БФС към феновете на Левски: Плюйте си Батков и Про.бг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Professore

Re: БФС към феновете на Левски: Плюйте си Батков и Про.бг

Мнениеот Professore » 30 сеп 2010 17:29

PFC Litex написа:И какво излезе в крайна сметка.....?
Оня ден тук яко спор gong/viewtopic.php?f=34&t=61363 , че видиш ли така решила телевизията, а то какво излезе, че ПФК Левски искали да сменят деня на мача им и хоп готово, няма проблем.
Това значи, че всеки отбор на който определен ден не му е удобен винаги може да го премести за друг във същият кръг

Такааа,пак плюеш Левски приятелче,много си залостен незнам някой казвал ли ти го е!Не смяташ ли,че ако двата клуба са се договорили тогава ще стане това,а?Или смяташ,че Гришата е казал,хубаво...играйте го когато искате,хм не мисля,така,че помисли малко!Не може само 1-ят отбор да определя когато му е удобно,ако искат всички могат да си уговорят мачовете когато си искат да ги играят разбира се(до 1 ден),ако мислиш,че се прави само в България,жестоко се лъжеш по-добре,провери пак! ;)

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 30 сеп 2010 17:38

Някой за сватби пускаха молби, пък сега голямо чудо станало, все едно, ако не отложим мача ще се заличат всички разлики и червените ще мирнат, и ще са +10 точки хах???, ама важното злоба да се лее нали е Левски..... иначе съм против смяната на дните на мачовете, трябва да се свиква да се играе, не може всички да могат само ние тук не можем....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 30 сеп 2010 17:50

хмм на мен пък ми се струва, че заглавието на темата си е чиста провокация срещу БФС. Не знам как се стига до подобни изводи (БФС към феновете на Левски: Плюйте си Батков и Про.бг), но хората са си обяснили съвсем културно за какво става въпрос.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 сеп 2010 19:15

PFC Litex написа:И какво излезе в крайна сметка.....?
Оня ден тук яко спор gong/viewtopic.php?f=34&t=61363 , че видиш ли така решила телевизията, а то какво излезе, че ПФК Левски искали да сменят деня на мача им и хоп готово, няма проблем.
Това значи, че всеки отбор на който определен ден не му е удобен винаги може да го премести за друг във същият кръг

"...след съответния сондаж с ръководството на ПФК Литекс се съобразиха с това искане...."
Ти това прочете ли го или само чаткаш по клавишчетата?И да не се правят всички на луди!Защото декларацията НЕ БЕШЕ САМО ЗА МАЧА С ЛИТЕКС!А за всички мачове,които Левски,понеже си е направил труда да си сложи осветление,е принуден да играе от 21.00ч.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”