Тасевски работата му е да организира атаката а не да краде топки.Не виждам нито Жо нито Младенов да са агресивни в защита.Така поне виждам нещата аз.

И Жо,и Младенов са 3 пъти по-активни в защита от Тасевски!Почвам да се чудя дали си гледал мачовете.Междувпрочем,защитата е "работа" на целия отбор.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 03 окт 2010 20:22

Абе хора, що се правите на треньори?! Левски си има треньор, и той знае най-добре ,кой какво може, какво неможе, дали е във форма, на каква позиция може да играе и на каква не може!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 03 окт 2010 20:28

kireto2 написа:Абе хора, що се правите на треньори?! Левски си има треньор, и той знае най-добре ,кой какво може, какво неможе, дали е във форма, на каква позиция може да играе и на каква не може!

Не сме треньори бе пич, просто изразяваме мнение. Нали за това е форума. Предпочитам да се пускат повече футболни теми, отколкото жълтини. Честно казано ми е интересно когато и други хор споделят мнението, че Бензукан става за дефанзивен халф и т.н.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2010 20:36

Оптимален състав е много разтегливо понятие. Не трябва да има такова нещо, напротив, отборът трябва да се избира в зависимост от противника, от моментната форма на играчите и от показаното на тренировките. Освен това е хубаво да има ротация, така всички футболисти поддържат игрова форма и желание за игра.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 окт 2010 20:43

TristaNNN написа:Оптимален състав е много разтегливо понятие. Не трябва да има такова нещо, напротив, отборът трябва да се избира в зависимост от противника, от моментната форма на играчите и от показаното на тренировките. Освен това е хубаво да има ротация, така всички футболисти поддържат игрова форма и желание за игра.

Съгласен съм!Аз,например,не смятам,че срещу отбор като Сливен ни трябват 100 защитника и 50 деф.халфа!От какво се пазим?От "атомното" им нападение?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 окт 2010 20:45

---------------------------------------------------Акалски--------------------------------------------------

------Мюлдер---------------------Бензукан--------------------------Милиев-----------------------Минев-----

--------------------------------------Йовов(Гаджев)--------------------------Грийн------------------------------------------

-------------Слори-------------------------------Тасевски----------------------------Жоазиньо-----------

---------------------------------------------------Дембеле----------------------------------------------------
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Левски”