Допуснатите голове във вратата на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Re: Допуснатите голове във вратата на Левски

Мнениеот Lieutenant Randall » 29 сеп 2010 09:17

Защитата тепърва ще се сработва, играят отскоро заедно, което всъщност важи за целия отбор. :) Аз лично вярвам на Гонзо, че през пролетта "Левски" ще изглежда много по-добре. :)
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 сеп 2010 12:29

В зашита сработката става най-трудно, а там играят цели трима българи през по-голяма част от мачовете. А българи и защита, такова чудо няма в колективните ни спортове. Ние не обичаме защитата, щото не е благодарна, много усилия, малко слава. Та затова така. А и липсва силната вратарска игра, която да успокоява хората пред него.

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 29 сеп 2010 12:44

drvasko98 написа:В зашита сработката става най-трудно, а там играят цели трима българи през по-голяма част от мачовете. А българи и защита, такова чудо няма в колективните ни спортове. Ние не обичаме защитата, щото не е благодарна, много усилия, малко слава. Та затова така. А и липсва силната вратарска игра, която да успокоява хората пред него.

Ахаха, колко е правдив този коментар :) Да, надявам се да се сработим и да им покажем на съперниците една обезкуражаваща за тях защита!

tateto написа:Царе сме да си намираме нещо за което да мрънкаме!

Не мрънкаме, ала това е факт. Нали го знаеш онзи лаф за вратарите? Цял мач да спаси сто чисти гола, ала накрая да пусне един, то пак той ще е виновен. Мисълта ми е, че същото се отнася и за защитата. В нашият случай пускаме нелепи голове. Ето, срещу Гент - два, срещу АИК - в десетата минута, срещу Калмар - още един и ни изравняваха, срещу Черноморец - първата ни загуба, която можехме и да нямаме, срещу Берое - просто нелеп гол. Даже и срещу Локо СФ пък с Черно море. Утре има много важен мач. Какво ще стане ако Слори, Жоазинио, Дембеле, Тасевски, Йовов или който и да е вкарат два гола, ала за тяхна сметка вратарят пусне един и защитата още един-два, ами тогаз кел файда, че сме вкарали два в Лисабон.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 29 сеп 2010 13:07

Вярно е, че досега вкарваме повече от противниците си, но все ще дойде момент когато това няма да се случи и заради тези проблеми в защита ще се загубят и точки.

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 29 сеп 2010 13:12

Абсолютно съм съглсен, че защитата трябва да се заздрави. При всички позитивни впечатления от играта на ЛЕВСКИ прави лошо впечатление, че с толкова малко голови положения срещу нас получаваме толкова много голове. Няма начин да бъдем спокойни преди мач с отбор като Спортинг, при условие че имаме толкова допуснати голове срещу доста по-слаби напедения. С това не искам да кажа, че проблема е във вратарите...естествено че имаше положения в които можеше да се намесят по-добре, но главният проблем е в защитата и то по-точно централната двойка!!! Естествено далеч съм от мисълта, че сме Р.Мадрид или Барселона за да имаме перфектни футболисти на всички постове, но дано защитниците покажат по-добра концентрация в предстоящите мачове!!!

CristianoRonaldoo
Контакти:

Мнениеот CristianoRonaldoo » 29 сеп 2010 13:24

Ако няма много положения пред вратата ни, значи защитата е стабилна.

Ако ни вкарват голове от тъпи положения обаче, виновен е вратаря.
[strike]Комунизъм[/strike]

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 29 сеп 2010 13:58

Doktorut написа: далеч съм от мисълта, че сме Р.Мадрид или Барселона за да имаме перфектни футболисти на всички постове, но дано защитниците покажат по-добра концентрация в предстоящите мачове!!!

Като играчи те са достатъчно добре. Ако не бяха, то нямаше да са всички заедно в Левски. Хъх, да има един, който да е дупка, добре, двама да са, хм, случва се..., ала цялата защита?! По-скоро именно концентрацията им липсва, а от друга страна, смятат, че слабите отбори от нашето първенство сами ще се бият и няма да поглеждат към вратата на сините. Нелепо е.
Дяконе, победихме!

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 29 сеп 2010 14:00

CristianoRonaldoo написа:Ако няма много положения пред вратата ни, значи защитата е стабилна.Ако ни вкарват голове от тъпи положения обаче, виновен е вратаря.

Ъъ, не е точно така. Досега типичен вратарски гол е само на Митрев срещу АИК, другите, в по-голямата си част са грешка на защитата. Макар че и Жоро Петков можеше да поправи много от грешките на тези пред него, ала Бог знае и той къде блее.
Дяконе, победихме!

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 30 сеп 2010 23:20

Ех, не случайно има такава тема... Да, наистина събрахме една торба "сувенири" от Лисабон. Ммхм, даже Бенфика на Еузебио не ни е правила да изглеждаме толкоз небоеспособни. Жалко. Мм, дано поне се отрази малко отрезвяващо. Успех на Левски до края на мача. Не го мислете. След месец има друг мач, а и наш'то първенство си продължава. Само Левски!
П.С. Жалко, че от днес равносметката е Португалия - България 2:0 (6:0)...
Дяконе, победихме!

Върни се в “Левски”