terata написа:Както и онзи ден в една тема писах... Нищо лично към легендите на клуба, НО защо когато някой от тях когато беше в управлението на клуба не излезе и каза: "Ей, хора така и така, не съм доволен от тва и тва, Батков не ме кефи щото еди си кво и т.н." и да си подаде оставката и да напусне клуба. САМО че всички докато са на хранилката им е ок, ама когато ги изгонят се почва едно плюене и т.н. Не е коректно някакси. Боримиров бил дал много на Левски ОК, така е, и никой не му го отрича. Но все пак той както е дал така и много е взел от Левски, защото този клуб го направи футболист. А и все пак е получавал възнаграждение за това че е играл в Левски, не като да го е правил от добра воля.
За съжаление много си прав. Винаги съм се учудвал, как някой, който не си върши работата , е наказван, а някой който получава пари за свършената работа, ИСКА паметник преживе да му правят, всички да му правят теманета и едва ли не слънцето да се върти около него.
Наистина много звезди има във футбола ни, но мъжете се броят на пръсти. Във всички отбори имам в предвид.
А завистта няма почивен ден.
Нормални ли са отношенията между Нешка и/И/лиана, не е ли същото. Жалко, че първата направи втората популярна и кума й стана.
П.П. А като папкаха кИфтетата...