За казана и българите

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: За казана и българите

Мнениеот левскар07 » 29 сеп 2010 13:31

terata написа:Както и онзи ден в една тема писах... Нищо лично към легендите на клуба, НО защо когато някой от тях когато беше в управлението на клуба не излезе и каза: "Ей, хора така и така, не съм доволен от тва и тва, Батков не ме кефи щото еди си кво и т.н." и да си подаде оставката и да напусне клуба. САМО че всички докато са на хранилката им е ок, ама когато ги изгонят се почва едно плюене и т.н. Не е коректно някакси. Боримиров бил дал много на Левски ОК, така е, и никой не му го отрича. Но все пак той както е дал така и много е взел от Левски, защото този клуб го направи футболист. А и все пак е получавал възнаграждение за това че е играл в Левски, не като да го е правил от добра воля.

За съжаление много си прав. Винаги съм се учудвал, как някой, който не си върши работата , е наказван, а някой който получава пари за свършената работа, ИСКА паметник преживе да му правят, всички да му правят теманета и едва ли не слънцето да се върти около него.
Наистина много звезди има във футбола ни, но мъжете се броят на пръсти. Във всички отбори имам в предвид.
А завистта няма почивен ден.
Нормални ли са отношенията между Нешка и/И/лиана, не е ли същото. Жалко, че първата направи втората популярна и кума й стана.
П.П. А като папкаха кИфтетата...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 сеп 2010 13:49

левскар07 написа:
terata написа:Както и онзи ден в една тема писах... Нищо лично към легендите на клуба, НО защо когато някой от тях когато беше в управлението на клуба не излезе и каза: "Ей, хора така и така, не съм доволен от тва и тва, Батков не ме кефи щото еди си кво и т.н." и да си подаде оставката и да напусне клуба. САМО че всички докато са на хранилката им е ок, ама когато ги изгонят се почва едно плюене и т.н. Не е коректно някакси. Боримиров бил дал много на Левски ОК, така е, и никой не му го отрича. Но все пак той както е дал така и много е взел от Левски, защото този клуб го направи футболист. А и все пак е получавал възнаграждение за това че е играл в Левски, не като да го е правил от добра воля.

За съжаление много си прав. Винаги съм се учудвал, как някой, който не си върши работата , е наказван, а някой който получава пари за свършената работа, ИСКА паметник преживе да му правят, всички да му правят теманета и едва ли не слънцето да се върти около него.
Наистина много звезди има във футбола ни, но мъжете се броят на пръсти. Във всички отбори имам в предвид.
А завистта няма почивен ден.
Нормални ли са отношенията между Нешка и/И/лиана, не е ли същото. Жалко, че първата направи втората популярна и кума й стана.
П.П. А като папкаха кИфтетата...

Именно за това пуснах тази тема- не само за отношенията в Левски, в ЦСКА- на такива се нагледахме и наслушахме и при вдигането на тежести- там беше оплют великия Иван Абаджиев... Ами в гимнастиката, в атлетиката, къде ли не вече. Лошото е, че такива отношения и то от наши "любимци", за които сме викали и ставали на крака, сриват и малкото национално самочувствие, което самите те понякога са ни приповдигали с победите...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 01 окт 2010 00:35

за Сираков имам мнение и ще го споделя, надявам се да не ви подразни пре-много! този човек няма сърце, той има потфейл на това място в гърдите... ще ви напомня само за периода, когато игра в Славия, какви жестове си позволи към сектор Б, то не бяха събути гащи, не бяха средни пръсти! след това да ви напомня колко пъти е работил против левски през годините, кажи речи винаги, когато не е бил на заплата в този клуб! машинациите му много са ви помагали, но и много са ви пречели през годините. тоя човек е напаст за Българския футбол, трябва да го разберете! същото важи и за Костадинов в голяма степен, като изключим, че не говият принос като ръководител е отрицателен, докато Сираков ви докара някоя и друга шампионска титла...

LEVSKI-FOREVER
Контакти:

Мнениеот LEVSKI-FOREVER » 01 окт 2010 01:42

до колкото си спомням Славия постигна най големите си успехи С участието на Наско ! Така че чорбата да спре да говори по негов адрес..

Върни се в “Левски”