Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.
Ама проблемът на българските фенове е, че си въобразяват, че ще се бие Порто, Спортинг, Фулъм, Лацио, а това не е лесно.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Messinho написа:Ама проблемът на българските фенове е, че си въобразяват, че ще се бие Порто, Спортинг, Фулъм, Лацио, а това не е лесно.
Кво каза?
- Ботев Враца
- Контакти:
Моето мнение по въпроса , вярвам много от вас биха се съгласили с мен:
Най-голямата и да не кажа единствена грешка на БГ футбола е, че си сменяваме играчи, трениори и тем подобни като носни кърпички!!! Отбори като Манчестър , челси и дори по малко класни за 10 години сменят дали има и 20 % от играчите си. Трябва време и много търпение а не като се издъним тоя и ония наван, така не става, сигорен съм, че ако с отбора от 2006 бихме продължили и до днес сега да сме много по силни и класни а не да разпродават тоя и ония,
по между другото последните 3 отбора се борим за 2 място това е сигорно, а ние сме с 2 точки предимство така че не знам защо казваме, че имаме все още шансове все едно сме на последно място, ГОРЕ ГЛАВИТЕ

Най-голямата и да не кажа единствена грешка на БГ футбола е, че си сменяваме играчи, трениори и тем подобни като носни кърпички!!! Отбори като Манчестър , челси и дори по малко класни за 10 години сменят дали има и 20 % от играчите си. Трябва време и много търпение а не като се издъним тоя и ония наван, така не става, сигорен съм, че ако с отбора от 2006 бихме продължили и до днес сега да сме много по силни и класни а не да разпродават тоя и ония,
по между другото последните 3 отбора се борим за 2 място това е сигорно, а ние сме с 2 точки предимство така че не знам защо казваме, че имаме все още шансове все едно сме на последно място, ГОРЕ ГЛАВИТЕ

Господ е с мене като мощен и страшен защитник
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
nesidor написа:Аз съм от противниковия лагер,но това е само за в БГ.Вчера и аз се ядосвах много,но това ни е силата.ЛС има силен дух,а и групата е по силите на ЛС.Нищо чак толкова лошо не се е случило.ЛС според мен е по-добър от Гент,а при малко късмет може да се измъкне нещо от Лил и от Спортинг тук,така,че няма да е голяма изненада да прескочиМ /аз съм Българин преди всичко/групите.Колкото до ЦСКА там е друго Порто и Бешикташ са с класа над нашите.Според мен ЛС е с по-голям шанс да продължи.Желая успех и на двата отбора.
Абе реално погледнато си прав,но ние имаме прекалено слаба защита и много слаб вратар за да излезем от групата,а вие пък имате страхотен вратар който вдъхва увереност и на отбраната но напред сте гола вода.....ако приемем че до следващите мачове ние подобрим играта си в защита а вие в нападение имаме шансове и двата отбора.Не забравяй че сега Порто и Бешикташ играят един срещу друг Бешикташ ще спечели не повече от 1 точка в двата им мача срещу португалците....зависи от вас ако вземете поне 4 точки от Рапид и после една победа срещу турчолята в София и мечтата се превръща в реалност!!!Ние същата работа-ако си разменим по една победа с Лил а после хикс с Гент и победа в последния кръг срещу Спортинг(ако отпишат мача),също и за нас мечтите стават реалност!!!Но това са само мечти,но колко би било хубаво да са истина
rhaegar написа:Айде малко да спрем тоя плач. Да загубата боли, да Левски не бива да губи с 5 гола, но не ви прилича да циврите за щяло и нещяло. Сега е момента Гонзо, Ясен и Батков да съберат отбора, да си кажат всичко в очите и да изчистят грешките, за да не се допускат те в бъдеще. А нашата работа е да стоим зад отбора и да го подкрепяме мощно, още срещу Сливен. С рев и мрънкане нищо никой не е постигнал, ние няма да сме първите.
абсолютно точен коментар, да бяхме паднали от Ботев Враца , да ревеме, ама това е отбор 10пъти по -скъп от нашия, ей голем рев падна, защо некви пубери на по 12-13години изобщо пишат за футбол, когато повечето от тях не са стъпвали на стадиона като фенове,камоли като нещо друго(футболисти и дори водоноски)

Някои тук явно не са разбрали за какво пуснах темата. Аз неведнъж тук написах, че влизането на Левски тази година в групите на ЛЕ е голям успех. Защото отбори като Калмар, АИК и Гент ни отстраняваха без проблем миналата година. Ако някой да ми разправя, че АИК били изпадащ отбор. Та те са шампиони все още на Швеция и са основани тогава когато тук не сме знаели какво е това футбол. Но все пак добре е човек да е реалист. Представяме се добре, но тук се започна едно излизане от групите, пък Грийн бил казал, че ще играем финал и разни такива. Прочетете темата за мача Спортинг-Левски във форума тук и ще видите за какво става дума. Загубата не е заради вратаря или някой друг, нито заради слабата ни игра. Грешки имаше и на вратаря и на играчите, но и без тях щяхме пак да паднем с голям резултат. Левски не игра слабо, а игра както винаги, но Спортинг направи да изглеждаме слаби. Толкова ни дадоха да играем. За това гранд ли е Спортинг. Миналата година този отбор отпадна от Фиорентина за ШЛ само заради правилото за гол на чужд терен, но и в двата мача бяха по добри и водеха почти до края. Италианците се измъкнаха с късмет. А после същата Фиорентина отпадна от Байерн с гол от засада. А Байерн игра финал. Ето затова иде реч. Няколко загуби на спортинг в началото на първенството ни не играят тук. Аз ще се радвам, всяка година да влизаме в групите на някой от двата турнира. Но там ще има поне по един такъв, та дори и по силен отбор. И трябва да свикваме с таква загуби. Левски и другите отбори няма да станат изведнъж много по силни. Поне не в близките години. Тук стана въпрос за БАТЕ Борисов. Припомням, че преди да имат тези успехи, те методично опитваха без успех да пробият. И след доста провали и натрупан опит успяха. Малко преди да отстранят Литекс, те паднаха за ШЛ от един прибалтийски отбор. Но никой не пипна младият им треньор. Нямаше да го уволнят и ако бяха отстранени от Литекс от което ги деляха минути. Тук Батков щеше да го уволни на момента. А публиката да го разпне забравяйки всичко. Та за това написах тази тема. Защото преди четири години бяхме страшно изненадани как Барса ни били с 5:0 и как Левски имали разлика 1:17. Все едно тези дето ги приказваха такива неща имаха рецепта как да се противопоставят на Барса, Челси и Вердер. Наистина нека сме реалисти, а не, ама защо пусна темата. Тук ще разкажа още нещо. Бях на реванша с Тампере. След мача въпреки загулата, голяма част от публиката пляскаше и скандираше името на Мъри Стоилов. На излизане до мен вървеше един мъж почти на моята възраст. В един момент той не издържа и тегли една по адрес на Стоилов. А после добави, "кой го слажи тук този турчин". И аз не издържах и на висок глас го попитах забрави ли как този турчин ни заведе на четвъртфинал в УЕФА и в групите на ШЛ. Онзи изведнъж се сконфузи, измърмори нещо като полуизвинение, полуразкаяние и побърза да се отдалечи. Та за такива неща става дума. А тук един обяви, че не съм бил Левскар. Хайде стига.Кой е той да каже какъв съм. Едно време комунистите си позволяваха да казват кой какъв е какво да прави, но за щастие отдавна не сме комунистическа държава. Но имаме други кусури.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Синьо сърце
- Контакти:
Никой не си е правил илюзии!Този мач беше отписан от ръководството предварително,каквото и да си говорим сега!Мачовете,които могат да ни изкарат от групата,са тези с Лил.Гент ще бъде бит два пъти от Спортинг и е извън играта.И не забравяйте,че сме домакини на португалците в последен мач,който е без значение за тях!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Съгласен съм с мненията, че не бива да си правим илюзии и не трябва сега да се оплакваме като девици... Мен ме подразниха 3-те вратарски гола и абсолютно разпиляната, буквално липсваща игра на отбора, особено 2-то полувреме... От самоуважение или уважение към феновете трябваше поне маааалко да са се постегнали... Но може би те наистина са били екскурзианти, което е гадничко...
...Преди 4 години и Гонзо беше екскурзиант в Барселона, че сигурно по себе си знае как да се държат и го пренесе на отбора... Може ли като орда да сме, наистина...?!
Иска ми се, но не вярвам да излезем от групата. По-големи шансове (и милиони) има да вземем титлата у нас и да се борим за ШЛ догодина. Батков (и всеки в клуба) го интересуват ако не само, то предимно милионите, и е възможно усилията да се насочат натам... Особено ако успеем зимата да задържим Гарра и Сержьо, напр.
...Преди 4 години и Гонзо беше екскурзиант в Барселона, че сигурно по себе си знае как да се държат и го пренесе на отбора... Може ли като орда да сме, наистина...?!
Иска ми се, но не вярвам да излезем от групата. По-големи шансове (и милиони) има да вземем титлата у нас и да се борим за ШЛ догодина. Батков (и всеки в клуба) го интересуват ако не само, то предимно милионите, и е възможно усилията да се насочат натам... Особено ако успеем зимата да задържим Гарра и Сержьо, напр.
- IORGOS PAPADOPULIS
- Контакти:
Евротурнирите са идеалното място да видиш докъде си стигнал.Грандовете в Европа ги печелят а малките отбори се стараят да се докажат,да бъдат забелязани и ...докъдето по далеч стигнат в турнира по-добре.Големите отбори казват"играем си нашата си игра",а малките отбори се съобразяват с кого и къде играят и подхождат според случая.В този мач Левски излезе като голям отбор и катастрофира.Със същата схема,със същите футболисти и със същата тактика с която играе като домакин на Берое,Черно море,Сливен и пр.Последствията сами ги видяхте.Е така не може,не се прави така.Излизаш срещу Спортинг,всеки отбор от чергата на Левски би избрал по дефанзивна тактика и би чакал удобен момент и би изорал терена но би стигнал до равенство.Гонзо каза "Без антифутбол в Лисабон" но по добре антифутбол и 0:0 или 1:1 отколкото футбол и 5:0 !!!Всички сме жадни за успехи в Европа и не ни интересува какъв футбол играе Левски,интересува ни да се представи достойно,да стигне колкото се може по далеч.Просто за да има успех трябва да излезеш такъв какъвто си,без цели,без мечти излизаш и играеш на 110% и ще се получи.Точно в този мач никой не даде и 50% от себе си.Просто Спортинг трябваше да се бие сам......
-
- Контакти:
Абе "Свободен" свободен ли си или си зает там горе в кратунката?Какви са тия тъпи теми дето захващаш?Ти какво си очаквал от Левски тази година УЕФА догодина КЕШ?Аз съм го правил ама на FM!?!?Какви са тия драми все едно сме паднали от Мизия Кнежа?Абе пич Бурса паднаха с 4:0, Вердер също, Барса не победи Рубин и т.н. и т.н. Голяма работа е станала!Вчера бихме Полша на волей след като не сме имали победа на високо ниво от много дълго време но ги смазахме този мач!Когато ти тръгне играта няма кой да те спре и обратното!Явно си нямате друга работа?
САМО ЛЕВСКИ
САМО ЛЕВСКИ