Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

kintaro1914
Контакти:

Re: Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.

Мнениеот kintaro1914 » 02 окт 2010 19:32

IORGOS PAPADOPULIS написа:Евротурнирите са идеалното място да видиш докъде си стигнал.Грандовете в Европа ги печелят а малките отбори се стараят да се докажат,да бъдат забелязани и ...докъдето по далеч стигнат в турнира по-добре.Големите отбори казват"играем си нашата си игра",а малките отбори се съобразяват с кого и къде играят и подхождат според случая.В този мач Левски излезе като голям отбор и катастрофира.Със същата схема,със същите футболисти и със същата тактика с която играе като домакин на Берое,Черно море,Сливен и пр.Последствията сами ги видяхте.Е така не може,не се прави така.Излизаш срещу Спортинг,всеки отбор от чергата на Левски би избрал по дефанзивна тактика и би чакал удобен момент и би изорал терена но би стигнал до равенство.Гонзо каза "Без антифутбол в Лисабон" но по добре антифутбол и 0:0 или 1:1 отколкото футбол и 5:0 !!!Всички сме жадни за успехи в Европа и не ни интересува какъв футбол играе Левски,интересува ни да се представи достойно,да стигне колкото се може по далеч.Просто за да има успех трябва да излезеш такъв какъвто си,без цели,без мечти излизаш и играеш на 110% и ще се получи.Точно в този мач никой не даде и 50% от себе си.Просто Спортинг трябваше да се бие сам......

Лелелеее верно ли вярваш на това което си написал за тактиката, че била една и съща?????????????????????????????????????????????
Лелелелелелеееееее сериозно ли бре, ако да, си много зле братле
П.С: А това с процентите направо ме разби, хех как го оцени незнам?След малко ще кажеш, че и КПД-то трябва да 1.1 хехехее нали

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 03 окт 2010 10:42

kintaro1914 написа:Абе "Свободен" свободен ли си или си зает там горе в кратунката?Какви са тия тъпи теми дето захващаш?Ти какво си очаквал от Левски тази година УЕФА догодина КЕШ?Аз съм го правил ама на FM!?!?Какви са тия драми все едно сме паднали от Мизия Кнежа?Абе пич Бурса паднаха с 4:0, Вердер също, Барса не победи Рубин и т.н. и т.н. Голяма работа е станала!Вчера бихме Полша на волей след като не сме имали победа на високо ниво от много дълго време но ги смазахме този мач!Когато ти тръгне играта няма кой да те спре и обратното!Явно си нямате друга работа?
САМО ЛЕВСКИ

Волейбола го остави.Там е друга работа. Темата явно не съм я пуснал за теб, защото от написаното се разбира, че тези неща са ти ясни. Но тук имаше колеги които пуснаха тема как грийн едва ли не казал, че ще играем на финал. Той го каза от куртоазия, но тук се вързаха. Виж специалната тема за мача със Спортинг и там ще видиш колко мнения има за това с колко ще бием. За такива я пуснах темата, не за теб. Бъди здрав.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2010 12:29

Гледаме напред !!! Имаме добър отбор, класни играчи и добър треньорски тандем ! Няма забвяне на заплатите и играчите не се правят на контузени. Както каза Чичо Венци преди време: "Копаем си тихо в нашата градинка" Нека да не забравяме, че този отбор се създаде за 3 месеца и просто е нереално да искаме финали в ЛЕ. Тази година сме шампиони-просто няма кой да ни спре към върха, пък и в ЛЕ имаме още шансове, и то доста добри.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Narniaa
Контакти:

Мнениеот Narniaa » 03 окт 2010 13:42

ВАЖНО Е ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ГРУПИТЕ! Иначе следващата година, коенфицента ни от 2005 ще е заличен ТОТАЛНО, и ще теглим Ливърпул,Сити,Бешикташ,Фенерите, АЕК, Цървена звезда, и т-н

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 04 окт 2010 14:02

Narniaa написа:ВАЖНО Е ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ГРУПИТЕ! Иначе следващата година, коенфицента ни от 2005 ще е заличен ТОТАЛНО, и ще теглим Ливърпул,Сити,Бешикташ,Фенерите, АЕК, Цървена звезда, и т-н

Да, но трябва да сме наясно с това какво можем и какво не можем, нали? Сиреч какви са ни реалните възможности. Ако излезнем от групата ще е някакъв мегауспех. Аз като почитател на Левски се надявам това да стане. Но не трябва да гледаме като фенове, а като трезвомислещи хора - реалисти. Левски в момента не може да се надиграва с отбори като Спортинг (Лисабон). И това не е заради Георги Петков (макар, че играта му беше изключително слаба и носи вина за 4 от головете). Какво значи до първия гол Левски се държа добре? Мача да не е 30 минути? Големите отбори затова са големи - защото освен чисто футболни умения имат и психика, воля, характер. Какви ли не обрати сме виждали. Аз бях много изненадан от факта, че след като получихме гол не се съвзехме да погледнем малко към вратата на Спортинг, а продължихме вяло и меланхолично. Който няма воля и характер да играе за Левски - няма място там. Ако ще и най-великият футболист да е. Къде беше Дарко Тасевски цял мач? Изобщо къде ни беше атаката, халфовата линия?
Дано се съвземат и проявят малко характер, иначе нещата няма да станат.

emko
Контакти:

Мнениеот emko » 04 окт 2010 16:03

В крайна сметка Левски загуби от Спортинг, а не от Сливен. Не е чак такъв проблем и не е времето сега да се правят трагедии!Интересн коментар по въпроса:

http://www.naploshtada.ovo.bg/news/trag ... 0-10-04-50
http://www.naploshtada.ovo.bg - коментари, мнения, анализи и .....

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 05 окт 2010 12:18

СВОБОДЕН написа:
kintaro1914 написа:Абе "Свободен" свободен ли си или си зает там горе в кратунката?Какви са тия тъпи теми дето захващаш?Ти какво си очаквал от Левски тази година УЕФА догодина КЕШ?Аз съм го правил ама на FM!?!?Какви са тия драми все едно сме паднали от Мизия Кнежа?Абе пич Бурса паднаха с 4:0, Вердер също, Барса не победи Рубин и т.н. и т.н. Голяма работа е станала!Вчера бихме Полша на волей след като не сме имали победа на високо ниво от много дълго време но ги смазахме този мач!Когато ти тръгне играта няма кой да те спре и обратното!Явно си нямате друга работа?
САМО ЛЕВСКИ

Волейбола го остави.Там е друга работа. Темата явно не съм я пуснал за теб, защото от написаното се разбира, че тези неща са ти ясни. Но тук имаше колеги които пуснаха тема как грийн едва ли не казал, че ще играем на финал. Той го каза от куртоазия, но тук се вързаха. Виж специалната тема за мача със Спортинг и там ще видиш колко мнения има за това с колко ще бием. За такива я пуснах темата, не за теб. Бъди здрав.

Момчето е право бе, кво си ми се разциврил? Ебаси, както ти казаха и на друго място - ако бяхме паднали с 1:0 сега щяхме да сме като чорбетата - леле, каква игра, пък нямахме късмет! Миналата година като паднахме 1:0 от Виляреал по-силни ли бяхме, или по-слаби? А като ни би Лацио 4:0? Ми реалният резултат не беше толкова, ама кой да ни каже, че Рабех ще се дъни за Гинес същата вечер?
Вердер като падна 4:0 от Интер сега дали в техния форум има подобна тема?
Ай Трайчо Костов сега, чакаме следващия мач

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 05 окт 2010 16:58

Eстествено, че не трябва да се правят трагедии. Необходимо е да се направят правилните изводи, а за това си има хора в отбора-най-малко това сме ние... ;)
Все пак всеки си има мнение. Тук прочетох нещо, което ме озадачи-аз грозен футбол от Левски не искам-не и победа на всяка цена-това са девизи на други отбори! Горд съм, че съм привърженик на този отбор именно, защото целта е да се доставя радост на публиката-така и правим в огромна част от мачовете и това ми харесва. В мача със Спортинг това го нямаше-незнам дали беше замисъл на треньора, дали играчите се уплашиха, дали са ни толкова силите, но фактите са си факти-след началото на мача /10 мин. може би/ нашите приеха играта в нашата половина и в огромен процент от случаите това решава мача. Рядко са изключения като Арсенал-цска м-преди 2-3 години или Бразилия-Аржентина, където вторите два отбора от всяка двойка успяха да измъкнат нещо с бетон и то с невероятен късмет-то не бяха греди, положения и т.н.-спокойно и двата отбора можеха да паднат с по 10-0, а единият завърши Х, а другият дори би... Левски съм го виждал да мачка срещу доста класни съперници като Ювентус, Вердер, Удинезе, та дори и Шалке в някои моменти-просто не трябва да има страх-така както ми се стори, че стана в мача със Спортинг... Реалният резултат с оглед играта не беше 5-0, но си паднахме заслужено, така както според мен не паднахме заслужено, нито срещу Бате, нито срещу Тампере или Жилина и Дебрецен-в тези мачове реалностите бяха за наша победа, но както казват "затова футболът е толкова интересна игра". Слаб, много слаб Гошо, а това е много важен пост във футбола и това ни довърши. А загуба дори и с голям резултат се случва-аз да напомня и Ман Ю-Рома една година, а сто процента има и още... Може би ще се отрази и физическата подготовка на много от играчите, които доста време не бяха играли, а може би се отразява последните мачове... Напълно в реда на нещата е това, но естествено, че аз като левскар ще се надявам всеки мач за победа, както се надявах и срещу Спортинг, а всичко е възможно. Според мен по-доброто предстои. ;)
Само Левски
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 окт 2010 18:50

emko написа:В крайна сметка Левски загуби от Спортинг, а не от Сливен.
От Сливен щяхма да паднем, ако те имаха малко късмет. Но това равенство е все едно загуба.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 окт 2010 19:04

killer написа:Момчето е право бе, кво си ми се разциврил? Ебаси, както ти казаха и на друго място - ако бяхме паднали с 1:0 сега щяхме да сме като чорбетата - леле, каква игра, пък нямахме късмет! Миналата година като паднахме 1:0 от Виляреал по-силни ли бяхме, или по-слаби? А като ни би Лацио 4:0? Ми реалният резултат не беше толкова, ама кой да ни каже, че Рабех ще се дъни за Гинес същата вечер?
Вердер като падна 4:0 от Интер сега дали в техния форум има подобна тема?
Ай Трайчо Костов сега, чакаме следващия мач
Аз не съм се разциврил. Напротив, очаквах загубата и написах това в този форум. Но тази тема е за онези които пишеха под път и над път как ще играем едва ли не финал и тем подобни. Човек трябва реално да преценява възможностите си. За тази година реалната цел с оглед възможнжстиите ни беше влизане в групите. Това беше възможна цел и ние я изпълнихме. От там нататък, каквото стане е добре дошло. Ще бъде много трудно да излезем от групата. Една победа извоювана с доста късмет замъгли мозъците на доста хора от Левски и те се размечтаха за нереални неща. За това сега ни взеха на подбив чорбарите. Те няма с какво да се похвалят и се кефят на чуждите загуби. А истината е, че и Гент и Лил са корави отбори и трудно ще се преборим с тях за второто място. Що се отнася до Вердер, там не си поставят нереални цели, знаят възможностите си и за това не правят драми от такива загуби. И вече десет години не пипат Томас Шааф от треньорския пост. Нито сега, нито когато преди години Лион ги размаза и в двата мача. А тук след тази загуба, Батков влезе едва ли не в ролята на треньор и взе да реди състава и да казва кой да играе и кой не.

Върни се в “Левски”