pappi написа:Искам обаче да питам нещо
За съжаление сам не знам много. Каквото знам, то са спомени от прочето във вестници и списания, а и каквото открия в нет-а. Нещо, което би ти помогнало, ако разбира се, има от къде да се намери е: "Футболен алманах София 1921-1948", автор Никола Христов. Инак, ако някой от форумците знае от къде може да се намери по-пълна информация, то да свирка.
pappi написа:докато бяха живи футболистите от Бенковски(София) се събираха всяка година в Тетевенския балкан и почитаха паметта на Г.Бенковски
Това да се чува! Хората наистина са уважавали Патроните си. Поклон пред хора като дядо ти и съмишлениците му!
tiamat написа:Това е една много суперска идея. А не виждам проблем и Вардар да участва - даже ще е по-яко.
Има само един проблем и това е този, че привържениците на Вардар са тези с най-силни антибългарски чувства. Ако е за приятелски мач, пък и приятелски турнир, то може и да няма проблем, ала ако им предложат да участват в нещо свързано с почитане на Царска България, то болните им мозъчета направо ще заврят и закипят.
NO MERCY написа:Абе,пичове как се казва тази песен от клипа?
За съжаление не знам, ала ако открия ще ти кажа.