Какви ще са кадровите промени?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Re: Какви ще са кадровите промени?

Мнениеот Al_Abrashev » 01 окт 2010 13:57

pronet1 написа:Не се заяждам,ама никой не може да ме убеди ,че от Ясен става треньор-той дори няма визия за такъв,прилича на плондер в главата,а за гонзо(циганина) да не говорим естествено черешката на тортата Борат,абе някой може ли да ми каже ,защо Батков все се хили като луд когато дава интервюта-това не е заяждане и нашия треньор е голям бек-селски при това.
Ти в модна агенция ли работиш... или си социален антрополог..., май си объркал мястото :roll:
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 01 окт 2010 13:58

[offtopic]Има ли някъде аудио или видео на казаното от Батков? Искам да чуя за ордите от жени, деца, кучета и котки.[/offtopic]
Последна промяна от baltimore на 01 окт 2010 14:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 окт 2010 13:59

groti написа:Една загуба и започнаха промените.При това не от Локо,Литекс или чорбата,ами от силен отбор - Спортинг. Явно е,че защитата играе обременено,явно е,че Петков е много слаба форма,и е явно че треньора на вратарите не става за нищо. Да,резултата е плачевен но чак истерии...няма нужда

а кой говори за истерии?!?
Нали това, което ти казваш и аз точно това съм написал.
Нов треньор на вратарите е нужен, Петков- на пейката и нова централна двойка...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 14:00

Батков не е казал,че ще уволнява!Даже изрично е казал,че няма да има генерални рокади!Най-вероятно-промени по състава.Може(трябва) и треньора на вратарите(де тоз късмет,де).
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 окт 2010 14:01

santiliana написа:
groti написа:Една загуба и започнаха промените.При това не от Локо,Литекс или чорбата,ами от силен отбор - Спортинг. Явно е,че защитата играе обременено,явно е,че Петков е много слаба форма,и е явно че треньора на вратарите не става за нищо. Да,резултата е плачевен но чак истерии...няма нужда

Централната двойка я имаме -Бензукан и Милиев (който аз до скоро не харесвах).Аз не коментирам твоето мнение м/у другото.Някои други визирам.
110 години любов!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 01 окт 2010 14:03

Поредната глупост изречена от адвоката -Ганьо,най-малко сега е момента да създава напрежение в отбора,верно сбъркаха с пускането на Иво Иванов и с прекаленото толериране на Геоги Петков,но това не дава предпоставки да се изказваш неподготвен както винаги,защото Боратчо разбира от футбол толкова колкото Ясен и Гонзо от право.Вместо да успокои отбора да вдъхне увереност,ненужно създава излишно напрежение ,а и има и по-големи резили снощи на АЗ и Динамо Киев ,но никъде президентите им не се изказват неподготвени!!

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 01 окт 2010 14:05

Промени да, но на кой състав не уточнява. На командването или бай Пешо портиера ще го отнесе!!! :)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 окт 2010 14:06

groti написа:
santiliana написа:

Централната двойка я имаме -Бензукан и Милиев (който аз до скоро не харесвах).Аз не коментирам твоето мнение м/у другото.Някои други визирам.

Лошо няма, важното е, че сме единомисленици. ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 01 окт 2010 14:06

Че Гошо е трагичен, така е ! Но снощи не видях нито Жоазиньо, нито Дани Младенов , нито Тасевски, нито Грийн ! Те изобщо бяха ли на терена ?Истината е ,че нямаме резервна скамейка ! А "титулярите са изморени "! Това видях аз !

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 01 окт 2010 14:07

deepblue1963 написа:Батков не е казал,че ще уволнява!Даже изрично е казал,че няма да има генерални рокади!Най-вероятно-промени по състава.Може(трябва) и треньора на вратарите(де тоз късмет,де).

Че той ли реди състава!!!

Върни се в “Левски”