Страхотно клипче с коментар на Гонг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Re: Страхотно клипче с коментар на Гонг

Мнениеот danimann » 28 сеп 2010 14:40

forzajuve написа:
Sofiaatowern написа:Мен лично това врещене не ми харесва, който иска му харесва да слуша. То хубаво радио водещият да се радва, ама чак пък така да крещи.. :lol:

КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СЛУША,ДА СЛУША ДЕБИЛИТЕ ОТ ТВ-ИТЕ,КАДЕТО МОЖЕШ ДА ЗАСПИШ.Аз още си мечтая да доживея в бг ефира да се намерят коментатори като в Испания и Бразилия,кадето може да ти настръхнат косите,дори и при тъч.Поклон пред Томето и Грънчарката,които показват как трябва да се коментира.

е как да няма.За мене единственият коментатор който може да те надъха в България е Петър Василев.страшен глас има.всеки път като го чуя след вторият дол на Мартин в Румъния настръхвам.Или пък след вторият гол на Цска срещу Бешикташ.!! Уникален е !!!!!! ;)
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 28 сеп 2010 15:07

danimann написа:е как да няма.За мене единственият коментатор който може да те надъха в България е Петър Василев.страшен глас има.всеки път като го чуя след вторият дол на Мартин в Румъния настръхвам.Или пък след вторият гол на Цска срещу Бешикташ.!! Уникален е !!!!!! ;)

Тоя Петър Василев като го чуя и направо настръхвам :x Колко мача ми е съсипал и колко пъти е трябвало да спирам звука :evil: А комбината с Румен Пайташев, която бяха сътворили от БНТ за световното...наложи се да махна всичко по-остро и режещо вкъщи..

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 28 сеп 2010 18:36

Поздравления за клипчетата, дано имаме още радости в четвъртък и да се поздравим с една хубава игра и победа.
Понеже стана дума и за коментара по радиото, мога само да кажа, че това което правят Грънчаров и Томето е велико.
Задължително слушам техния коментар по радиото след мача.
Винаги обаче слушам постфактум, защото на стадиона нищо не се чува.
Носил съм си радио, но няма шанс, на стадиона е велико, после като слушам коментара им се връщам и съпреживявам отново головете.
ЖЕСТОКО, ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ВСЕ ТАКА!
САМО ЛЕВСКИ!
ПОБЕДА!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2010 19:04

браво за клипчетата! Успех на ЛЕВСКИ в четвъртък и дано след този мач да направиш още едно клипче ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 28 сеп 2010 19:29

Това е клипчето, което винаги ме просълзява, страхотно е!
Това е Левски!

http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo

Върни се в “Левски”