Георги Петков не тренира с Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sofiaatowern
- Контакти:
Re: Георги Петков не тренира с Левски
Сега ако и Йовов се включи към неговата група с удоволствие ще си сипя вино по повод този случай. Ако и един свестен вратар си намерим, просто цена няма да имат.
- deepblue1963
Тази вечер ще спя по-спокоен!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Гошо е дал много за Левски,уважавам го,но е време да почине малко. А,Р.Михайлов директно да си ходи!
БЛАГОДАРИМ ГОШЕ-но време е вече да си ходиш
плюете по вратаря Петков, а какво направи гарата в първата минута-спъна се в топката сам срещу вратаря, ами ако беше вкарал, а не да се осакатява
Петков си остава за мен голям вратар,мислите ли ,че той е виновен за пете гола? Сега друг е въпроса,че му е време да се отегли и даде път на младите.Благодарско Гоше!
chorbeto написа:плюете по вратаря Петков, а какво направи гарата в първата минута-спъна се в топката сам срещу вратаря, ами ако беше вкарал, а не да се осакатява
Всеки нападател пропуска-няма такъв който от 10 положения да вкара 10. За сметка на това Гара от 10 вкарва, грубо казано, 6-7, което си е доста добра статистика, в сравнение с ...

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Levskar_90
- NightSKill
- Контакти:
Петков не е във Форма затова.Да вкарат Митрев или Акалски
Само Левски
-
Аз лично препочитам Акалски да се пробва,даде се шанс на Митрев и то във важни мачове.Трябва да се даде шанс и на Акалски!
ПП:Надали сме го взели за украса...

ПП:Надали сме го взели за украса...