Селекцията на Левски е слаба - просто нямаше кой да ни разкр

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
per4i
Контакти:

Re: Селекцията на Левски е слаба - просто нямаше кой да ни разкр

Мнениеот per4i » 01 окт 2010 19:51

Айде стига вече колеги!!! Една загуба и всички срещу отбора, най-важно е сега да подкепим момчетата и да ходим по редовно на стадиона, не само на евромачовете, показните Левскари се видяха вече, дори и тук се виждат, когато отбора биеше всички хвалехте и се тупахте в гърдите колко големи левскари сте, сега тоя дупка оня дърво, ми що не се пробвате вие на тяхно място,всички станахме разбирачи, има си хора,на които им се плаща за да критикуват и да дават оценки за играта, ние сме за да подкрепяме и да подпомагаме ако щете финансово отбора, чрез билети и сезонни карти, другото са писания на "истински" фенове, които ходят на по 3-4 мача за сезон ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 19:52

Мболи има вече етикет с цена, докато Кунчев не, а Стефанов е показал, че умее да прави играчи и да ги продава.
При положение, че всички знаят, че вратарският пост ви куца и то сериозно, и ви е предлаган Мболи, какво щеше да загуби ПФК Левски от всичката тази работа?
Изображение

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 01 окт 2010 20:02

Омръзна ми като такива мишки като автора.....при първата грешка въпреки че от такава загуба боли много веднага се почва-слаба селекция трябват ни нови футболисти абе ей мушморок я ходи се скрий някъде ти не си никакъв левскар ти си един плъх....Била ни слаба селекцията аз не помня от кога в Левски не са привличали футболисти от класата на Дембеле,който до сега направи 15 силни мача и при първия слаб се почна не ставал,Грийн класа няма какво да го коментирам,Слори класа е трябва му още малко време,Дани Младенов измъкна ни в толко мачове а и по принцип не е крило,Мулдер игра слабо вчера но преди това беше железен нали,Иво Иванов има потенциал просто не са достатъчно сработени със Милиев,има още да работи и на мен не ми харесва до момента как се представя но има качества....това е мнението ми за селекцията.И добре че ни разкри Спортинг а не някой по-слаб и по-добре веднъж 5-0 отколкото 5 пъти по едно на 0!!!
Яд ме е само че ако изкопчим някоя точка от Лил и се класираме напред дай боже да стане мишоците като тоя автор на тази тема първи ще литнат в облаците-СМЕШКО !!!И САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 01 окт 2010 20:04

per4i написа:Айде стига вече колеги!!! Една загуба и всички срещу отбора, най-важно е сега да подкепим момчетата и да ходим по редовно на стадиона, не само на евромачовете, показните Левскари се видяха вече, дори и тук се виждат, когато отбора биеше всички хвалехте и се тупахте в гърдите колко големи левскари сте, сега тоя дупка оня дърво, ми що не се пробвате вие на тяхно място,всички станахме разбирачи, има си хора,на които им се плаща за да критикуват и да дават оценки за играта, ние сме за да подкрепяме и да подпомагаме ако щете финансово отбора, чрез билети и сезонни карти, другото са писания на "истински" фенове, които ходят на по 3-4 мача за сезон ;)

+1
В България всичко е объркано просто. Изглежда такъв ни е манталитета - първо да гледаме лошото. Ето как за 2 мача (Гент и Спортинг) отобърт стигна от осанна до разпни го. Нали холандците бяха най-добрите не знам си кво, сега били пълни дупки. Малко мислете като пишете. ;)
И мен ме е яд, ама не се нахвърлям веднага.
Левски подцени този мач. И Батков го каза - футболистите отидоха на разходка до Лисабон със семействата си. Помислиха се за много големи. И сега бяха свалени на Земята. Сега остава Ясен да си вземе нужните поуки и отново да тръгнем нагоре. И дано Батков не се меша в работата му :!: :roll:
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 20:06

PFC Litex написа:Мболи има вече етикет с цена, докато Кунчев не, а Стефанов е показал, че умее да прави играчи и да ги продава.
При положение, че всички знаят, че вратарският пост ви куца и то сериозно, и ви е предлаган Мболи, какво щеше да загуби ПФК Левски от всичката тази работа?

А какво спечелихме от Ортега?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
-Blue Mind-

Мнениеот -Blue Mind- » 01 окт 2010 20:46

Аааа почвате да дразните ,имаме 2 загуби от началото на сезона 1 в европа и слаба... според мен авточето просто е искало и то да се изкефи ,че има тема...дори след тази загуба ЛЕВСКИ Е НАЙ-СИЛНИЯТ ОТБОР В БГ !!!
Последна промяна от -Blue Mind- на 01 окт 2010 23:31, променено общо 1 път.
http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg
Сами срещу всички и пак над ВСИЧКИ

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 окт 2010 20:51

Селекцията на "Левски" не е слаба. Тя е добра. Дори много добра. Твърдя го, съобразявайки се с реалностите, включително и футболните в България. Уви, без много пари вече е невъзможно да се постигат успехи. С пари може да опитваме да бъдем конкуренти. А с малко пари или без пари върхът е "колоритен пълнеж". Според мен най-важното е да определим точно къде се намираме. И да се стремим към по-високо ниво. Спортно и икономическо. Имаме потенциал да го постигнем и с настоящата селекция. Необходими са правилни решения. Във финансовата политика, в селекцията, в подреждането на състава, в избора на тактика във всеки мач... А както успехите така и неминуемите грешки и провали да предизвикват реални оценки и поуки.
Отборът се нуждае от подкрепа. Не само когато побеждава и когато предстои важен мач, но и след загуби. Но подкрепата не изключва критиката. Напротив! Няма никаква полза от заклеймяване с "прикрит чорбар" и други обидни епитети на всеки, позволил си да изрази недоволство от решения на ръководството и от играта на отбора или отделни футболисти и звена. Дори и когато не е прав. Философията "какво като защитата е слаба, важното е да вкараме повече от допуснатите голове" е пагубна. Да, вкарахме повече от "Видима-Раковски", "Черно море", "Берое", "Калмар", "АИК", "Гент"... Но снощи не успяхме да вкараме 6 гола. Крайно време е укротим еуфорията. Нека се примирим и приемем, че нашите футболисти не са най-добрите в света. Някои от тях отстъпват по доста показатели и на конкурентите си в страната. Нека престанем с прекалено лесното обявяване за звезди и легенди. Крайно време е подобни псевдо звезди да не са абонирани за титулярно място само защото "са дали много на клуба", въпреки че от няколко години не са впечатлили с нищо...

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 01 окт 2010 20:51

-Blue Mind- написа:Аааа почвате да дразните ,имаме 2 загуби от началото на сезона 1 в европа и слаба... според мен авточето просто е искало и то да се изкефи ,че има тема...дори след тази загуба ЛЕВСИ Е НАЙ-СИЛНИЯТ ОТБОР В БГ !!!

+1
Toва трябва да е ясно на всички. Най-добри сме в България, поне за момента. 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 01 окт 2010 21:14

Тактиката вчера беше за 0-0 на ПП за да се изнервят домакините и после на контри ако стане или 0-0 накрая. Така излезнаха да играят с тази психика и нагласа. Ноооооооо за тази тактика трябва и вратар да си имаш. Ние вчера имахме ли вратар, че гледах мача ама не го видях. Ако Вратарчето пази на следващият мач ще му е последен. Срещу Гент почти бях слезнал да му отвартя два шамара на грозната мутра. То бива бива да прваляш отбора ама това вече е грозно. Каквото е дал дал го е сега да даде и вратата. Няма незаменими и вечни хора. Да идва новият.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 22:13

Gretna написа:Тактиката вчера беше за 0-0 на ПП за да се изнервят домакините и после на контри ако стане или 0-0 накрая. Така излезнаха да играят с тази психика и нагласа. Ноооооооо за тази тактика трябва и вратар да си имаш. Ние вчера имахме ли вратар, че гледах мача ама не го видях. Ако Вратарчето пази на следващият мач ще му е последен. Срещу Гент почти бях слезнал да му отвартя два шамара на грозната мутра. То бива бива да прваляш отбора ама това вече е грозно. Каквото е дал дал го е сега да даде и вратата. Няма незаменими и вечни хора. Да идва новият.

Аз не искам следващият мач да му е последния.Искам този да му беше последния!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”