Левски - най-експресният шампион в Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Re: Левски - най-експресният шампион в Европа

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 28 сеп 2010 13:28

pronet1 написа:нещо като сметки без кръчмар....до края на първенството ще загубите още минимум 12-15 точки имате мачове със Славия,Литекс,напролет пак с Локо,Цска,Литекс,Черноморец и Славия,едно ще кажа,рано е още но запомнете ,че Левски няма да бие Цска напролет,ИНАЧЕ Е ЯСНО ЧЕ В ЧЕТВЪРТЪК ЛЕВКИ ЩЕ ПАДНАТ С ХЕНДИКАП 3:0,4:1

Левски няма как да загуби точки от Славия и със сигурност ще бие ЦСКА напролет ;) а това със хендикапа важи за вас не за Левски :)

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 28 сеп 2010 13:30

Що не ви дадат направо шампионската купа, и да се приключи.

Внимавайте, от високо се пада най-тежко. Не ви го пожелавам, но Спортинг могат да ви го покажат още в четвъртък. Взеха да се публикуват коментари, че "защо да не стигнем финал в Европа", "Излизане от групата" и други подобни. Хубаво е да си оптимист, но с известна доза реализъм. Защото разочарованието ще бъде по-голямо.
Изображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 сеп 2010 13:35

Шампион се става когато първенството е завършило и си с повече точко от втория. Мене не ме интересува колко ще са тези точки, половин или петдесет и кой ще бъде втори. Иначе статията е тъпа. А и коментарите за дузпата във Варна която е безспорна показват, че авторът не разбира от футбол. Иначе, САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 13:44

tprodanov написа:Баси тъпата статия. Под малко комплименти автора не е пропуснал да отбележи и да намекне откровенни простотии, като съдийско подпиране във Варна, при положение, че беше съдийско рязане, антверпен, някакъв принос на батков и помощ от Цска, при положение, че доброто развитие на отбора се дължи единствено и само на него.

Все пак е от Зарков(Спортлайн)!Но има и верни неща.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 сеп 2010 13:50

Реално погледната имаме само 2 или 3 тежки гостувания до края на сезона колкото и нагло да звучи това!!!С Литекс,Локо Пд и Берое и евентуално с Миньор.С Локо Сф на "Васил Левски" не го броя за гостуване изобщо даже и със Славия.Другите минаха с Черноморец,Черно Море и ЦСКА.А пролетта сме домакини на Литекс,ЦСКА,Славия,Черно Море,Черноморец така,че не виждам как някой ще ни спре ако не загубим до зимата 8 точки поне!!!А това ми изглежда невъзможно в момента!!!!
И за разлика от нас ЦСКА гостува пролетта на Герена,Тича,Лазур,Лаута,Ловеч и Стара Загора я познайте колко точки ще вземат от тия мачове!!!За мен реалните конкуренти за титлат са Литекс и Черноморец(Ако не се дънят със слабите отбори като гости).ЦСКА имат не 2пъти а 3пъти по-лесна програма Есента от Пролетта и не могат точки да вземат,вие некви призкаки си разказвате тука!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 сеп 2010 14:43

Avanti_Ragazzi написа:Реално погледната имаме само 2 или 3 тежки гостувания до края на сезона колкото и нагло да звучи това!!!С Литекс,Локо Пд и Берое и евентуално с Миньор.С Локо Сф на "Васил Левски" не го броя за гостуване изобщо даже и със Славия.Другите минаха с Черноморец,Черно Море и ЦСКА.А пролетта сме домакини на Литекс,ЦСКА,Славия,Черно Море,Черноморец така,че не виждам как някой ще ни спре ако не загубим до зимата 8 точки поне!!!А това ми изглежда невъзможно в момента!!!!
И за разлика от нас ЦСКА гостува пролетта на Герена,Тича,Лазур,Лаута,Ловеч и Стара Загора я познайте колко точки ще вземат от тия мачове!!!За мен реалните конкуренти за титлат са Литекс и Черноморец(Ако не се дънят със слабите отбори като гости).ЦСКА имат не 2пъти а 3пъти по-лесна програма Есента от Пролетта и не могат точки да вземат,вие некви призкаки си разказвате тука!!!

+1 8-)
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 28 сеп 2010 16:01

Осем минаха, шест остават... Сливен, Пирин, Литекс, Локо (Пловдив), Славия, Академик, Монтана. Сливен е корав съперник, спомнете си как нелепо загубиха от ЦСКА. Спомнете си и кахърите ни от предни шампионата с тях. Домакинство на Пирин - не би трябвало да е проблем. Хм, Литекс, ще е много труден мач, особено след като три дни преди това си играл в ЛЕ. Локото, хм, не би трябвало да е проблем, Гарра ще сложи тройка на бившия си отбор. Славия, хм, смятам, че ще ги бием, ала те могат да ни изненадат. Останалите два, хм, трябва да са като възстановителни мачлета преди последните мачове от ЛЕ. Излгежда ми реално Левски да изгуби дори 6-7 точки до края, макар, че не ми се ще :р
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2010 18:34

chievo написа:Що не ви дадат направо шампионската купа, и да се приключи.

Внимавайте, от високо се пада най-тежко. Не ви го пожелавам, но Спортинг могат да ви го покажат още в четвъртък. Взеха да се публикуват коментари, че "защо да не стигнем финал в Европа", "Излизане от групата" и други подобни. Хубаво е да си оптимист, но с известна доза реализъм. Защото разочарованието ще бъде по-голямо.

ако си чел малко повече въпросите към Грийн са заданени от феновете ии на въпроса за Европа.. какво да отговори ?! 0оо ама няма как, няма да направим нищо не се надявайте, ще падаме ! -- Това ли да каже ? ама че си ми умник, футболистите просто гледат само напред и вярват в себе си, пък и до колкото знам.. целта на всички отбори е ЕДНА .. ДА СПЕЧЕЛЯТ ТИТЛАТА .. дишай малко е .. поеми си дъх :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
-Blue Mind-

Мнениеот -Blue Mind- » 28 сеп 2010 21:45

Валери написа:ЦСКА са безгласна нота това първенство и няма смисъл да мерите каквито и да било успехи чрез ЦСКА.
Бийте Балъков и Любо Пенев и ще станете шампиони. Акулите ще се опънат със сигурност, въпреки че миналия сезон бяха непостоянни. Литекс мисля че ще можете да биете.

Един здраво мислещ фен на ЦСКА , успех ;)
http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg
Сами срещу всички и пак над ВСИЧКИ

Върни се в “Левски”