Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Край на илюзиите. И дано сега да сме го разбрали.
БАТЕ унищожи АЗ Алкмаар,размазаха с 4:1 холандския АЗ Алкмаар във втория си мач от турнира,БГ отбор ще направи такав подвиг ????
-
- Контакти:
Беларуският БАТЕ Борисов затвърждава впечатлението, че започва да се превръща в много сериозен европейски отбор.ТЕ размазаха с 4:1 холандския АЗ Алкмаар във втория си мач от турнира.Кога Бг отбор ще направи такав подвиг ???????? Ако става на вьпрос на кого съм фен ,фен съм на левски от малък и ме боли за снощния резил и има друго ,което немога да проумея какво ги топли отбора на цска загубата с 1-0 след като ве4е имаш само някакви жалки шансове за класиране,4е те цска паднаха и с 1-0 от Славия ама после негодуваха срещу отбора си 

- deepblue1963
Chivas написа:Момчета какво трябва да се случи за да спрете да се самозалъгвате.. Не са минали и 24 часа от една от най-тежките загуби на Левски в евротурнирите, а някои отново започнаха да чертаят пътя към излизане от групите, европриказки и всякакви комбинации. Нали знаете на гол тумбак...
Самозалъгването наистина е голямо, защото нашето си първенство е от съвсем друг калибър, то е от друго измерение. Не може да даде никога ясна представа за истинските качества на футболистите, поставя ги в друга реалност и те се помислят за Роналдо, Зидан и Марадона. Истината е доста плашеща- Спортинг не е гранд на европейския футбол , той е отбор 1 ниво над средноевропейските и този отбор без притеснения наниза 5 безответни гола. И не само, че головете бяха безответни, но и всички атаки в мача бяха безответни. Отбора на Левски просто го нямаше на терена..
Когато излязохме от групите в някой друг шампионат ли играехме?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
В А група Левски си е най-сериозният отбор, това е факт, но дори те не са средноевропейски отбор. При тези отбори няма изпъкване, няма звезди, но има ГРАМОТНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ЗОНИ, това са научени отбори без кой знае какви технически качества и класа, но напълно достатъчни да затруднят почти всеки. Такива отбори са БАТЕ Борисов, Жилина, Рапид, Гент и т.н. Левски е ПОД нивото на тези отбори в момента, да, той може да ги бие или дори да ги отстрани, но след кървави мачове, късмет и много, много пот, но те ще си останат по-солидни като физика, заставане, игра в защитен план, удари от далеч и т.н. Спортинг е отбор ниво НАД средноевропейските, защото има повече класа и техника, повече изразена индивидуалност. Такива отбори за родните клубове са победими само, ако са с юношите, ако са натровени, на 5 ракии или имат най-големия малшанс на планетата. Порто пък е отбор точно ПОД ТОП-ОТБОРИТЕ, тях ги знаем кои са. Той е с по-голям бюджет и още повече звезди от Спортинг, обира каймака на Южна Америка и Португалия, показателно е, че взимат Моутиньо точно от лисабонските зелено-бели. Над Порто вече идват грандовете, които знаем всички.
- Stanimir-74
nesidor написа:Аз съм от противниковия лагер,но това е само за в БГ.Вчера и аз се ядосвах много,но това ни е силата.ЛС има силен дух,а и групата е по силите на ЛС.Нищо чак толкова лошо не се е случило.ЛС според мен е по-добър от Гент,а при малко късмет може да се измъкне нещо от Лил и от Спортинг тук,така,че няма да е голяма изненада да прескочиМ /аз съм Българин преди всичко/групите.Колкото до ЦСКА там е друго Порто и Бешикташ са с класа над нашите.Според мен ЛС е с по-голям шанс да продължи.Желая успех и на двата отбора.
Приятелю,не знам от кой лагер си,но със сигурност не си от нашия. Имам чувство,че си се ядосвал повече за Лефски от колкото за ЦСКА. Гледам стабилно ги окуражаваш,да не си и ти двоен агент??? Нас отписваш понеже Порто и Бешикташ били с класи над нас. Защо тогава не ни разгромиха? Бешикташ трепериха 90 минути за трите си точки на най-шумният и негостоприемен стадион в света. Чудя се прочете ли пресата и форумите преди мача? Май не си,а там пишеше разгром с разлика. А прочете ли пресата миналата година преди мача в Москва? Какви бяха прогнозите,помниш ли? И после...слаби били Динамо Москва,те и Леверкузен преди няколко години бяха слаби,а пък тогавашният шампион на Европа Ливърпул,понеже няма начин да напишат,че са слаби-те пък били с резервите и ни подценили. ХА-ХА-ХА-ХА

Последна промяна от Stanimir-74 на 01 окт 2010 17:37, променено общо 1 път.
Stanimir-74 написа:nesidor написа:Аз съм от противниковия лагер,но това е само за в БГ.Вчера и аз се ядосвах много,но това ни е силата.ЛС има силен дух,а и групата е по силите на ЛС.Нищо чак толкова лошо не се е случило.ЛС според мен е по-добър от Гент,а при малко късмет може да се измъкне нещо от Лил и от Спортинг тук,така,че няма да е голяма изненада да прескочиМ /аз съм Българин преди всичко/групите.Колкото до ЦСКА там е друго Порто и Бешикташ са с класа над нашите.Според мен ЛС е с по-голям шанс да продължи.Желая успех и на двата отбора.
Приятелю,не знам от кой лагер си,но със сигурност не си от нашия. Имам чувство,че си се ядосвал повече за Лефски от колкото за ЦСКА. Гледам стабилно ги окуражаваш,да не си и ти двоен агент??? Нас отписваш понеже Порто и Бешикташ били с класи над нас. Защо тогава не ни разгромиха? Бешикташ трепериха 90 минути за трите си точки на най-шумният и негостоприемен стадион в света. Чудя се прочете ли пресата и форумите преди мача? Май не си,а там пишеше разгром с разлика. А прочете ли пресата миналата година преди мача в Москва? Какви бяха прогнозите,помниш ли? И после...слаби били Динамо Москва,те и Леверкузен преди няколко години бяха слаби,а пък тогавашният шампион на Европа Ливърпул,понеже няма начин да напишат,че са слаби-те пък били с резервите и ни подценили. ХА-ХА-ХА-ХАМи че те почти абонати ни станаха
Говоря ти за по-новата история,старата си я чел предполагам. Тогава с Милко Балев биехме Аякс,Байерн,Интер,Нотингам,Пуул/те са ни абонати както казах
/ ДА,АМА НЕ-ТОВА Е ЦСКА-евробоеца на България,такъв е бил и такъв ще остане и фактите са зад мен.Независимо в какво състояние сме били, в Европа сме били класа и се е гледало по друг начин на нас. Да,миналата година бяхме с най-слабите показатели в Европа,но я си спомни мачовете с Фулам,който в последствие игра на финала. Смело мога да кажа,че ги надиграхме и в двата мача,а тези които са забравили да си пуснат пак мачовете и ще се подсетят. А я си спомни кой точно ни измести от последното място в последния момент,в един мач,който и до днес се разследва. А я си спомни в първият кръг как ни биха,а пък само как ни "надиграха"... Помисли и за спорните ситуации в първенството до сега,за кого носят позитиви и за кого негативи. Жалко,че си пишем с теб точно в този форум,моето място не е тук,но твоето Е!!! И пак си помисли,не си ли на щат към ДС-то?
![]()
![]()
48/48. 0 points 0 goals. Пази боже ако това е евробоеца на България!
никаква трагедия не е станала! отборат е 2ри с реални шансове за преминаване по нататьк...загубата беше в плановете,макар и не с такьв резултат...Гент и Лил се закопаха снощи,така че аз вярвам и сьм убеден,че Левски ще играе напролет,и нещо повече от рьководството каквото бяха казали досега се е случвало и е било истина,а всички вкупом казват че Левски след Нова година ще е много по силен ! Да видим...
До кога ще четем глупости ? Една загуба , макар и то с 5 гола и какво от това ? Какво е станало , всъщост ? Докато някои хора в Булгаристан от 1 победа и 1 загуба правят драми, нище добро не ни чака. Един пример от европа, Баерн М. миналата година започна ужасно, но започнаха да говорят какво да се промени чак след 8-10 кръга, а през другото време тренират здраво. А тук направо им разкътаха фамилията. Може и така, но само на тези които го заслужават, в случая само Урсула. Оставете момчетата на спокойствие, все пак не са Реал или Барса да искаш да бият във всеки мач, не че испанците бият всеки мач. Загубата е кофти нещо, но не преувеличавайте нещата. Не може с футболисти които си ги взел без пари от европа, които не са тренирали по няколко месеца , да искаш да бият много добри отбори в европа. Не се заблуждавайте че Спортниг са слаби , скандалите са едно , но класата никой не може да им я вземе. Стискайте палци да се преборят за второто място, а в първенството не мисля че левски ще има проблеми.
- Stanimir-74
SINFENN написа:Stanimir-74 написа:nesidor написа:Аз съм от противниковия лагер,но това е само за в БГ.Вчера и аз се ядосвах много,но това ни е силата.ЛС има силен дух,а и групата е по силите на ЛС.Нищо чак толкова лошо не се е случило.ЛС според мен е по-добър от Гент,а при малко късмет може да се измъкне нещо от Лил и от Спортинг тук,така,че няма да е голяма изненада да прескочиМ /аз съм Българин преди всичко/групите.Колкото до ЦСКА там е друго Порто и Бешикташ са с класа над нашите.Според мен ЛС е с по-голям шанс да продължи.Желая успех и на двата отбора.
Приятелю,не знам от кой лагер си,но със сигурност не си от нашия. Имам чувство,че си се ядосвал повече за Лефски от колкото за ЦСКА. Гледам стабилно ги окуражаваш,да не си и ти двоен агент??? Нас отписваш понеже Порто и Бешикташ били с класи над нас. Защо тогава не ни разгромиха? Бешикташ трепериха 90 минути за трите си точки на най-шумният и негостоприемен стадион в света. Чудя се прочете ли пресата и форумите преди мача? Май не си,а там пишеше разгром с разлика. А прочете ли пресата миналата година преди мача в Москва? Какви бяха прогнозите,помниш ли? И после...слаби били Динамо Москва,те и Леверкузен преди няколко години бяха слаби,а пък тогавашният шампион на Европа Ливърпул,понеже няма начин да напишат,че са слаби-те пък били с резервите и ни подценили. ХА-ХА-ХА-ХАМи че те почти абонати ни станаха
Говоря ти за по-новата история,старата си я чел предполагам. Тогава с Милко Балев биехме Аякс,Байерн,Интер,Нотингам,Пуул/те са ни абонати както казах
/ ДА,АМА НЕ-ТОВА Е ЦСКА-евробоеца на България,такъв е бил и такъв ще остане и фактите са зад мен.Независимо в какво състояние сме били, в Европа сме били класа и се е гледало по друг начин на нас. Да,миналата година бяхме с най-слабите показатели в Европа,но я си спомни мачовете с Фулам,който в последствие игра на финала. Смело мога да кажа,че ги надиграхме и в двата мача,а тези които са забравили да си пуснат пак мачовете и ще се подсетят. А я си спомни кой точно ни измести от последното място в последния момент,в един мач,който и до днес се разследва. А я си спомни в първият кръг как ни биха,а пък само как ни "надиграха"... Помисли и за спорните ситуации в първенството до сега,за кого носят позитиви и за кого негативи. Жалко,че си пишем с теб точно в този форум,моето място не е тук,но твоето Е!!! И пак си помисли,не си ли на щат към ДС-то?
![]()
![]()
48/48. 0 points 0 goals. Пази боже ако това е евробоеца на България!
Моля те погледни и получените ни голове,удърите ни във вратата и факта,че не сме играли домакинските си мачове срещу по-слабите противници,а сега виж вашите

stelian_nikolov написа:Беларуският БАТЕ Борисов затвърждава впечатлението, че започва да се превръща в много сериозен европейски отбор.ТЕ размазаха с 4:1 холандския АЗ Алкмаар във втория си мач от турнира.Кога Бг отбор ще направи такав подвиг ???????? Ако става на вьпрос на кого съм фен ,фен съм на левски от малък и ме боли за снощния резил и има друго ,което немога да проумея какво ги топли отбора на цска загубата с 1-0 след като ве4е имаш само някакви жалки шансове за класиране,4е те цска паднаха и с 1-0 от Славия ама после негодуваха срещу отбора си
Ами ако Левски бяха почнали с гостуване на Лил и домакинство на Спортинг щеше да разбереш какво ни грее нас, феновете на ЦСКА от тези минимални загуби. Отделен е въпроса, че тези резултати въобще не ни греят. Но все пак постигнахме минималното зло, което така или иначе си беше напълно очаквано да се случи. ЦСКА тепърва ще играе със сравнително равностойния Рапид, докато Левски изигра най-лекият, поне на теория, мач в групата си.
Основната илюзия, която може би е поразклатена е, че отбора на Левски като цяло е много класен. Истината е, че се крепи единствено на Гара и донякъде на Жоазиньо и Грийн. Останалото си е миналогодишният отбор, който...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]